Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
sevindim sorayacım güzel haberlerine gerçekten bak ufukta güzel gelişmeler var ne güzel inş böyle devam eder

kızlar yazmak istediklerimi yazanıyorum tam olarak ecrin kucağımda klavyeye saldırıya geçti

yumycim seni unuturmuyuz hiiic hep aklimizdasin
mecbuecim evet gelismeler var ama cok agir ilerliyormus ve hala gozlerincade bir gelisme yok hala takip filan etmiyor goz kontagimiz yok oda cok zor gorseydi en azindan daha cabuk ilerleyebilirdi

ebrizim canım nasılsın ???
berilimiz nasıl ???
kızkardeşine geçmiş olsun canım...
Çok teşekkürler canım. Beril iyi hala direniyor fizyoterapi konusunda her gün gidip geliyoruz ama değişiklik yok.. Kardeşiminde ameliyatı girince internete giremez oldum.
ebrizm bu arada net işini hallettin galiba hoşgeldin özledik senide berilide
bende sizleri çok özlüyorum

yumycim seni unuturmuyuz hiiic hep aklimizdasin
mecbuecim evet gelismeler var ama cok agir ilerliyormus ve hala gozlerincade bir gelisme yok hala takip filan etmiyor goz kontagimiz yok oda cok zor gorseydi en azindan daha cabuk ilerleyebilirdi

süreyyacım iyi gelişmelerin olması önemli ne yapalım bizim payımıza hep sabretmek düşüyor incimizde görünmüş elmaları ısırır artık minik ufukçum. Darısı Berkayımızın başına.

tesekkur ederiz ebru teyzesi evet darisi berkaycigimiza yazik kac aydir bekliyor dislerinin cikmasina insallah en kisa zamanda oda cikarir
yoruldum ebrucum inanki cok yoruldum sabir ediyorum edecezde mecburuz ama cok yoruldum

[iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım Berilede elbisesi çok yakıştı formamız haline getirdik bu hafta 4 gün elbisemizi giydik . Babaannesine gittik akşam elbiseye bayıldı her günde yeni bri elbiseniz var dedi bizde hayırrrr mehtap teyzesinden kızımın dedim hayretle dinledi bende böyle birbirimizi görmedende de güzel dostlukların olabileceğini söyledim:asigim:[/QUOTE]

Fotoğrafını gördüm gerçekten çok yakışmış Berilciğime elbisesi. Güle güle iyi günlerde kullansın inşallah. Haklısın canım birbirimizi görmüyoruz çok yakından tanımıyoruz ama çok güzel dostluklar oluştu aramızda. İnşallah hep böyle devam eder. Yumy ve sen özletiyorsunuz kendinizi. Fırsat buldukça güzel haberlerini bekliyoruz. Sevgiler..

tesekkur ederiz ebru teyzesi evet darisi berkaycigimiza yazik kac aydir bekliyor dislerinin cikmasina insallah en kisa zamanda oda cikarir
yoruldum ebrucum inanki cok yoruldum sabir ediyorum edecezde mecburuz ama cok yoruldum

Evet canım çok komik 12 aya kadar her an çıkabilir dedi doktor ama her sabah dişlerini kontrol etmekten kendimi alamıyorum:)) İnşallah yakında görebilirim o çok değerli inciyi:))

Soraya diğer topikteki yazını okudum canım. Çok zor günler yaşamışsın gerçekten. ınan ben okurken bile eşine ve ailesine çok kızdım. Ama canım hiçbirşey için geç değil. Güçlü olup duygularını bir tarafa bırakıp mantıklı düşünerek en doğru kararı vereceğini düşünüyorum. Bir ailenin dağılmasını hiçkimse istemez. Ama o eğer gerçek bir aileyse yani sevgi ve saygıya dayalı ise. Aranızdaki problemi düzeltmek için çaba göster canım eğer çabalarının sonuç vermediğini görürsen kendini hiçbir şekilde hiçkimseye ezdirme derim. Çocukların için sen ve senin sağlığın herşeyden önemli bunu asla unutma.

canim dogru soyluyorsun ben zaten cabalamasaydim simdiye kadar coktan birakip gitmistim
ben mucadele ediyorum surekli ben cocukken hep kendime soz vermistim ben aynisini kendi cocuklarima yasatmiyacaktim onun icin sonuna kadar mucadele ediyorum ozellikle cocuklarim icin inanin onlar olmasaydi belki bir saniye bile durmazdim

bizim küçük mkızlar derin beril ayşenur başka küçük bebekleri ve onların annelerini, burada buluşturdu kimlerle tanıştırdı bizleriiii hepinizi çok seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzz sağlıkla kalın

nasılsınız kızlar ben acayip yoruldum ecrini zor uyuttum bi bakıp kaçcam şimdi yumy bizde seni çok seviyoruz özledikte ayrıca kızıma bugün oyuncak aldık 10 parçadan kule oluşuyo tospikim devriyo bide nasıl seviniyo cadı

sorayacım sabır başka çaresi yok hepimiz bi şekilde sabrediyoruz işte insanoğluyuz derdimiz tasamız hiç bitmiyo rabbim herbirimizi beterinden saklasın ufuktada azda olsa var bak soraya daha beterini düşünceksin daralınca inş dahada iyi olcak tosun paşa ufuk

Çocukların için katlanman çok fedakarca bir davranış. Ama canım kendini de düşün eğer buna katlanmak mecburiyetinde hissediyorsan kendini en azından evdirmemeye çalış kendini.

bizim küçük mkızlar derin beril ayşenur başka küçük bebekleri ve onların annelerini, burada buluşturdu kimlerle tanıştırdı bizleriiii hepinizi çok seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzz sağlıkla kalın

Biz de seni seviyoruz yumy ama bir ce diyip gidiyorsun Özletiyorsun kendini. Derini öpüyorum. Sevgiler..

Hayırlı olsun canım kuzucuk güle güle oynasın. Berkay'a ilk oyuncağını aldığım zamanı hatırladım. Ben bir sürü oyuncaklar alıyordum ama o hiçbişeyin farkında değildi. Biraz büyüsün de bu oyuncaklarla oynayabilsin diye dua ediyordum hep. İlk kırmızı bir elma kurdu ile oynarken görmüştüm ve ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. Artık büyüdüler de legolara başladılar. Allah'ım hep böyle güzel günlerini göstersin bizlere.

sorayacım ne yapalım bizim payımızda hep sabretmek var allah yardım eder inşallah. Bende zaman zaman delirecek gibi oluyorum ama başka şansımız varmı onlar için mücadeleye devam. Düşünmeye dalar kendimizi irdelediğimiz anlarda sadece sıkıntılarımızı daha çok acıtıyoruz.

Mehtapçım inşallah minik inciler en kısa zamanda bir sabah sevinci yaşatır.Bizde karşıdanda olsa diş buğdayı yaparız yakışıklı prensimiz için

Mecbue cim iyi günlerde oynasın oyuncaklarıyla hep neşeli günler geçirsin.

mehtapcim berkayin bu resminde sanki ustekki disleri cikmis gibi duruyor kocaman delikanli gibi duruyor simdiden boyle yakisikliysa buyunce ne olur allah bilir masallah prensimize

buda benim bebisimin yeni fotoraflari kizlar biliyorum diger topikte koymam gerekiyordu ama bilererk buraya koydum cunku hepiniz ilk bu topigi aciyorsunuz girerkensırnaşık şey

bu arada mehtapcim ilk fotoraf ozellikle sizin icin aslinda ilk geldigi gun giydirip hemen cekmistim koymak icin ama bana guzel cikmamis gibi geliyordu guya baska bir gun daha guzelini cekip koyacaktim ama kismet olmadi malesef

Eklentiler

• $11022010297.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 24
  • $21022010305.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 19
  • $21022010302.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 36
  • $21022010307.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 26
ebrucum canim benim tek derdim ufuk olsa amenna hic dusnmeden cekerim o benim evladim
ama ustune ustelik baska dertler de olunca cok daha agir geliyor yasadiklarim zaten herseyi tek basima gogusluyorum bide anlayissiz koca olunca isimiz dahada zorlasiyor

soraya ben yerim o tosbiği....
nasıl tatlı maşallah....
Allah sorunu ve derdi olan herkese kolaylık ve çıkar bir yol versin....

Çok haklısın ama umut ve ufuk hariç her kezi boş ver gitsin hayatımızdaki tek değerli valıklar onlar o onu demiş buunu yapmış hiçç dşünme küsen küser banada aramıorun sormuorsun de la söyleniyor ama umrumda eğil benim kouşturmacamda başka insanarın gönlünü hoş utacak kadar zamanım kalmıyor malesef ve yüzlerine dedim küsmekmi istiorsunuz siz bilirsiniz ben bu şekilde yaşıyorum bundan sonra bana kapris yapmanı hiç bir şey ifade etmiyor çünkü boş şeylerle uğraşamam benm hayatımda bnlardan çok daha önmli önceliklerim var gerekirse eşimi bile takmıyorum. takamamda bu lüksümüz yok canım bu konuda hiç canını sıkma.

Ufuğa cicileri çok yakışmış yakışıklı minnoş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…