Çok teşekkürler canım. Beril iyi hala direniyor fizyoterapi konusunda her gün gidip geliyoruz ama değişiklik yok.. Kardeşiminde ameliyatı girince internete giremez oldum.ebrizim canım nasılsın ???
berilimiz nasıl ???
kızkardeşine geçmiş olsun canım...
bende sizleri çok özlüyorumebrizm bu arada net işini hallettin galiba hoşgeldin özledik senide berilide
,Kızkardeşin için geçmiş olsun canım. Bahsettiğin merkezin aldatmacadan ibaret olduğunu erken farketmene sevindim. Boşuna zaman harcayacaktın yoksa. Fizik tedavi en iyisi canım kısa sürelerle hergün olursa belki alışması daha kolay olur.
Güle güle iyi günlerde kullansın Berilciğim. Beğendiğine sevindim çok zarifsin.
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım Berilede elbisesi çok yakıştı formamız haline getirdik bu hafta 4 gün elbisemizi giydik . Babaannesine gittik akşam elbiseye bayıldı her günde yeni bri elbiseniz var dedi bizde hayırrrr mehtap teyzesinden kızımın dedim hayretle dinledi bende böyle birbirimizi görmedende de güzel dostlukların olabileceğini söyledim:asigim:
yumycim seni unuturmuyuz hiiic hep aklimizdasin
mecbuecim evet gelismeler var ama cok agir ilerliyormus ve hala gozlerincade bir gelisme yok hala takip filan etmiyor goz kontagimiz yok oda cok zor gorseydi en azindan daha cabuk ilerleyebilirdi
tesekkur ederiz ebru teyzesi evet darisi berkaycigimiza yazik kac aydir bekliyor dislerinin cikmasina insallah en kisa zamanda oda cikarir
yoruldum ebrucum inanki cok yoruldum sabir ediyorum edecezde mecburuz ama cok yoruldum
canim dogru soyluyorsun ben zaten cabalamasaydim simdiye kadar coktan birakip gitmistim
ben mucadele ediyorum surekli ben cocukken hep kendime soz vermistim ben aynisini kendi cocuklarima yasatmiyacaktim onun icin sonuna kadar mucadele ediyorum ozellikle cocuklarim icin inanin onlar olmasaydi belki bir saniye bile durmazdim
bizim küçük mkızlar derin beril ayşenur başka küçük bebekleri ve onların annelerini, burada buluşturdu kimlerle tanıştırdı bizleriiii hepinizi çok seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzz sağlıkla kalın
nasılsınız kızlar ben acayip yoruldum ecrini zor uyuttum bi bakıp kaçcam şimdi yumy bizde seni çok seviyoruz özledikte ayrıca kızıma bugün oyuncak aldık 10 parçadan kule oluşuyo tospikim devriyo bide nasıl seviniyo cadı
ebrucum canim benim tek derdim ufuk olsa amenna hic dusnmeden cekerim o benim evladimsorayacım ne yapalım bizim payımızda hep sabretmek var allah yardım eder inşallah. Bende zaman zaman delirecek gibi oluyorum ama başka şansımız varmı onlar için mücadeleye devam. Düşünmeye dalar kendimizi irdelediğimiz anlarda sadece sıkıntılarımızı daha çok acıtıyoruz.
Mehtapçım inşallah minik inciler en kısa zamanda bir sabah sevinci yaşatır.Bizde karşıdanda olsa diş buğdayı yaparız yakışıklı prensimiz için
Mecbue cim iyi günlerde oynasın oyuncaklarıyla hep neşeli günler geçirsin.
ebrucum canim benim tek derdim ufuk olsa amenna hic dusnmeden cekerim o benim evladim
ama ustune ustelik baska dertler de olunca cok daha agir geliyor yasadiklarim zaten herseyi tek basima gogusluyorum bide anlayissiz koca olunca isimiz dahada zorlasiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?