mehtapcim berkayin bu resminde sanki ustekki disleri cikmis gibi duruyor kocaman delikanli gibi duruyor simdiden boyle yakisikliysa buyunce ne olur allah bilir masallah prensimize
buda benim bebisimin yeni fotoraflari kizlar biliyorum diger topikte koymam gerekiyordu ama bilererk buraya koydum cunku hepiniz ilk bu topigi aciyorsunuz girerkensırnaşık şey
bu arada mehtapcim ilk fotoraf ozellikle sizin icin aslinda ilk geldigi gun giydirip hemen cekmistim koymak icin ama bana guzel cikmamis gibi geliyordu guya baska bir gun daha guzelini cekip koyacaktim ama kismet olmadi malesef
ohh mehtap berkay onları yiyorsa bütün gün enerji kazanıyodur:) nınım maşallah ataya kahvaltıya geçti artık kocaman oldu arzu ne güzel demek wc alışkanlığı başladı nınım demek atayı kandırcan haa bu çocuklar kanarmı sence:) bende okuduğum kadarıyla kız çocuklara anneleri erkek çocuklarına babalarıyla beraber wc eğitimi diyolar:)
oyyy canım benim ya maşallah allah nazarlardan kosurusun ne tatlı olmuş bu şeker ya....
süreyyacığım nasılsın ufuğumuzun durumu nasıl gayet iyi görünüyor yaramaz....
kızlar her zamn nete giremiyorum berrak ile uğraşmaktan ama inanın hep merak ediyorum sizleri ve bıcırlarımızı bazen sadece girip okuyorum tam yazak oluyorum yaramazağlıyor bşide bua arad ev taşıma işi ile uğraşıyorum işlerimi yoluna koyayım sık sık girecem bu arada berrak şimdilik gayet iyi rütün kontrolleri ile uğraşıyoruz hepinizin miniklerini öpüyorum...
canım hoşgeldin ..nasılsın ????
merak ediyordum seni..
berrağımız nasıl???
yeni ev hayırlı olsun güle güle oturun..
bizde senin cimcimeyi öperiz...
shercim gercekten seni baya merak etmistim gelmiyorsun diye ufuk iyi cok sukur yavas yavas gelisiyormus dedi dokorumuz
berrak nasil rutin kontrolleri iyi geciyormu ?demek yaramazmis berrakcigimiz:)
bu arada ufugum ikinci disi de patlamak uzeree
herkeze merhabalar ben ufugun kahvaltisini hic mama katmiyorum acaba yalnis mi yapiyorum ben hafif su ile sulandiriyorum
pekmez ceviz peynir biraz tereyagi ekmek ici bide birazcik su ile hepsini karistiriyorum ve veriyorum ayrica yumurrta sarisini ayriyetten veriyorum sizce nasil?
masallah aysenura tuvalet egitimine mi basladiniz umut hala ogrenmedi buyugunu soyluyor kucugunu soylemiyor yada keyfii tuvalette oturuyor 31 aylik oldu ama erkek cocuklard daha gec ogreniyorlarmis tuvalet egitimini
canım babası bütüngün işte...
ee malum erkekler ayakta iş.....:roflol:
buda zararlı ...(gerçi benimki oturarak hallediyor :roflol:)
yani iş başa düştü annayacağın....
zaten 0-3 yaş bebekler anneci oluyorlar....
walla kanarsa kandıracağım....
kızlar kaçıncı ayda çıkardılar dişleri... bizimki 8 aylık oldu ama yaşını bulacak sanırım...
ben bi de bişey sormak istiyorum bebişler günde kaç saat arayla ne kadar besleniyolar.... bizimki 4 saat arayla 230 ml mama içiyo... çok değil mi sizce... ama 200 falan verince doymuyo... 230u içecek kesin...hiç sekmiyo tam 4 saat sora yine ağlıyo...
ee hadi gözünaydın canım..
darısı Berkay'a, Ecrin'e, Nur'a vee en son Ata'ma inşallah....
biran önce sırası gelen problemsiz çıkarsın dişiniii....bilmiyorumkismile
bu arada oğlum bugün 7 aylık oldu....kocaman delikanlı oldu teyzelerii ...........
kızlar kaçıncı ayda çıkardılar dişleri... bizimki 8 aylık oldu ama yaşını bulacak sanırım...
ben bi de bişey sormak istiyorum bebişler günde kaç saat arayla ne kadar besleniyolar.... bizimki 4 saat arayla 230 ml mama içiyo... çok değil mi sizce... ama 200 falan verince doymuyo... 230u içecek kesin...hiç sekmiyo tam 4 saat sora yine ağlıyo...
canım bende s,izleri çok merak ediyorum ama gelen giden ev taşıma işi doktorlara gitmekten fırsat bulup yazamıyordum sorma ne yaramazlıklar yapıyor beni hep korkutuyor öksürürken tükürüğü boğazına kaçıyor herhalde tıknıp kalıyor sürekli gözüm üzerinde morarıp kalıyor ...kontrolleri şimdilik iyi bakalım çarşamba günü son ropkontrolü var 3 marttada kalç usg var inşallah hepsi temizçıkar
ee hadi gözünaydın canım..
darısı Berkay'a, Ecrin'e, Nur'a vee en son Ata'ma inşallah....
biran önce sırası gelen problemsiz çıkarsın dişiniii....bilmiyorumkismile
bu arada oğlum bugün 7 aylık oldu....kocaman delikanlı oldu teyzelerii ...........
Muzu biz önceden haftada 3 defa kahvaltısında veriyorduk kabızlık sorunu yaşayınca kayısıya geçtik. Yumurtayı da bazen ayrı bazen kahvaltısının içine katarak veriyoruz iki türlü de yiyor. Peyniri de aynı şekilde. Gıdaların ayrı ayrı tadına alışması ilerde severek yemesi açısından gerçekten çok önemli. Vitamin olarak 5 damla devit3 10 damla ferrosanol veriyoruz canım. Sen vitamin olarak ne kullanıyorsun?bende koymuyorum mama ama ben koyu kıvamlı vermek için ben yumurtayı labne peyniri pekmez ve yarım muz koyuyorum öyle yiyo ekmekte koymuyorum ama ekmeyede başlasam iyi olur kahvaltıda aslında doktorumuz bize ayrı ayrıda başlayabilirsin kahvaltıya dedi ama tatlı sevmiyo karıştırmasam pekmezi hayatta yemez benim cadı mümkün oldukça ben gıdaları sade vermeye çalışıyorum ki tatlarına alışsın diye bi kıymaya bide ceviz ve fındık içine alışmadı ecrin bide kızlar vitamin ne veriyosunuz bebeişlerinize
Canım yatağına 30 derecelik bir açı ver tükürük yutamama olayı ortadan kalkar. Ama yastıkla değil yataının altından açıyı ayarlayabilirsin. İnşallah muayenelerini sağlıkla atlatır kuzucuk.
İlk dişten sonra 2. diş çabuk çıkarmış. Demek sizde de öyle oldu. Minişimin incileri rahatsız etmeden çabucak çıksın inşallah. Biz hala bekliyoruz:))
MaşallahBüyüdü artık kuzucuklar. Yaşları yaklaşıyor artık:))
Berkay 150 ccden fazla içemiyor malesef. Canım düzeltilmiş kaç aylık ek gıda olarak neler veriyorsun?
Muzu biz önceden haftada 3 defa kahvaltısında veriyorduk kabızlık sorunu yaşayınca kayısıya geçtik. Yumurtayı da bazen ayrı bazen kahvaltısının içine katarak veriyoruz iki türlü de yiyor. Peyniri de aynı şekilde. Gıdaların ayrı ayrı tadına alışması ilerde severek yemesi açısından gerçekten çok önemli. Vitamin olarak 5 damla devit3 10 damla ferrosanol veriyoruz canım. Sen vitamin olarak ne kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?