ben polivit devit3 bide ferro sanol veriyodum bu ay doktorumuz devit3 ve poliviti bıraktırdı multitabs diye bi vitamin veriyorum bi pipet günde bide ferro sanol veriyorum sabah akşam dişlerinin ilerde çürümemesi ve sağlıklı olması içinde zymaflor veriyorum bende yumurtayı rafanda versem mi ki acaba diye düşünüyorum peyniri her türlü yiyo zaten önce ecrin yapıyo kahvaltıyı sonra ben ben yaparkende sulanıyo peynir veriyorum ağzına öyle yiyo kayısı bende haşladım bikaç tane ama cadı onu tükürdü ağzından
kızlar şimdi farkettim ecrinin üst dişlerini bekliyodum ama yan üst dişi geliyo galiba ucumu çıkmış ne baktırmadı bakayım dedim
canım gözünaydın o zaman...
arkadaşlar bu labne peynir diyorsunuz ya
birsürü var..
paketi hangi renk olandan alayım ???????????????????? pınarın galiba....
Mehtap nasılsın canım ??
Berkay nasıl ??
tuzunu alacaksın derken labne yumuşak oluyor ya nasıl alacağım ????
Teşekkürler canım. Berkay da iyi yuvarlanıp duruyor:)) Sen ne yaptın? İlk kahvaltısını verdin mi Ata'nın? Canım labne zaten topak halinde kalıyor. Bir tatlı kaşığı peyniri yarım bardak suya koyup yarım saat sonra çıkarıyoruz dağılmıyor yani.
selam kizlaar ayyy ufuk sorunsuz cikardi derken dislerini bi huysuzlugu tuttu kolumd OLMAZSA BI AGLIYOR GORSENIZ
gecede cok huysuz oluyor arada bi fitil veriyorum dogrumudur
ikinci disimiz yarisi patladi yarisi patlamadi acayip baski yapiyor ondan cok aci cekiyor galiba
mehtapcim disetinin icinde dis acayip belli oluyor ve dis eti kirmizi oluyor
disi cikan yerden bakarsan anlasiliyor zaten hemen cunku dis eti resmen yariliyor bir cizgi halinde ve ucu beyaz olur
ninimcim hayirli olsun ata 7 aylik olmus kocaman olmus darisi nice senelere saglikla insallah
ufukta 210 ile 240 cc arasinda mama iciyor ek gidalari yiyor herseyi yer ne verirsem masallah ama biberonla mama icmeyi de cok seviyor onu hic degismez gunde iki biberon yapiyorum diger ogunler hep ek gida veriyorum gece hic kalkmiyor zaten
bir yasimizada az kaldi ya 3 hafta sonra allah izin verirse 1 yasindan sonra milupa nin 1+ junior mamasina mi geceyim yoksa inek sutumu vereyim kizlar
bide erkek cocugu olanlara bir sorum daha var sunneti ne zaman dusunuyorsunuz
maşallah Berkay'a.. dönsünde artık kalksın yada otursun tosbikimiz..
daha vermedim canım..bu hafta kontolümüz var doktorla kouşup öyle başlayacağım...
süreyya biz sünneti 7 yaşından sonra düşünüyoruz...
kendisine anlatıp öyle yaptıracağız...
ben kıyamadım bebekken sünnet olmasına..
derdini anatamaz yavrum..birde bez bağlı acıtır diye düşünüyorum...
bebekken daha cabuk iyilesiyormus ama buyunce daha zor oluyormus diye duydum ama benim ikiside olmadi daha
ikisini bir arada yapmak istemiyorum ikisiyle nasil ugrasirim once buyuk olsun yada once ufugu yaparim o buyunce belki zor olur simdi daha bebek gibi ya yapip kurtulayim diyorum gormuyor ya buyunce anlayinca belki cok huzursuz olur
Mecbue Ecrin hecelemeye başladı mı? Mesela da-da ba-ba diyor mu?
mehtapcım ecrinin zaten alttan iki dişi var üstler şişmişti bugün farkettimki üst yan geliyo çok şişmiş oluyo elinle ellediyinde orda sertlik hisediyosun bide diş eti çatlıyo diş ince beyaz çizgi gibi geliyo ecrinde böyle oldu yani ben ilk alt dişler çıkınca jel sürüyodum diş etine bi baktım parmağımı bişey hafif çiziyo meyerse incisi çıkmış kızımın onlar baya büyüdü alt dişlerle artık koparıyo eline ne versem bide üstler gelse tamam:)
onu çok önceden başladı mehtap 6 aymıydı tam hatırlamıyorum anne anni diyodum sonra babay geçti şimdi atta dede gel hadi bide babay sinirlenince eyttt diyo tospikim aradada anneannee diye uzatıyo
nınım sormuşken labneyi bende s,ze tereyağını sorcam kızlar ne marka veriyosunuz bide bugün baktım alayım diye yayık tereyağı yazıyo bide sadece tereyağ yazıyo siz hangisinden veriyosunuz bebekler için yok dimi özel yapılmış tereyağ
evet agrisini kessin diye fitil veriyorum bence bebekler alismiyor ya ben buyuk oglumdada veriyordum fitili ama oyle dedikleri gibi hic alismadi zaten cok fazla degil gunde 1 kere oda cok asiri huysuz olursa yoksa onuda vermiyorum
ikisini bir arada mi yaptirayim gercekten yoksa espirir mi yaptin mehtapcim?
bide inek sutu soruma kimse cevap vermiyor bu ucuncu sorusum neden acaba:)
Seni özlemezmiyiz hiç canım arkadaşım. Senide Nur prensesimide çok özlüoruz. Aferin benim akıllı bıdığıma çabucak öğrenir fıstık annesi havalar ısınınca çok daha rahat olur onun için bu eğitim. Beril ne yapsın hala inatlaşıyor fizyoterapiyi red etme konusunda ama merkezimizinde hataları çok sözde her gün gidicez hazırlanıyoru bir mazaret arıyorlar bu gün gelmeyin deniyor çok canım sıkılıyor bu duruma.merhaba kızlar..nette sorun var bazen takılıp duruyo o yüzden giremiyorum pekboshayallersmile ebrizim nasılsın canım.berilide çok merak ediyorum tatlı cadı nasıl seni biraz üzüyo sanırım fizyoterapiye karşılık vermemesi benide çok üzüyü..bebişlerimşizi birlikte büyüttük sayılır..o yüzden kendi çocuklarımız gibi olduğu bebeklerimiz..bişeyleri başardıklarında sevinip reddetmelerinde üzülyoruz..bende nura yavaş yavaş tuvalet eğitimi vermeye başladım..üstüne düşmeden arada tuvalete tutuyorum..bakalım ne olucak.bu arada kimse beni özlemiyo soran eden yok yanimafoldumben
Berilcik elinde oladanbeni üzüyor teyzesi. Yukarıdada anlattım fizyoterapi kısmını dün bire aksilik yaşadık sağdan sola soldan sağa dönüyorkn koltuğun üstünden dütü ben mutfağa meyve tabağını götüreye gittim o anda nasıl oldu anlamadım o kadar hareketli olabileceini düşünmemişim hiç bütün gün ağadım ama ne fayda kızımın düşmesine neden oldum bir kere.Ben iyi bir anne değilim sanırımsaol ebrizm teyzesi berilcik nasıl alıştımı annesi fizik tedaviye
Ah can dostum keşke iyi haberler verebiliyor duruma gelseydik bende çok özledim sohpetlerimizibenim küçük kızım derin hepinize kocaman öpücük ve sevgiler gönderiyor sorayacım ben olsaydım türkleri değil hollandalı anneyi seçerdim ama sen bilirsin...ayrıca ufuk için sakın buraya gelmeyide düşünme çok pişman olursun oradaki imkanlarla ufuk un hayatı değişir buradada zavallı fedakar arkadaşım ebrizm gibi koşturup durursun ...sonuç ne üzüntü zaman kaybı yorgunluk
canım ebrizm beril den yeni haberler bekliyorum...diğer kızlar sizleride özledim bana haberlerinizi uzun uzuzn yazmayı unutmnayın sevgiler
Malesef bunlar yaşanabiliyor yeterince sıkıntımızın üzerine böle durumların olması hiç hoş değil ama malesef her kez anne baba olamıyor.( Baba kısmı senin durumun için geçerli)ninimcim cok sag ol iyi dileklerin icin
ebrucum haklisin aslinda ama insan kafasina takmaktan alikoyamiyor kendini ayni evde ayasayan iki yabanci gibiyiz ne o konusuyor nede ben o gece is nedeniyle cok gec geliyor bana bisey soylemeden cikip yatiyor
amaaaan ne yapayim yaa kendi bilir ben sevdigim insan icin herseyimi feda edebilen bir insanim o kendi kaybeder kendi bilir
mehtapcim cok tesekkur ederim ustunde begendigine sevindim cok sag ol tekrar tekrar
selam arkadaşlar nasılsınız ???
biz kahvaltıya başlıcaz daa
önce ne vereyim ???
tecrübeli anneler önce neler ve ne kadar verdiniz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?