nınım sormuşken labneyi bende s,ze tereyağını sorcam kızlar ne marka veriyosunuz bide bugün baktım alayım diye yayık tereyağı yazıyo bide sadece tereyağ yazıyo siz hangisinden veriyosunuz bebekler için yok dimi özel yapılmış tereyağ
Canım ya biz acayip bir kahvaltı hazırlıyoruz ve Berkay çok severek yiyor. 4 tane kuru kayısıyı(bazen kuru erik) haşlıyoruz. Onun suyunu alıp 120 cc mama yapıyoruz. Ayrı bir kasede 1 dilim bebek ekmeği, 2 dövülmüş ceviz içi, biraz labne peynir, çok az tereyağı, 1 yumurtanın sarısı, 1 çay kaşığı pekmez, haşlanan 4 tane kuru kayısı(sarı değil kahverengi olanlardan) 120 cc hazırlanan mama ile birlikte tel süzgeçten geçirip veriyoruz. Artan kayısı suyunu da gün içinde içiriyoruz.
Ama sen ilk başta biraz hafif başlarsın. Mesela 1 çay kaşığı tuzu alınmış labne peynir, 1 çay kaşığı pekmez, 2 bebe bisküvi 90 cc mama ile başlayıp içindekileri yavaş yavaş değiştirip artırabilirsin.
afiyet şeker olsun Berkaycığıma Kayısı ii fikirmiş bende vereyim zira Kızımın kabızlık sorunu çok ciddi ben akşm üzeri ara öğünde meyvesini haftanın bir günü gün kurusu kayısıyı haşlayı içine pekmez karıştırarak püre yapıyordum ama sabahları vermek süper fkir.
ebrucum berilin dusmesine cok uzuldum ama iyi bir anne degilim demenede cok uzuldum sen iyi bir anne olmaz olurmusun
ama aynisini bende dusunuyorum bugun kendi hakkimda
ufuk cok huysuzdu ve agliyordu bugun surekli cekemiyecek gibi oldum inanin o an kendime bn ne bicim bir anneyim cocugumun aglamasini bile cekmiyorum kendime cok kiziyorum cok bunladim bu son gunlerde cocuklarima haksizlik ediyorum
kız<lar zaman bulursam gelcem gene mehtapcım bende öyle söylüyo gibime geliyo daha net bi şekilde çıkmıyo tabi ağzından ben çok konuştum küçükken masal okudum hikayeler anlattım bide kızlar malum daha cadı
ebrizm ve soraya kendinize bencede haksızlık etmeyin... ben ilk günlerde neler yaşayabilirim, deneyimler görmek için diğer başlıkları son sayfalara kadar okudum hep... ciddi anlamda hepiniz çok özel annelersiniz... herkesin annesi özeldir mutlaka ama yaşadıklarınız uğraşlarınız, bişeyler yapabilmek için çabalarınız... herksin kolay kolay üstesinden gelemeyeceği şeylerle uğraşmış pes etmemişsiniz hala daha da uğraşıyorsunuz... buradaki hiç bir annenin anneliğini yargılamaması lazım kesinlikle...
bu arada mehtapcım kısa bi tatil düşünüyormussunuz ne güzel, umarım gidebilirsiniz çok iyi olur senin için mutlaka...
Evet canım düşünüyoruz bakalım. Sen ne yaptın kornelya Elvin nasıl oldu yeni haberler var mı? Beslenmesi nasıl?
valla 1630 gramdı dün, beslenmede 3 saatte 5ccydi. hızlı hızlı arttırıcas, 1800 olduğunda vermeyi düşünüyoruz dedi ama tuhaf geldi, yani böyle beslenmesini keserken 170 gram sonra vermeyi düşünmeleri... insallah yoluna girer herşey de dedikleri gibi 1800 gramda verirler bıdığımı...
Biz de öyleyiz canım düşünebiliyor musun evde 4 kişi sürekli Berkay'la konuşuyor. Bir masal kitabı var resimli resimlerini göstererek masal okuyoruz, şarkılar söylüyoruz. Çok güzel dinliyor ağzını oynatıyor sanki konuşmayı çok istiyor gibi ama ba-ba de-de demiyor mesela. Biraz geç konuşacak galiba:) Haklısın kız çocukları daha erken konuşurmuş belki de ondandır.
canım 3 kademeli olduğu için en dik olanını kullanıyorum..
Allah korusun ..inşallah öyle bişey bir daha yaşamam ve yaşamıyalım..
nebilim özendim işde...
ne guzel mehtapcim hayirli olsun berkaycigimiza benim oglumda oyuncaklarla oynasaydi cok oyuncak alirdim ama malesef hic ilgisi yok bu arada ufuk ellerini surekli agzinda tutuyor ya ikinci disi de patladi ellerini o dislerle kasiyor ve hep yara oldu parcaladi ellerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?