İnşallah Elvin bebeğimizde sağlıkla kolarına gelir canım.valla 1630 gramdı dün, beslenmede 3 saatte 5ccydi. hızlı hızlı arttırıcas, 1800 olduğunda vermeyi düşünüyoruz dedi ama tuhaf geldi, yani böyle beslenmesini keserken 170 gram sonra vermeyi düşünmeleri... insallah yoluna girer herşey de dedikleri gibi 1800 gramda verirler bıdığımı...
ebrizm ve soraya kendinize bencede haksızlık etmeyin... ben ilk günlerde neler yaşayabilirim, deneyimler görmek için diğer başlıkları son sayfalara kadar okudum hep... ciddi anlamda hepiniz çok özel annelersiniz... herkesin annesi özeldir mutlaka ama yaşadıklarınız uğraşlarınız, bişeyler yapabilmek için çabalarınız... herksin kolay kolay üstesinden gelemeyeceği şeylerle uğraşmış pes etmemişsiniz hala daha da uğraşıyorsunuz... buradaki hiç bir annenin anneliğini yargılamaması lazım kesinlikle...
bu arada mehtapcım kısa bi tatil düşünüyormussunuz ne güzel, umarım gidebilirsiniz çok iyi olur senin için mutlaka...
Öyle tabi düşe kalka büyüyceklerde Beril in özel durumları yüzünden beni sanırım çok korkutuola grip olması bile yasak olduğundan başının üzerine düşmesi çok panik ypmama neden olduecrin kucağımda kızlar çok bişey yazamıycam ebrizm çocuk bu tabik,i düşe kalka büyüyecek ben burda ilgili ve iyi olmayan bi anne göremiyorum hiç farkına varmadan oluyo olacak olan bende yanındayken düştü ecrin ben sağa döndüm o kendini sola attı döndümde havada yakaladım geçen gecede eşim ça y içerken ecrinin eline döktü bu demek deyilki bizler iyi anne ve baba deyiliz zaten çok yıpranıyosun bide böyle düşünüpte kendini harap etme
Kşke karşılıklı gelip biraz sohpet edebilecek imkanımız olsaydı belki biraz rahatlayabilidim.Böyle içimi yedikçe fikirlerim sapıyor doğru düşünemiyor doğru davranamıyorumTeşekkür ederiz teyzesi:) Ebrizm özlüyoruz seni ve Berilciği. Fizik tedavinin düzenli olmaması çok üzücü ama siz de nasıl olsa evde çalışıyorsunuz onların gösterdiği hareketleri demek minişimiz düştü böyle kazalar olabiliyor canım korkmuşsundur da çok geçmiş olsun. Ben iyi bir anne değilim deme sen çok fedakar, güçlü ve iyi bir annesin. Bu tür kazalar herkesin başına gelebilir.
Soraya sen böyle söyleme bari. Bu kadar sıkıntı, üzüntü, huzursuzluk yaşadıktan sonra zaman zaman böyle düşünmen çok normal. Bence sende evliya sabrı var canım lütfen kendine haksızlık etme.
ebrucum berilin dusmesine cok uzuldum ama iyi bir anne degilim demenede cok uzuldum sen iyi bir anne olmaz olurmusun
ama aynisini bende dusunuyorum bugun kendi hakkimda
ufuk cok huysuzdu ve agliyordu bugun surekli cekemiyecek gibi oldum inanin o an kendime bn ne bicim bir anneyim cocugumun aglamasini bile cekmiyorum kendime cok kiziyorum cok bunladim bu son gunlerde cocuklarima haksizlik ediyorum
O günlermizin geleceğini hayal et süreyyacım ben buna inanmakistiyorum ve inşallah bizlerde yaşarızne guzel mehtapcim hayirli olsun berkaycigimiza benim oglumda oyuncaklarla oynasaydi cok oyuncak alirdim ama malesef hic ilgisi yok bu arada ufuk ellerini surekli agzinda tutuyor ya ikinci disi de patladi ellerini o dislerle kasiyor ve hep yara oldu parcaladi ellerini
Güle güle kullansın ve sayıları öğrensin yakışıklı prensimEvet canım özeniyor insan herşeye. Hem en dik konumda tut hem de emniyet kemerini bağlama yani Allah korusun çıkarmak istediğinde hemen çıkarabilesin.
Ben de bugün bıdığıma cep telefonu aldım:)) Her tuşuna bastığında farklı bir müzik çalıyor, sayıları söylüyor. O kadar güzel oyuncaklar var ki insan kendini şaşırıyor. Bir de kızlar ben Milupa anne çocuk kulübüne üye olmuştum bugün bir mektup geldi çeşitli ürünler için %25indirim kuponu göndermişler.
ynı dert bizdede var süreyyacım Beril de başını çok uzun süre dik tutamıyor Mama sandalyesinde oturamıyacağı içi bende bakıp bakıp geçiyorum bizmamalarımızı hala koltuğun kenarına biraz yata pozisyonda yastık kotup beril i orda birazkaykılarak yaırarak yeriyoruz malesef diğer türlü e ağzını açıor nede kaşıkla eğik olduğu içi bir şey vermek mümkün değilselam herkeze yaa sabah kalkinca aklima geliyorsunuz ama giremiyorum bu saati buluyor girmem:)
ataya hayirli olsun mama sandalyesi ben dusundum ama daha oturamadigi icin basini da daha tam guzel bir sekilde tutamadigi icin koyamam diye dusundum ama birdahaki gittigimde soracam doktora
ohh afiyet şeker olsunselam kızlar..
nasılsınız??
Ebrizim kendine haksızlık etme canım..sen çok iyi bir annesin..
fizik tedavi için üzüldüm ama sen evde çalıştırırsın diye düşünüyorum..
Soraya zaman zaman hepimiz çocuğumuzun mızmızlamasını çekemiyoruz..
üzülmene gerek yok hepimiz yaşıyoruz inan..
Mecbue ben de pınarın tereyağını alıyorum..
senin zilli baya kounşuyo yerim ben tosbiği...
Kornelya canım maşallah kilosu iyi gidiyor..
1800 de verince annesi sen sık sık beslersin ..
senin yanındaylen iştahı açılır elvinciğin...
Mehtap canım konuşur merak etme..
helede evde 4 kişi varsa oo sen kendine sıkıntı yapma canım..
bizimki gııı gııı demeye başladı..
hergün destekli ve desteksiz oturtuyorum...
ben ne yaptım biliyormusunuz :))))))
mama sandalyesi aldım..
öğlenleri Ata'yı içine koyup öyle veriyorum sebzesini......
Sadece korku da değil kornelyacım bazen çıldııcak gibi oluyorum nede böye oldu die başlaınca sonuc geliyorum haalar zincirini tek odağı kendimi görüyorum.Senin elinden gelen de bir şey var kuvözde Elvini örmeye gittiğinde ona sakinleşirmek için ninniler söyleyebilirsin. Bıcırık senin sesinle iyileşme sürecini hızlandırsın.inşallah ebrizm bir an önce gelir kızımız... Beril'de insallah daha da iyi olacak... Geçen gün yaşadığın korku yüzünden kendini kökten kötü anne ilan etme lütfen... Berili senin kadar düşünen, ilgilenen olamaz... bu düşüncen muhakkak dağılacak, dağılmak zorunda... çünkü bebeğine yardımcı olabilmek için, ilk başta senin iyi olman ve bu düşünceni unutman gerek... keşke benimde elimden bişeyler gelebilse, çünkü benim gözümde gerçek anlamda özel annelersiniz...
hepsini gecmissin ebrucum:)teker teker okup cevapladin hepsini
bende sen berile nasil yemek veriyorsan ayni sekilde ufuga yemek veriyorum iki yastigi ust uste koyuyorum yari oturur yari yatma pozisyonunda veriyorum yemeklerini
hatta bazen yemek yerken cok huysuzlaniyor ozaman kollarimin arasinda yatiripta ayni mama yedirir gibi yedirdigim bile oluyor
canim bizimkide oyle inan 3 hafta sonra ufuk yasini dolduracak bu aralar daha cok agzinda tutuyor ellerini bide bir parmak filanda degil 3 4 parmak birden sokuyor agzina ben cekiyorum o aliyor ben cekiyorum o geri aliyor
bide kiziyor agliyor ellerini agzindan cekince iki elini iki elimin arasina aliyorum nasil zor ediyor ellerine gorsen
bir tek yalanci emzikle biraz durdurabiliyorum oda care degil ama gecici care
hepsini gecmissin ebrucum:)teker teker okup cevapladin hepsini
bende sen berile nasil yemek veriyorsan ayni sekilde ufuga yemek veriyorum iki yastigi ust uste koyuyorum yari oturur yari yatma pozisyonunda veriyorum yemeklerini
hatta bazen yemek yerken cok huysuzlaniyor ozaman kollarimin arasinda yatiripta ayni mama yedirir gibi yedirdigim bile oluyor
canim bizimkide oyle inan 3 hafta sonra ufuk yasini dolduracak bu aralar daha cok agzinda tutuyor ellerini bide bir parmak filanda degil 3 4 parmak birden sokuyor agzina ben cekiyorum o aliyor ben cekiyorum o geri aliyor
bide kiziyor agliyor ellerini agzindan cekince iki elini iki elimin arasina aliyorum nasil zor ediyor ellerine gorsen
bir tek yalanci emzikle biraz durdurabiliyorum oda care degil ama gecici care
Kşke karşılıklı gelip biraz sohpet edebilecek imkanımız olsaydı belki biraz rahatlayabilidim.Böyle içimi yedikçe fikirlerim sapıyor doğru düşünemiyor doğru davranamıyorum
Canım ne kadar iyi olurdu biraraya gelebilseydik. Haklısın insan kendi başına kaldığında problemleri daha çok sorguluyor. Ama asla kendinden şüphe etme canım. Sen gerçekten çok fedakar iyi bir annesin ve elinden gelen herşeyi yapıyorsun.
Güle güle kullansın ve sayıları öğrensin yakışıklı prensim
Teşekkürler teyzesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?