Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
çok teşekkür ederim canım inşallah u yaşım da hayat bana güel süprizler yapar v kızımda ufuka bütün bebeişlerimizin şifasını görebilirim.
Ah Arzucum çok özür dilerim konuşturmadı Beril iki gündür öyle huysuzki anlatamam gece gündüz hiç susmadan ağlıyor Hasan Bey i arayıp nöbetmi diye sormaktan utanıyorum artık iki gündür gece gündüz arıyorum ama beni çok endişelendiriyor kızım. Gittiğimiz özel eğitimdede ağlarken başını geri atıp kendini kasınca dün çok üzdüler bu nöbet diyende oldu kasılma diyende ama dr muz onla gösterge değil dedi ne yapacağımı bilmiyorum.Seni arıyamadığım için tekrar özür dilerim. Doğum günü dileklrim içinde çok teşekkürler inşallah güzel günlerimizidi birlikte paylaşabiliriz.

ebrizim iyiki doğdun canım.............
sana Allahtan güççççç diliyorum ve
sağlık sana ve berile.....
Çok teşekkürler canım inşalla dediğin gibi kızıma sağlık banada güç verilen bir yıl geçiririm.

Çok teşekkür ederim canım dileklerin o kada içtenki inşallah sizlerin dualaı kızıma güç verip iyilşir.

Ebrizm yarın doğumgünün sanırım. Sana ailen ve tüm sevdiklerinle birlikte sağlık, mutluluk, huzur dolu nice güzel yaşlar diliyorum. Sevgiler...süprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz
a.s.

Düşünceli zarif arkadaşım benim çok sağol hatıladığın ve iyi dileklerin için sonsuz teşekkür ederim. İnşallah bundan sonrada hep birlikte paylaşacağımız yaşları birlikte görebiliriz.

Hepinizi çok seviyor ve Öpüyorum

rabbim kabul etsin her namaz kılışımda bütün bebeklere öz<elliklede berile ve ufuğa isimlerini söyleyerek ediyorum inan bana burdaki bütün bebekleri kendi evladımdan ayırmıyorum onların canı yansa sanki ecrinmiş gibi benimde canım yanıyo yada keyiflenseler ecrin keyiflenmiş gibi hissediyorum ama senin kendini çok yıpratman beni çok üzüyo sen gördüyüm en iyi annelerden birisin sen ve soraya çok özel annelersiniza.s.

mecbuecim guzel dileklerin icin sag ol inan bende her yataga yatisimda burdaki butun bebislerin isimleriyle tek tek dua ediyorum

bu arada ebrucum eger beril nobet geciriyorsa bu onemli bisey bence sen doktoruna ara sor utanma inanki bizim doktorumuz epilepsi olumcul bir hastalik degil ama cok oenmli bir hastalik dedi nedenine gelincede epilepsi beyni okadar mesgul ediyormus ki beyin gelismeye firsat bulamiyormus
belkide berilcik ondan huysuz ve fizik tedaviyi kabul etmiyor ve ondan otizm gibi duruyordur cok onemli bisey sen sor doktoruna sakin ihmal etme

ufugun epilepsisini fark etmeden nobet geciriyordu surekli bunu goruyordum ama epilepsi oldugunu hic aklimin ucuna getirmemistim ozaman gelisimini nasil etkilemisti anlatamam cocuk ne guluyordu ne aguluyordu oyle zombi gibi put gibi oturuyordu yatiyordu hic bir sey yapmiyordu bide acayip aglama krizleri vardi her aksam susturamiyordum cok onemli hic ihmal etme canim

ebrucum doğum günün kutlu olsun... insallah bu yeni yaşında güzel kızınla birbirinize güç vererek hep güzel gelişmeler yaşar, bundan sonrada birlikte keyifli yıllar geçirirsiniz...

muallimcim nasılsın nasıl gidio prenseslerle?? keyifler yerindedir umarım, kızlarınla birlikte olmanın tadını çıkarıosundur...:)

önemli değil ebrucum anlıyorum seni.ağlamak nöbet değildir sanırım..nurda çok ağlardı.tabi bizim idrar yolu enfeksiyonundanmış bilemedik..kızıma huysuz diye acı çektirmiştik ..sen tahlil yaptırdın mı canım..iştahıda yok diyosun. bi baktır istersen.dr. konusundada tereddüt etme bence..bunun için özele gidiyosun zaten şüphelendiğin bişey olursa her an danışabileceğim biri olsun diye bu kadar para harcıyosun doktora.

merhaba küçük kızlar oğlanlar ve onların cici anneleriiiiiiiiiiiiiiiii...hasta bebişlere acil şifaaaaaaaaaa annelerine güç kuvvet diliyerek selamlarımı gönderişyorummmmmmmmmm..derin bebek artık bakıcıyla annesi işteeeeeeee...umarım bir sorun çıkmazda herkes mutlu olur...herşey gönlünüzce olsun kızlarrrrrrrrrrr sevgi,ler

yumy gözünaydın diyelim canım...
derin alışmış bakıcısına..ohh ne güzel..
için rahat etmiştir...

slm kızlar bugün eşimin kuzenine oturmaya gittik ama görümcemin oğlu rahatsızdı onu doktorun< götürdük orda tesadüf perematüre bi bekele karşılaştım annesiyle epeyi sohbet ettik bebeişi baya küçük tam anlamıyla gelişememiş fıstık ama cin gibi maşallah fakat doğum kilosu çok azmış doğunca ecrine bakıp bakıp durdu neden bu kadar büyük diye dedim üzme kendini sağlıklı olsunda oda büyür dedim ek gıdayada geçmişler hiçbişey yemiyo diyıo ecrinde iki ay hiç almamıştı ek gıda döneminde dedim üzülme bebeyi kuvözdeyken hiç göstermemişler ne saçmalık yaa sadece dışarıdan gösteriyolarmış kamerayla yayın yapılıyomuş dışarıya öyle şey olurmu anne babasını görmeden dokunmadan kokusunu almadan nasıl bakacağını bilmeden vermişler kadının kucağına 1500 gr bebeyi

mecbuecim premature annesi olmak her haliyle cok ama cok kotu
yine bu gece aklimda bin turlu sorular cevaplanamayan sorular huzunler husranlar
her yalniz kaldigimda geceleri boyle oluyorum kimsenin yaninda belli etmiyorum ama icim yaniyor icim cok kotuyum coook allah beni cok buyuk bir imtihan ile siniyor lutfen dua edin allah bana sabir versin yilmak yikilmak istemiyorum lutfen

sevgili nınım soraya hem sizleri hemde bebişlerinizi sevgiyle kucaklayıp öpüyorum iyi dileklerinize teşekkürler umarım herşey istediğimiz gibi olur

biliyorum canım zor olduğunu herbirimiz yaşıyoruz ama sen ve ebrizm bizlerin yaşadıklarının iki katını yaşıyosunuz malesefki ama rabbim beterinden saklasın çekemeyeceyimiz yüklerin altına bizi sokmasın sende bu imtihanı başarıyla vereceksin ben biliyorum buna bütün kalbimle inanıyorum ufukta görürsün bak seni çok şaşırtacak ama senin sıkıntın malesefki sadece ufuk deyil bi takım zorluklar yaşıyosun keşke elimizden bişey gelse benim elimden gelen tek şey çok samimi söylüyorum her sıkıntını anlatabilirsin hiç sıkılmadan dinlerim seni

günaydın arkadaşlar....nasılsınız ???????????
bebişler nasıl ????????????

mecbeeee diyet nasıl gidiyor ????
ben 1 haftada dün tartıldım 900 gram vermişimm :)))))))
senin nasıl gidiyor ???
başladınmı ???

Yani küvezdeki bebekleri anneden uzat tutma olayını bir türlü anlayamıyorum. Yazık kadıncağıza.

Bu kadar hırpalama canım kendini. Sonra sen sağlığından olacaksın. Minik kuzucuklarının sana çok ihtiyacı var.

Azmin elinden hiçbirşey kurtulmazmış. Tebrik ederim canım seni.
Bugün ayın 1'i kaç kilosun? Mecbue senden de kilo durumunu bekliyoruz. Bakalım ay sonunda kaç kilo vermiş olacaksınız? Takipteyim unutmayın:)

günaydın nınım vallahi yapmaya çalışıyorum işte birebir uyamıyorum ama yemeklerdeki tuz ve yağ oranını iyice düşürdüm sabahları bi dilim kepek ekmek bi haşlanmış yumurta bi salatalık bi domates açık şekersiz çay içiyorum zaten çok az atıyodum şeker onuda bıraktım salataları tuzsuz yiyorum böyle yani yapmaya çalışıyorum kendimce bende baskül yok o yüzden tartılamadım nınım fakat bişey farkettim pardesüm vardı içine giremediyim onun içine girdim biraz sıktı ama girdim bi kaç ay önce düğmeler hiç kapanmıyodu bilekaydirigubbakcemile3

bende anlamadım kadınıa hiç göstermemişler temas ettirmemişler böyle bi saçmalık olabilirmi ben sonda olduğu için kalkamıyodum sonda çıkıp kalkmaya başladığım an doktorum hemen bebeyini görmeye git dedi ve hemşireler kuvöz doktoru bizi hep motive ediyolardı bebeye dokunun onlar sizi hissediyo diye doğduğu gün ben daha ameliyathanedeyken görmüş eşim girmiş yanına ben ilk gördüyümde eşimle beraber girdik o küçücük elleriyle eşimin kalın parmaklarına sıkıca sarılmıştı sanki beni sakın yalnız bırakmayın der gibi hastane o konuda çok iyiydi ve çok şanslıymışız o bayanla konuştuktan sonra anladım kilo konusuna gelince bende baskül yok en yakın zamanda almam lazım bi tane şimdi eczanede falanda tartılıyosun ama bende onu istemiyorum sonuçta kıyafetlerin olcak ayakkabı falan olcak ama sanki hafifliyorum yada kendimi teselli ediyorum öyleaklinialirimsmile

Azmin elinden hiçbirşey kurtulmazmış. Tebrik ederim canım seni.
Bugün ayın 1'i kaç kilosun? Mecbue senden de kilo durumunu bekliyoruz. Bakalım ay sonunda kaç kilo vermiş olacaksınız? Takipteyim unutmayın:)[/QUOTE]

Mecbue canı devam et bak o pardesü nasıl bol olacak sana :))))))))))
kilonu ver Mehtap'.....

Mehtap'cım şuan ben 64.6 geliyorum
teşekkür ederim..aynen öyle...
takip et canım çok iyi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…