çok teşekkür ederim canım inşallah u yaşım da hayat bana güel süprizler yapar v kızımda ufuka bütün bebeişlerimizin şifasını görebilirim.iyi aksamlar kizlar bugun anca simdi girebildim ama zaten cok kisi yazmamis
ebrucum yarin senin dogum gununmus tebrikler canim nice saglikli mutlu yillara beril ile birlikte berilcikte saglikli ve mutlu bir genc kiz olur insallah
arzucum cok tesekkur ederim bende burdaki butun bebislere ettim ve dunyadaki herkeze allah gunahlarimizi affetsin
Ah Arzucum çok özür dilerim konuşturmadı Beril iki gündür öyle huysuzki anlatamam gece gündüz hiç susmadan ağlıyor Hasan Bey i arayıp nöbetmi diye sormaktan utanıyorum artık iki gündür gece gündüz arıyorum ama beni çok endişelendiriyor kızım. Gittiğimiz özel eğitimdede ağlarken başını geri atıp kendini kasınca dün çok üzdüler bu nöbet diyende oldu kasılma diyende ama dr muz onla gösterge değil dedi ne yapacağımı bilmiyorum.Seni arıyamadığım için tekrar özür dilerim. Doğum günü dileklrim içinde çok teşekkürler inşallah güzel günlerimizidi birlikte paylaşabiliriz.merhaba kızlar..ebrucum doğum günün kutlu olsun canım..Allah sağlık mutluluk güç versin berilimede şifa versin inşallah.dün tlf.da sesin çok yorgün ve sitresli geliyodu..burada psikolojini yazıyosun ama sesini bu şekilde duymak beni daha çok üzdü.çok yorulduğun o kadar belli ki Allah yardımcın olsun inan kıyamıyorum sana dün mevlüt kandiliydi özellikle beril ve ufuk için dua ettim.Allah kimseyi evladıyla sınamasın gerçekten çok zor bi durum.kendini çok sıkma lütfen biraz oluruna bırak yoksa sen hasta olucaksın..çok çok fedakar bi annesin Allahta gönlüne göre versin.
Çok teşekkürler canım inşalla dediğin gibi kızıma sağlık banada güç verilen bir yıl geçiririm.ebrizim iyiki doğdun canım.............
sana Allahtan güççççç diliyorum ve
sağlık sana ve berile.....
Çok teşekkür ederim canım dileklerin o kada içtenki inşallah sizlerin dualaı kızıma güç verip iyilşir.ebrizm yarın doğum gününmü:) nice senelere rabbim seni kızından ve sevdiklerinden hiç ayırmasın inş hep gül hep mutlu ol kızında bi an önce kavuşsun sağlığına her dua edişimde bütün bebekler için ediyorum rabbim bizi boş çevirmez kızlar
Ebrizm yarın doğumgünün sanırım. Sana ailen ve tüm sevdiklerinle birlikte sağlık, mutluluk, huzur dolu nice güzel yaşlar diliyorum. Sevgiler...süprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz
a.s.
çok teşekkür ederim canım inşallah u yaşım da hayat bana güel süprizler yapar v kızımda ufuka bütün bebeişlerimizin şifasını görebilirim.
Ah Arzucum çok özür dilerim konuşturmadı Beril iki gündür öyle huysuzki anlatamam gece gündüz hiç susmadan ağlıyor Hasan Bey i arayıp nöbetmi diye sormaktan utanıyorum artık iki gündür gece gündüz arıyorum ama beni çok endişelendiriyor kızım. Gittiğimiz özel eğitimdede ağlarken başını geri atıp kendini kasınca dün çok üzdüler bu nöbet diyende oldu kasılma diyende ama dr muz onla gösterge değil dedi ne yapacağımı bilmiyorum.Seni arıyamadığım için tekrar özür dilerim. Doğum günü dileklrim içinde çok teşekkürler inşallah güzel günlerimizidi birlikte paylaşabiliriz.
Çok teşekkürler canım inşalla dediğin gibi kızıma sağlık banada güç verilen bir yıl geçiririm.
Çok teşekkür ederim canım dileklerin o kada içtenki inşallah sizlerin dualaı kızıma güç verip iyilşir.
Düşünceli zarif arkadaşım benim çok sağol hatıladığın ve iyi dileklerin için sonsuz teşekkür ederim. İnşallah bundan sonrada hep birlikte paylaşacağımız yaşları birlikte görebiliriz.
Hepinizi çok seviyor ve Öpüyorum
mecbuecim premature annesi olmak her haliyle cok ama cok kotu
yine bu gece aklimda bin turlu sorular cevaplanamayan sorular huzunler husranlar
her yalniz kaldigimda geceleri boyle oluyorum kimsenin yaninda belli etmiyorum ama icim yaniyor icim cok kotuyum coook allah beni cok buyuk bir imtihan ile siniyor lutfen dua edin allah bana sabir versin yilmak yikilmak istemiyorum lutfen
sevgili nınım soraya hem sizleri hemde bebişlerinizi sevgiyle kucaklayıp öpüyorum iyi dileklerinize teşekkürler umarım herşey istediğimiz gibi olur
slm kızlar bugün eşimin kuzenine oturmaya gittik ama görümcemin oğlu rahatsızdı onu doktorun< götürdük orda tesadüf perematüre bi bekele karşılaştım annesiyle epeyi sohbet ettik bebeişi baya küçük tam anlamıyla gelişememiş fıstık ama cin gibi maşallah fakat doğum kilosu çok azmış doğunca ecrine bakıp bakıp durdu neden bu kadar büyük diye dedim üzme kendini sağlıklı olsunda oda büyür dedim ek gıdayada geçmişler hiçbişey yemiyo diyıo ecrinde iki ay hiç almamıştı ek gıda döneminde dedim üzülme bebeyi kuvözdeyken hiç göstermemişler ne saçmalık yaa sadece dışarıdan gösteriyolarmış kamerayla yayın yapılıyomuş dışarıya öyle şey olurmu anne babasını görmeden dokunmadan kokusunu almadan nasıl bakacağını bilmeden vermişler kadının kucağına 1500 gr bebeyi
Bu kadar hırpalama canım kendini. Sonra sen sağlığından olacaksın. Minik kuzucuklarının sana çok ihtiyacı var.mecbuecim premature annesi olmak her haliyle cok ama cok kotu
yine bu gece aklimda bin turlu sorular cevaplanamayan sorular huzunler husranlar
her yalniz kaldigimda geceleri boyle oluyorum kimsenin yaninda belli etmiyorum ama icim yaniyor icim cok kotuyum coook allah beni cok buyuk bir imtihan ile siniyor lutfen dua edin allah bana sabir versin yilmak yikilmak istemiyorum lutfen
Azmin elinden hiçbirşey kurtulmazmış. Tebrik ederim canım seni.günaydın arkadaşlar....nasılsınız ???????????
bebişler nasıl ????????????
mecbeeee diyet nasıl gidiyor ????
ben 1 haftada dün tartıldım 900 gram vermişimm :)))))))
senin nasıl gidiyor ???
başladınmı ???
günaydın arkadaşlar....nasılsınız ???????????
bebişler nasıl ????????????
mecbeeee diyet nasıl gidiyor ????
ben 1 haftada dün tartıldım 900 gram vermişimm :)))))))
senin nasıl gidiyor ???
başladınmı ???
Yani küvezdeki bebekleri anneden uzat tutma olayını bir türlü anlayamıyorum. Yazık kadıncağıza.
Bu kadar hırpalama canım kendini. Sonra sen sağlığından olacaksın. Minik kuzucuklarının sana çok ihtiyacı var.
Azmin elinden hiçbirşey kurtulmazmış. Tebrik ederim canım seni.
Bugün ayın 1'i kaç kilosun? Mecbue senden de kilo durumunu bekliyoruz. Bakalım ay sonunda kaç kilo vermiş olacaksınız? Takipteyim unutmayın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?