Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Biz de o dönemde bu konuda hiç sıkıntı yaşamamıştık. Şimdi enfeksiyondan korkuluyor belki ama hangi anne bebeğine enfeksiyon taşır ki?
Tamam canım. O halde en kısa zamanda bir baskül alıp tartılıyorsun ve bize bildiriyorsun:)

Azmin elinden hiçbirşey kurtulmazmış. Tebrik ederim canım seni.
Bugün ayın 1'i kaç kilosun? Mecbue senden de kilo durumunu bekliyoruz. Bakalım ay sonunda kaç kilo vermiş olacaksınız? Takipteyim unutmayın:)

Mecbue canı devam et bak o pardesü nasıl bol olacak sana :))))))))))
kilonu ver Mehtap'.....

Mehtap'cım şuan ben 64.6 geliyorum
teşekkür ederim..aynen öyle...
takip et canım çok iyi olur...[/QUOTE]

Tamam yazıyorum bak gerçekten 1 Mart itibarıyle nınım 64.6 kg diye. 1 nisanda tekrar kilonu bekleyeceğiz. Böylece daha iyi motive olursunuz:)

Azmin elinden hiçbirşey kurtulmazmış. Tebrik ederim canım seni.
Bugün ayın 1'i kaç kilosun? Mecbue senden de kilo durumunu bekliyoruz. Bakalım ay sonunda kaç kilo vermiş olacaksınız? Takipteyim unutmayın:)

Mecbue canı devam et bak o pardesü nasıl bol olacak sana :))))))))))
kilonu ver Mehtap'.....

Mehtap'cım şuan ben 64.6 geliyorum
teşekkür ederim..aynen öyle...
takip et canım çok iyi olur...[/QUOTE]

ayy inş pantolon eteklerim vardı üç tanesinin içine girebiliyorum artık bi tanesi kaldı onada girersem tam olcak

iyiz sorayacım sen nasılsın canım kendini biraz daha iyi hissediyomusun

nınım yada mehtap pulbiberi kilo aldırırmı ben çok seviyorum tuzsuz yağsız yerim ama pulbibersiz salata yemek çok zor geliyo bide ben asitli şeyler içmeyi sevmiyorum ama maden suyu içerim bitane hergün oda kilo yapmaz diye biliyorum günde 2 sürehiden fazlada su içiyorum bu arada su içiyorum tabi wc kapısında buluyorum kendimi:)

Canım pulbiberi tam aksine metabolizmayı hızlan dırdığı için kilo verdirir. Maden suyu da çok iyi gelir. Bol su içmen de çok iyi metabolizman daha hızlı çalışarak yağ yakar.

Canım pulbiberi tam aksine metabolizmayı hızlan dırdığı için kilo verdirir. Maden suyu da çok iyi gelir. Bol su içmen de çok iyi metabolizman daha hızlı çalışarak yağ yakar.

ayyy bu bilgi nasıl iyi geldi anlatamam sana ben basarım şimdi pulbiberini yumurtaya salatalara çok seviyorum oldum olası kola gazoz sevmem o yüzden maden suyu içerim suyu zaten çok seviyorum ama başladığımdan beri dahda çok su içesim geliyo yumurtayı hepmi haşlanmış yiycez çok az yağda omlet falan yapsak yada kepek ekmekle tost yesek mesela zaten zamana yayarak vermek istiyorum çünkü üç yada beş kilo fazlam yok baya varohaoldumsmile

iyim kizlar iyi olmaa calisiyorum iste aslinda hic iyi degilim(celiskili oldu bu ama neyse):)
ayyy herseyi herkezi arkama birakip cocuklarimi almak kacmak istiyorum:)

evet acı metobolizmayı hızlandırır..
bunun yanında da iştah açar :)))))))))))))))))))))))))))))

sorayacım insan bazen herşeyden herkesten bıkıyo ama senin durumun çok farklı herşeyi geçtim eşin sana destek olsa bu kadar kötü hissetmezdin

evet acı metobolizmayı hızlandırır..
bunun yanında da iştah açar :)))))))))))))))))))))))))))))

ama nınım ben kendime zaten hazırladığım kadarını yiyorum yani bu yetmed kalkıp azcık daha alayım yapmıyorum sadece tat versin diye bide yumurtayı az yağda omlet yapsak olurmu yada kepek ekmekli tost ben bazen yeşil biberde yiyorum domatesten çok küçükken tiksinmiştim sadece yemeklerde yiyebiliyodum kendimi zorladım yemek için ama içim almadı bende yeşil biber yiyorum bazen bazen bi iki dilim domates

ayyy kizlar yaa esim uvey annem herkez yaa gercekten cocuklarimi alip buralardan kacmak istiyorum yep yeni bir hayat yep yeni bi cevre offff
nasil yapacaz:)

soraya nasılsın canım ????

mecbue verde yavaş yavaş ver canım...

Mehtap yaz canım yaz nisan 1 de görüşürük ....

soraya canım ne diyeceğimi bilimiyorum...
çok üzüldüm senin adına...
ama mecbuenin dediği gibi bazen insanın gidesi geliyor............

soraya nasılsın canım ????

mecbue verde yavaş yavaş ver canım...

Mehtap yaz canım yaz nisan 1 de görüşürük ....

o zaman sabahları biraz deyişiklik yapabilirmiyim yaa benim senin gibi 5 kilom yokki fazla konuşturma beni şimdi en az 10 kilo vermem gerektiyini söyletemezsin ondan sonrada bi 6 kilo daha versem iyi olcağınıda söylemem boşuna:)sıkılırsam bırakırım diye korkuyorum hem deyişiklik olsun hemde kilo almıyım

şimdi ne desem olmuyo düşünüyorum şunu yazayım diye olmuyo sorayacım yani keşke elimizden bişey gelse ama seni anlamaya çalışıyorum bide üvey anne var rabbim kolaylık versin sana

sorayacım ayy ne diyeceyimi bilemiyorum inanki tatlım

canım az yağlı haftada 1 yapabilirsin..
haftada 1 yağsız kepekli tost da yapabilirsin...
domates yerine yeşil biber ye...
canım ara öğünlerde mutlaka yoğurt ve ayran diyet olanlardan mutlaka tüket...
kilo vermeye yardımcı oluyor yoğurt..
akşam yemeğinden sonra yatana kadar acıkırsan yoğurt (yağsız) yiyebilirsin..
hatta yoğurdun içine pulbiber nane ve 1 çay kaşığı çörek otuda koy öyle ye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…