bende anlamadım kadınıa hiç göstermemişler temas ettirmemişler böyle bi saçmalık olabilirmi ben sonda olduğu için kalkamıyodum sonda çıkıp kalkmaya başladığım an doktorum hemen bebeyini görmeye git dedi ve hemşireler kuvöz doktoru bizi hep motive ediyolardı bebeye dokunun onlar sizi hissediyo diye doğduğu gün ben daha ameliyathanedeyken görmüş eşim girmiş yanına ben ilk gördüyümde eşimle beraber girdik o küçücük elleriyle eşimin kalın parmaklarına sıkıca sarılmıştı sanki beni sakın yalnız bırakmayın der gibi hastane o konuda çok iyiydi ve çok şanslıymışız o bayanla konuştuktan sonra anladım kilo konusuna gelince bende baskül yok en yakın zamanda almam lazım bi tane şimdi eczanede falanda tartılıyosun ama bende onu istemiyorum sonuçta kıyafetlerin olcak ayakkabı falan olcak ama sanki hafifliyorum yada kendimi teselli ediyorum öyleaklinialirimsmile
Azmin elinden hiçbirşey kurtulmazmış. Tebrik ederim canım seni.
Bugün ayın 1'i kaç kilosun? Mecbue senden de kilo durumunu bekliyoruz. Bakalım ay sonunda kaç kilo vermiş olacaksınız? Takipteyim unutmayın:)
Azmin elinden hiçbirşey kurtulmazmış. Tebrik ederim canım seni.
Bugün ayın 1'i kaç kilosun? Mecbue senden de kilo durumunu bekliyoruz. Bakalım ay sonunda kaç kilo vermiş olacaksınız? Takipteyim unutmayın:)
nınım yada mehtap pulbiberi kilo aldırırmı ben çok seviyorum tuzsuz yağsız yerim ama pulbibersiz salata yemek çok zor geliyo bide ben asitli şeyler içmeyi sevmiyorum ama maden suyu içerim bitane hergün oda kilo yapmaz diye biliyorum günde 2 sürehiden fazlada su içiyorum bu arada su içiyorum tabi wc kapısında buluyorum kendimi:)
Canım pulbiberi tam aksine metabolizmayı hızlan dırdığı için kilo verdirir. Maden suyu da çok iyi gelir. Bol su içmen de çok iyi metabolizman daha hızlı çalışarak yağ yakar.
evet acı metobolizmayı hızlandırır..
bunun yanında da iştah açar :)))))))))))))))))))))))))))))
soraya nasılsın canım ????
mecbue verde yavaş yavaş ver canım...
Mehtap yaz canım yaz nisan 1 de görüşürük ....
ama nınım ben kendime zaten hazırladığım kadarını yiyorum yani bu yetmed kalkıp azcık daha alayım yapmıyorum sadece tat versin diye bide yumurtayı az yağda omlet yapsak olurmu yada kepek ekmekli tost ben bazen yeşil biberde yiyorum domatesten çok küçükken tiksinmiştim sadece yemeklerde yiyebiliyodum kendimi zorladım yemek için ama içim almadı bende yeşil biber yiyorum bazen bazen bi iki dilim domates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?