Yağ falan demeye başladın şimdiden:) Canım kepek ekmeğine yağsız beyaz peynirle tost yapıp yiyebilirsin. Haklısın canım kendini çok sıkmadan yavaş yavaş ver. Çünkü birdenbire verilen kilolar tekrar hemen geri gelir.ayyy bu bilgi nasıl iyi geldi anlatamam sana ben basarım şimdi pulbiberini yumurtaya salatalara çok seviyorum oldum olası kola gazoz sevmem o yüzden maden suyu içerim suyu zaten çok seviyorum ama başladığımdan beri dahda çok su içesim geliyo yumurtayı hepmi haşlanmış yiycez çok az yağda omlet falan yapsak yada kepek ekmekle tost yesek mesela zaten zamana yayarak vermek istiyorum çünkü üç yada beş kilo fazlam yok baya varohaoldumsmile
iyim kizlar iyi olmaa calisiyorum iste aslinda hic iyi degilim(celiskili oldu bu ama neyse):)
ayyy herseyi herkezi arkama birakip cocuklarimi almak kacmak istiyorum:)
evet acı metobolizmayı hızlandırır..
bunun yanında da iştah açar :)))))))))))))))))))))))))))))
canım az yağlı haftada 1 yapabilirsin..
haftada 1 yağsız kepekli tost da yapabilirsin...
domates yerine yeşil biber ye...
canım ara öğünlerde mutlaka yoğurt ve ayran diyet olanlardan mutlaka tüket...
kilo vermeye yardımcı oluyor yoğurt..
akşam yemeğinden sonra yatana kadar acıkırsan yoğurt (yağsız) yiyebilirsin..
hatta yoğurdun içine pulbiber nane ve 1 çay kaşığı çörek otuda koy öyle ye...
Yağ falan demeye başladın şimdiden:) Canım kepek ekmeğine yağsız beyaz peynirle tost yapıp yiyebilirsin. Haklısın canım kendini çok sıkmadan yavaş yavaş ver. Çünkü birdenbire verilen kilolar tekrar hemen geri gelir.
Canım hani ailemle konuştum bana destek olacaklar demiştin. Ailene sığın canım onlar sana sırt çevirmezler.
:)) kararında yer mecbue azimli çünkü yavaş yavaş verecek ben inanıyorum.
yok canim sizin destekleriniz bile yetiyor bana ama geriye donup baktigimda acaip pismanliklarim var
zaten onlari dusununce dahada deli oluyorum:):)
soyle herkezten uzak sadece bir tatil bile cok iyi gelirdi ama nerdeeee:)
kizlarr simdi ben babam ve uvey annemle yasadigim icin benim babam anlasada uvey annem anlamiyor
ya dusunebiliyormusunuz bugun ona dedimkieger ufugun durumu dogumdan sonra olduysa kendimi cok suclu hissedrim dedim oda bana diyorki SEN KENDINI HER HALDE SUCLU HISSETMELISIN SENIN SUCUN DIYORsenağlama
bide benim kendi annemde var piyasada babamlar onunla gorusmemi hic istemiyorlar
kesinlikle Mehtap'a katılıyorum..
ayrıl eşinle başka bir eve geç canım..
belki o zaman herşey düzelir..
nebilim eşinde normale döner...
Mehtap gelibe Ata pekmezi pek sevmedi..
çok tatlı olan şeyleri yemiyor..
bilmiyorum ne yapacağımı ??
Mecbue canım çok azimli görüyorum seni, böyle devam edersen ciddi kilo verirsin...
havuç çok yeme çok şeker var onda...
bende çok canım tatlı birşey isterse ayva yiyorum
yada 2 kuru kayısı atıyorum ağzıma..
benimde 10 kilo fazlam var..
üzme beraber veririz yavaş yavaş...
hakemimiz var :))))))))))))))
biri bizi takip ediyor :)))))))))))))))))))))))))))))
kizlarr simdi ben babam ve uvey annemle yasadigim icin benim babam anlasada uvey annem anlamiyor
ya dusunebiliyormusunuz bugun ona dedimkieger ufugun durumu dogumdan sonra olduysa kendimi cok suclu hissedrim dedim oda bana diyorki SEN KENDINI HER HALDE SUCLU HISSETMELISIN SENIN SUCUN DIYORsenağlama
bide benim kendi annemde var piyasada babamlar onunla gorusmemi hic istemiyorlar
babam uvey annemi dinliyorki babam yanimda ama icten yoksa evde hep uvey annemin lafi gecer o ne derse o olur
uvey annem evlenmeden once babam izin veriyordu annemle gorusmeme ama evlendikten sonra artik izin vermiyorlar ya o yada biz diyorlar
kesinlikle Mehtap'a katılıyorum..
ayrıl eşinle başka bir eve geç canım..
belki o zaman herşey düzelir..
nebilim eşinde normale döner...
Mehtap gelibe Ata pekmezi pek sevmedi..
çok tatlı olan şeyleri yemiyor..
bilmiyorum ne yapacağımı ??
Mecbue canım çok azimli görüyorum seni, böyle devam edersen ciddi kilo verirsin...
havuç çok yeme çok şeker var onda...
bende çok canım tatlı birşey isterse ayva yiyorum
yada 2 kuru kayısı atıyorum ağzıma..
benimde 10 kilo fazlam var..
üzme beraber veririz yavaş yavaş...
hakemimiz var :))))))))))))))
biri bizi takip ediyor :)))))))))))))))))))))))))))))
Canım hangi pekmezi kullanıyorsun? Koskanın bebekler için pekmezi var ondan bir dene. Bir de tek başına verirsen ağır gelebilir sütlü ekmeğinin içine katıp deneyebildin mi?
Gün içinde 1-2 cevizde tok tutar.
Evet ama ikinci yarışmacı henüz kilo bilgisini iletmedi:) Haksız rekabet var:))
Kızlar ben de mart-nisan gibi postişle saçlarımı uzatıp gölge yaptırmayı düşünüyorum. Aslında kaynak da yaptırabilirim ama saça çok zarar veriyormuş diye burada başka bir topikte kullananlar yazmış
inş bi hafta içinde söylerim bende kilomu ama tek bi şartla aramızda kalcakkaydirigubbakcemile3
insan deyişiklik istiyo ve çokta iyi geliyo ama sürekli gittiyin kuaförün söyler zaten sana zararlımı deyilmi diye ben ecrin doğduktan sonra kestirmiştim saçımı kırkı çıkınca kayınvalidem hamileyken kestirme dedi bende kırmayım diye kestirmedim kuaför görünce şaşırdı belimin aşağısına kadar uzamıştıaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?