Canım hangi pekmezi kullanıyorsun? Koskanın bebekler için pekmezi var ondan bir dene. Bir de tek başına verirsen ağır gelebilir sütlü ekmeğinin içine katıp deneyebildin mi?
Gün içinde 1-2 cevizde tok tutar.
Evet ama ikinci yarışmacı henüz kilo bilgisini iletmedi:) Haksız rekabet var:))
Kızlar ben de mart-nisan gibi postişle saçlarımı uzatıp gölge yaptırmayı düşünüyorum. Aslında kaynak da yaptırabilirim ama saça çok zarar veriyormuş diye burada başka bir topikte kullananlar yazmış
inş veririz zaten havuca çok yüklenmedim yaa açıkçası yiyecek meyve bulamıyorum bulamıyorum derken şöyle açıklayım ben hamileyken 4 ay hep çıkardım sadece serumla beslendim eşimde bari meyve ye diye elmeyı kiviyi muzu yemem için zorlardı bende bi iki dilim yerdim şimdi kivi görünce midem ağzıma geliyo elme yiyemiyorum e muzda arada yiyorum ama oda çok zayıflatmıyo galiba bazen bi salatalık yiyorum bazen iki dilim ayva bazende havuç
ye canım ya afiyet olsun..
zaten sen zararlıları bilirsin...
bu arada kesin kilon aramızda kalacakkk :roflol:
bende hemileyken ne kestirdim nede boyattım saçlarımı..
bende inanmazdım hatta kızardım eskiden..
ama konu bebeğin olunca akan sular duruyo walla...
kızlar doğumdan sonra sütüm olsun diye , kim ne derse yapmıştım..
deselerdi koyun moku süt yapıyor diye inanın onda toplar yerdim...cokacimcoook
canım komşumun yaptığı doğal üzüm pekmezi...
tekbaşına hiç vermedim sert olur diye..
sütlü ekmeğinin i.ine kattım ama öyle iştahlı yemiyor ...
cevizide sütlü ekmeğinin içine 1 tatlı kaşığı koyup öyle vermeye çalışıyorum..
sen cevizi nasıl veriyorsun???????????????
senin saçın çok kısa değildi..
ama çok istiyorsa yaptır canım ..
postiş al tabiki ..
yazık olur kaynak yaptırırsan..
istemediğin zaman çıkmasıda zor oluyor...
benim saçımda belim den 5 parmak yukarıda ..
çok katlı kesim de yaptırdım..
birde geçen kızıl-mora boyattım......
doğumdan sonra ne iyi geldi anlatamam...
kaydirigubbakcemile3evlat başka bişeye benzemiyo işte çok sıkıntı yaşadım doğumda uzun saçlar yüzünnden ama konu ecrin olunca işte bugün canımı sıktı ecrin yemiyo cadı doğru düzgün dişler zorluyo heralde kaşığı çıkarıp ellerini sokuyo ağzına
Canım biz 2 tane cevizi önce havanda dövüyoruz iyice ufalanıyor. Sonra kahvaltısıyla birlikte tel süzgeçten geçirerek veriyoruz. Pekmezi ilk başlarda iştahlı yemese de zamanla alışır. Yeni başladığı için doğal böyle tepki vermesi. Berkayda ilk başlarda istememişti yavaş yavaş alıştı.
Canım benim saçlarım ince telli olduğu için hiç böyle belimden aşağılara inmedi. Hep hevesim vardı çok uzun saça. Bu sene deneyeceğim çocukla uzun saç biraz zor ama bakalım:) Berkay bu kısa haliyle bile sürekli saçımı çekip duruyor:))
Dişi çıkınca rahatlar inşallah kuzucuk. Mecbue sen Ecrin'e bir gün boyunca hangi saatlerde neler veriyosun anlatır mısın?
ben 4 saatte bi besliyorum ecrini sabah 9 kahvaltı yumurta sarısı laabne peyniri ceviz çeyrek muz pekmez bunları yedirdikten sonra 12 gibi uykusu geliyo 60 cc mamayla uyutuyorum saat 1 gibi uyanır çorba yediriyorum yarım dilim ekmek içiyle bikaç saat geçtikten sonra gene uykusu geliyo gene 60 cc mamayla uyutuyorum sonra 5 gibi yoğurt yediriyorum sonra yoğurt yemezse sonra muhallebi veriyorum sonra mamayla uyuyo
benimde 5 kilo fazlam var ki bu halime şükrediyorum.doğum önce hastanede yattım erken doğum riskinden dolayı sürekli serum ve vitamin sonuç tahmin ettiğiniz gibi çok kilo aldım..1 yılda aldığım kilonun fazlasını verdim.:hooray:boyum 1.70 kilom şu an 63 şu kalan kiloyuda versem ii olucak inşallah hep beraber yaza formda gireriz..bayanssulusmile
Kahvaltıyı ayrı ayrı mı veriyorsun içecek olarak kahvaltıya mama ekliyor musun? Berkay pek kilo almıyor da acaba yedikleri mi az diye düşünüyorum bazen.
O halde seni de listeye katıyorum:)) Nınımın çok güzel diyet listesi var. Yaza kadar herkes fit bir vücuda sahip olacak.
hey heyy burada kilodan diyetten mi söz edilio:)) varsa iyi bi liste paylaşabilirsiniz hayır demem, düşünün o kadar artmışki kilo of diyetisyenimden kaçıyorum, heralde beni görünce elvan git bi daha da gelme diebilir:)) baya yazılmış ben bi kısmına bakabildim, evet değişiklikler çok iyi gelio, benimde doğuma kadar saçlarım belime inmişti, omuzlara kadar kestirip 7 aydır boyayamadığım kızılıma tekrar kavuştum biraz iyi geldi, şimdi sıırada vücudu şekillendirmede bakalım....
evet canım diyete başladık sende katıl..
fakat kilonu bildirmen lazım :))))))))))))))))))))))
Mehtap'a yazdırman lazım, haaaakem Mehtap eyvahedigeldismile
mecbue ve sanırım arzu da katılacak...
ben kilomu bildirdim Mehtap'a ...
1200 kalorilk bir diye t bu...
kalsiyum ağırlıklı...
senin kaç kilo fazlan var ????:1ninca:
ben bu diyetle geçen 1 haftada 900 gr vermişim...........alkisalkisalkis
tesekur ederim kizlar
arzucum dogru soyluyorsun ben kendimi cok rahatzis hissediyorum gercekten offf ya burda dertlerimden baska birsey paylasmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?