Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım komşumun yaptığı doğal üzüm pekmezi...
tekbaşına hiç vermedim sert olur diye..
sütlü ekmeğinin i.ine kattım ama öyle iştahlı yemiyor ...
cevizide sütlü ekmeğinin içine 1 tatlı kaşığı koyup öyle vermeye çalışıyorum..
sen cevizi nasıl veriyorsun???????????????

senin saçın çok kısa değildi..
ama çok istiyorsa yaptır canım ..
postiş al tabiki ..
yazık olur kaynak yaptırırsan..
istemediğin zaman çıkmasıda zor oluyor...

benim saçımda belim den 5 parmak yukarıda ..
çok katlı kesim de yaptırdım..
birde geçen kızıl-mora boyattım......
doğumdan sonra ne iyi geldi anlatamam...

ye canım ya afiyet olsun..
zaten sen zararlıları bilirsin...

bu arada kesin kilon aramızda kalacakkk :roflol:

bende hemileyken ne kestirdim nede boyattım saçlarımı..
bende inanmazdım hatta kızardım eskiden..
ama konu bebeğin olunca akan sular duruyo walla...

kızlar doğumdan sonra sütüm olsun diye , kim ne derse yapmıştım..
deselerdi koyun moku süt yapıyor diye inanın onda toplar yerdim...cokacimcoook

kaydirigubbakcemile3evlat başka bişeye benzemiyo işte çok sıkıntı yaşadım doğumda uzun saçlar yüzünnden ama konu ecrin olunca işte bugün canımı sıktı ecrin yemiyo cadı doğru düzgün dişler zorluyo heralde kaşığı çıkarıp ellerini sokuyo ağzına

Canım biz 2 tane cevizi önce havanda dövüyoruz iyice ufalanıyor. Sonra kahvaltısıyla birlikte tel süzgeçten geçirerek veriyoruz. Pekmezi ilk başlarda iştahlı yemese de zamanla alışır. Yeni başladığı için doğal böyle tepki vermesi. Berkayda ilk başlarda istememişti yavaş yavaş alıştı.

Canım benim saçlarım ince telli olduğu için hiç böyle belimden aşağılara inmedi. Hep hevesim vardı çok uzun saça. Bu sene deneyeceğim çocukla uzun saç biraz zor ama bakalım:) Berkay bu kısa haliyle bile sürekli saçımı çekip duruyor:))

Dişi çıkınca rahatlar inşallah kuzucuk. Mecbue sen Ecrin'e bir gün boyunca hangi saatlerde neler veriyosun anlatır mısın?

ben 4 saatte bi besliyorum ecrini sabah 9 kahvaltı yumurta sarısı laabne peyniri ceviz çeyrek muz pekmez bunları yedirdikten sonra 12 gibi uykusu geliyo 60 cc mamayla uyutuyorum saat 1 gibi uyanır çorba yediriyorum yarım dilim ekmek içiyle bikaç saat geçtikten sonra gene uykusu geliyo gene 60 cc mamayla uyutuyorum sonra 5 gibi yoğurt yediriyorum sonra yoğurt yemezse sonra muhallebi veriyorum sonra mamayla uyuyo

sorma mecbue bizim oğlanda bugün hiçbirşey yemedi katı olarak..
bende sütünden verdim..
huysuz bu aralar..
gece sürekli uyanıyor emziğini ağzından çıkarıp elini ağzına sokmak istiyor..
birde yalandan ağlıyor..
diş den mi acaba ??????????

merhaba kızlar.sorayacım durumuna çok üzüldüm..inşallah doğru bir karar verirsin ve mutlu olursun.üvey annenin sana bu kadar karışmasına müsade etme bence bilinçsiz bi bayan olduğu belli.eşinle ayrı bi eve çıman bencede en mantıklısı.en azında bide öle dene olmadı mı kendi yolunu çiz canım..böle devam edemez çok yıpranırsın ilerde keşke dememek için bi adım at..önce çok zorlanırsın ama zamanla ii olucağına inanıyorum.hakkında hayırlısı olsun canım ne denir ki başka.Allah yardımcım olsun..

benimde 5 kilo fazlam var ki bu halime şükrediyorum.doğum önce hastanede yattım erken doğum riskinden dolayı sürekli serum ve vitamin sonuç tahmin ettiğiniz gibi çok kilo aldım..1 yılda aldığım kilonun fazlasını verdim.:hooray:boyum 1.70 kilom şu an 63 şu kalan kiloyuda versem ii olucak inşallah hep beraber yaza formda gireriz..bayanssulusmile

bu arada hastaneye gittik nurla poposunu sürekli kaşıyo.alarji testi parazitoloji bide idrar tahlili yapıldı..sonuç ne çıkçak bakalım..inşallah parazittendir en azında tedavi edilir..dr.sonuçlar temiz çıkarsa cinselliği keşfediyodur ondan yapıyodur dedi..derdi bitmiyo cadının..

Kahvaltıyı ayrı ayrı mı veriyorsun içecek olarak kahvaltıya mama ekliyor musun? Berkay pek kilo almıyor da acaba yedikleri mi az diye düşünüyorum bazen.

O halde seni de listeye katıyorum:)) Nınımın çok güzel diyet listesi var. Yaza kadar herkes fit bir vücuda sahip olacak.

selam kizlar bende fizyoterapiden geliyorum malesef cok iyi haberlerim yok ufugun gecen epilepsi ilaclari degismisti ve sonuc kotu oldu cok uyustu gozleri hic bilincli bakmiyor fizyoterapidede bugun hic bir sey gostermedi yarin doktor arayacak ilaci kesecez galiba

bu arada eve cikmak burda okadar kolay degil mecburi olmasaydik simdide burda kalmazdim zaten cok zor ev cikmasi

bu arada yazmasi biraz ayip ama ben esimekarsi cinsel acisindan hic bir sey hissetmiyorum artik esimde bana bugun bu aksam duzel yoksa olanlardan sorumlu degilim yada ceker giderim gibi birseyler soyledi ne yapacam kizlar hic icimden gelmiyor

erkekler için evlilik yüzde 90 cinsellik içindir..çoğu evliliktede sorunların ana sebebi bu.eşini seviyosan b,şeyleri kurtarmak istiyosan istekli olmalısın..numara yapıcan artık. aslında iki kişinin istemesiyle olucak bişey ama bazen buda kadnların çaresizliği olabiliyo..bi karar ver canım kendini bi çıkmaza doğru sürükleme..evliliğini kurtarıcaksan bi şeylerden ödün vericeksin..bitiriceksen iyice düşünüp ona göre hareket et güzelim..ne yapıcağını bilmeden sürekli bunları düşünüp kendini bi çembere sokarsan o çemberin içinde döner durursun..sonbunda bakmışsın giden gençlik ve keşkelerle dolu bi hayat.çok gençsin daha bu yaşta bu kadar sorun senin için çok ağır o yüzden çok güçlü ve kararlı olmalısın en azından çocukların için doğru adım atmaya çalış.sonun ii olsun inşallah

Mehtap canım ben Ata'ya katı yada kahvaltı verdikten sonra
mutlaka devam sütünden de veriyorum...
100 cc yapıyorum ne içerse..
öğlen az yemişse daha fazla yapıyorum..
sende öyle yap belki kilo alır...
ben doktora sormuştum katılardan sonra mama veriyorum diye,
o da içiyorsa ver demişti...

tesekur ederim kizlar

arzucum dogru soyluyorsun ben kendimi cok rahatzis hissediyorum gercekten offf ya burda dertlerimden baska birsey paylasmiyorum

hey heyy burada kilodan diyetten mi söz edilio:)) varsa iyi bi liste paylaşabilirsiniz hayır demem, düşünün o kadar artmışki kilo of diyetisyenimden kaçıyorum, heralde beni görünce elvan git bi daha da gelme diebilir:)) baya yazılmış ben bi kısmına bakabildim, evet değişiklikler çok iyi gelio, benimde doğuma kadar saçlarım belime inmişti, omuzlara kadar kestirip 7 aydır boyayamadığım kızılıma tekrar kavuştum biraz iyi geldi, şimdi sıırada vücudu şekillendirmede bakalım....

bu arada sorayacım çok zor bir durum... ben yorum yapamıyorum, çünkü hiç sevimli şeyler olmaz. hiç bir zaman yakıp yıkma taraftarı olmasam da... ama bazı şeylerde ağızdan çıkarken tartılmalı, eş de olsa durması gereken yeri bilmelli.. sırf karşı taraf istio die birşeyler kabullenilmemeli ve böyle tehdit eder gibi konuşuluosa gitmesi beklenmeden yollanmalı... tabi başa gelmeden konuşmak kolay diyebilirsin ama canım bu benim görüşüm elimde değil... inşallah bir an önce kendine gelir, hatasının farkına varır...

tesekur ederim kizlar

arzucum dogru soyluyorsun ben kendimi cok rahatzis hissediyorum gercekten offf ya burda dertlerimden baska birsey paylasmiyorum

bizler bazen en yakınımıza sölüyemediklerimizi burda paylaşıyoruz..bi şekilde terapi diyebilirim..böle düşünme sana yardımcı olbilirsek ne mutlu bize, en azında dinleyici olarak..burada hepimiz senin mutlu olmanı isteriz canım. dularımız seninle .Allah yolunu açık etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…