Kızlar Berkay biraz önce mamasını vermiştim. Yine çıkardı. Eğer böyle devam ederse pazartesi yine doktora götürürüm.
Nınım en güzelini yapmışsınız bırakarak. Darısı bizim başımıza.
Mecbue şimdi rüyanı düşünüyorum da aklıma kötü şeyler geliyor. Doktor, beyaz oda falan. Allah yüzümüze baksın. İnşallah kolay toparlar kuzucuklarımız.
Soraya canım ne güzel artık büyüdü de Ufuğumuz 1 yaş sütüne geçti.
Kızlar Berkay biraz önce mamasını vermiştim. Yine çıkardı. Eğer böyle devam ederse pazartesi yine doktora götürürüm.
Nınım en güzelini yapmışsınız bırakarak. Darısı bizim başımıza.
Mecbue şimdi rüyanı düşünüyorum da aklıma kötü şeyler geliyor. Doktor, beyaz oda falan. Allah yüzümüze baksın. İnşallah kolay toparlar kuzucuklarımız.
Soraya canım ne güzel artık büyüdü de Ufuğumuz 1 yaş sütüne geçti.
mehtapcim bende demin ufuga mama icirdim ve kustu bence dislerle alakali birsey cunku ust dilseri cok sisti sanirim berkayda disten kusuyordur
umuta ilk dislerini cikarinca cok kotu hasta olmustu ve her seferinde kusuyordu onada surup filan ise yaramamisti yani bu dis cikaran cocuklarda normal ama tabikide icin rahat etsinde bir doktora goster canim
kusar malesefki balgam bitene kadar ama sen genede götür için rahat etsin ecrin 10 gün kadar kustu ama doktor bize öksürük bitene kadar kusacak demişti ondan telaş yapmadım ben rüya pek yorumlayamam ama beyaz ve yeşilin iyi olduğunu biliyorum korkulacak bi rüya deyildi mehtap bence yani ama insan farklı şeylere yoruyo tabiki inş atlatır çabucak dişlerde çok yoruyo bebeklerimizi
selam arkadaşlar ...
Soraya canım aynen Mehtap'ın dediklerine katılıyorum canım. (ailenle ilgili)
Mehtap 3 dişmi .. ne diyeyim Allah kolaylıkla çıkarmasını nasip etsin Berkay'cığımıza...
sali gunu normal gununde yapacaz canim
16 marta zaten kutliyacagimiz yer belli babamlarin restaurantinda eger bir aksilik cikmazsa resimleri eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?