nınım ve mecbue nerelerdesiniz?
sag olasin mehtapcim cok tesekkur ederim
bu arada ben galiba esimle devam etmek istemiyorum
kızlar merhaba... bir türlü fırsat bulup giremiyorum, elvin derken bi de babası ofisini başka yere taşıdı, bi yandan da ona yardım ederken dağıldık..
mehtapcım insallah berkaycık bir an önce toparlar kendini, rahat rahat dişlerini çıkarır... hem ona hem size çok zordur, insan görüp birşeyler yapamayınca kötü oluyor.
sorayacım şimdiden ufukcuğun doğum günü kutlu olsun... nice uzun daha da saplıklı mutlu yıllar onun olsun...
umarım nınım mecbue ve diğer anneler hepiniz ve minişlerinizin keyfi yerindedir... o kadar alışmışım ki buraya ve o kadar çok destek aldım ki sizlerden hepinizi şimdi özlüyorum, çok teşekkür ederim kızlar hepinize...
bugün giremedim canım..sitede bakım vardı galiba...
iyiyiz canım teşekkür ederim...
Berkayın düzelmesine çok sevindim..
Yavrucum nasılda kafasını düşürüyormuş..
Ama annesi en kısa zamanda toparlar oğluşunu...
Yaz Ata da bu aralar öğlen yemek yemiyor offfffff
ne böyle ya..şaştım kaldım....bilmiyorumkismile
mehtapcim oksuruk olunca bebislerde cok kusar mesela ufuk da oksurunce her mamasini cikarir yemek yerse cikararir o oksuruk bir turuyor ondan sonra midesi bulaniyor kusuyor belki berkay da oyledir
gecmis olsun canim benim
esim hakkinda iyi dusundum cok ama cok yoruldum ne yapacagimi sasirdim inanki istemiyorum artik o kendi yoluna ben kendi yoluma ama bir sorun var ailem>>>>>>hic oyle bir karar verecekmisim gibi davranmiyorlar
mehaba kızlar...sorayacım ufuğun doğum gününü kutlarım sağlıklı mutlu huzurlu bi hayat diliyorum..seninde hakkında hayırlısı olsun canım.insanın yaşamakta olduğu yuvasında huzursuz olması çok kötü ve katlanılamaz bir duygu.daha çok gençsin bu yaşta bu kadar sorunla baş edebilmen çok güç.Allah güç versin canım sana bundan sonra ki hayatında inşallah hak ettiğin mutluluğu bulur ve sıkıntısız yaşamanı dilerim..berkayada geçmiş olsun..aynı durum kızımda vardı yeni iyileştik şükür..ortalıkta böle bi salğın var.inşallah en yakın zamanda berkayımda ii olur..ebrucum sanada sabır diliyorum..Allah umudunu yitirtmesin berilime inşallah ii gelişimler sağlık versin.atayıda öpüyorum iştahı bir an önce açılsın annesini üzmesin..
nur ii teyzesi..2 diş patlattı:))şimdi odada park yatağının içinde ki yatağı çıkardım içinde oynuyo..bol bol şımarıyo:)bi ara hayırdan anlar hayır dedim mi kesinlikle uzandığı şeyi almazdı.şimdi nerede hayır deyince inadına alıyo.elinden alıncada kendini yere atıyo.hiç yüzüne bakmıyorum öle yapınca.yani zor çocukaklinialirimsmile
beni özledinizmi:))))))
Tabi ki özledik. :gitme::1hug:
Temizlikten yorulmuşsundur.
Ecrin nasıl oldu mecbue?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?