Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

maşallah eegnin darısı benim kızıma inş elvin hanımın iyi olmasına çok sevindik annesi gazda çıkarsa muhtemelen gazdır gazını çok çıkaran bebekler daha gazlı bebeklermiş bide bizim bebişler küçük doğdukları için normal bebeklere oranla kiloyu daha hızlı alıyolar ve bağırsaklarında problem yaratıyo bol bol gaz yapıyo bize öyle demişti doktorumuz sürekli damla kullandım ben gaz için

evet mehtap ya iyileşsin artık kuzularımız kahvaltısını ağzına sürmüyo yapmadığım kalmadı ama yemiyo ağzında en az 10 dk bekletiyo sonra ya hapşırıyo hepsi benim üzerime yada öksürüyo bi şekilde çıkarıyo ilk defa dün ne zamandan beri mama içti hep 30 cc içiyodu hasta olduğundan beri bebelac aldım 70 cc içte ona bile sevindim

mehtapcim cok tesekkur ederim gercekten beni misafir edermisinopuyorumnanaktan
yaa sorun iste esimle bosanmaya karar verdim ama babamlar sanirim karsi cikacaklar biraz citlatmistim babama olmaz sakin filan gibi birseyler soyledi en iyisi kendi basima bosanmak ve annemede yasamaya devam etmek yani ben oyle dusunuyorum

ama once turkiyeye gelip braz tatil yapmak istiyorum biraz kafa dinlemek istiyorumm hem sizinle de tanismak istiyorum ondan sonra daha guclu hayatima devam ederim hemen okula kayt olurum iste boyle kabul ederseniz....:)

Tabi ki misafir ederim canım. Biz arkadaşız. Yalnız öncelikle eğer boşanmaya kesin kararlıysan bunu halletmelisin. Aksi takdirde ailen ve eşinle bizim başımız belaya girebilir. Bence öncelikle bütün bu sorunlardan kurtul daha sonra Türkiye'yi ve kafa dinlemeyi düşün.

Bizimki de pek yemiyor canım. İyice kilo kaybedecek kuzucuğum. Bu arada mecbue eeg gününüz yaklaşıyor değil mi. İnşallah iyi sonuçlar gelir ondan da.

Bizimki de pek yemiyor canım. İyice kilo kaybedecek kuzucuğum. Bu arada mecbue eeg gününüz yaklaşıyor değil mi. İnşallah iyi sonuçlar gelir ondan da.

evet canım bu ayın 24 inş herşey iyi çıkar yalnız aklıma bişey takılıyo eeg çektircez sonuçlar gene aynı gün çıkmayacak kesin ben gene stres küpü olup bekleyecem o günün gelip sonuçların çıkmasını aman ne bileyim yaa buda bi hayırlısıyla iyi çıksada içimiz rahat etse yaa sorma az önce çorba içirmeye çalıştım içmedi zorla meyve yedireyim dedim yemedi tavuk çorbası yapcam şimdi tavuk haşlıyorum onuda yemezse bilmiyorum artıkkafamçokkarıştı

yok canim ne alakasi var zaten turkiyede evlendim bosanma islemler turkiyede olacak mecburen

ama tabiki siz bilirsiniz oyle dusunuyorsan kalsin kimseye rahatsizlik vermek istemiyorum kesinlikle

ayy bir gireyim dedim Ata mızmızlandı..
akşam gireceğim..inşallah buralarda olursunuz kızlar..
Mehtap canım arkadaşım sormuşsun teşekkür ederim...

yok canim ne alakasi var zaten turkiyede evlendim bosanma islemler turkiyede olacak mecburen

ama tabiki siz bilirsiniz oyle dusunuyorsan kalsin kimseye rahatsizlik vermek istemiyorum kesinlikle

Evet canım öyle düşünüyorum çünkü sen şu an doğru düşünemiyorsun. İstediğin sorunlardan biran önce kaçmak ama bu şekilde davranman yanlış olur. Türkiyede boşanırken eşin ya da baban seni aramaz mı nerdesin diye. Yanlış anlama çünkü eşini ve babanı anlattığın kadarıyla bu konularda pek medeni davranacaklarını sanmıyorum. Ayrıca iki çocuğun var onları da arayacaklardır. Ama kesin boşanmayı düşünüyorsan bence öncelikle babanı buna ikna et ve eşin de senden tamamen umudunu kessin ki daha sonra sana ya da çocuklarına yanlış davranmasın. Ayrıca buradaki bir avukata vekalet vererek oradayken de boşanabilirsin.

ayy bir gireyim dedim Ata mızmızlandı..
akşam gireceğim..inşallah buralarda olursunuz kızlar..
Mehtap canım arkadaşım sormuşsun teşekkür ederim...

Merak ettik nınım seni. Ata seni çok yoruyor sanırım. Nasılsın neler yapıyorsun?

atada mı başladı mızmızlanmaya ayy bu bebekler bi düzelse hayırlısıyla havalarda açılsa onları çıkarsak dışarı iyice yorulup uyusalar

bende ecrine bi çorba içirmeyi deneyim kızlar şimdi burda olursanız görüşürüz

soraya cnm benim çok üzüldüm neden böle bi karar aldın çok tatlı bebişlerin var maşallah babası onlardan ayrılmaya nası dayansınbilmiyorumkismile cnm türkiyeye gelirsen haberimiz olsun yinede her türlü yardıma hazırız cnm

Merak ettik nınım seni. Ata seni çok yoruyor sanırım. Nasılsın neler yapıyorsun?

Önecelikle Soraya canım alınganlık yapmışsın..
yapma böyle Mehtap çok mantıklı şeyler söylemiş..
böyle alınganlık yapıp da üzme bizi canım...

Mehtap Berkayın diş tacını çok beğendim. eline sağlık..
Maharetli kadınsın ne diyeyim canım...opuyorumnanaktan
Ben iyiyim Ata'm bu aralar mızmız diş olayından..
bu arada yalancı emziği bıraktı ve yatağında yatıyor...
bugün sabah Babasını işe bıraktık ve biz oğlumla karşıya dayı ya geçtik ordan anneme uğradık..
çok uslu durdu oğlum araba koltuğunda..
birşeyi merak ettim canım
şimdi bu araba koltukları (anakucağı deniliyordu sanırsam)
arkaya bakıyor ya..
kaç aylıkken yada yaşında yola doğru döndüreceğiz ???
ters olursa sürücü koltuğunda anneyi yada babayı göremiyor ve bende araba
kullandığımda oğlumu görmek istiyorum...

atada mı başladı mızmızlanmaya ayy bu bebekler bi düzelse hayırlısıyla havalarda açılsa onları çıkarsak dışarı iyice yorulup uyusalar

evet canım ya sorma..
yemek de yemiyor..
diş geliyor sanırım..
evet bu hafta sonu güzel olacakmış havalar...
diş den dolayı yalancı memeyide bıraktı oğlum..(buna sevindim walla)

Tacımızı beğendiğine çok sevindim canım. Teşekkür ederim.
Oto koltuğu 1 yaşına kadar ters duruyor diye biliyorum ama yine de bir doktora sormak lazım. Bizim oto koltuğumuz yok canım. Hiç eşimden arabayla biryere çıkmadım Berkayla tek başıma. Biryere gideceğimiz zaman eşimin arabasıyla gidiyoruz o kullanıyor ben arkada Berkay kucağımda. Böylesi hiç sağlıklı değil ama biraz büyüyünce ve ben tek başıma Berkay'la çıkmaya başlayınca alacağım herhalde.
Emziği bırakması çok iyi olmuş bıraktırmak için uraşmana gerek kalmadı artık.

Canım yeni bir ceza çıktı
haberin varmı??
Bebeği olup da kotuğu olmayanlara ceza var...
duymuşsundur...
bu arada biz ilk defa çıktık oğlumla...
eşimin aklı hep biz de idi...

yok kizlar niye alinganlik yapayim cidden oyle yazmak istemedim eger oyle anladiysaniz kusura bakmayin

evet canım ya sorma..
yemek de yemiyor..
diş geliyor sanırım..
evet bu hafta sonu güzel olacakmış havalar...
diş den dolayı yalancı memeyide bıraktı oğlum..(buna sevindim walla)

ayy geçmiş olsun ataya annesi ama iştahsızlık hepsinde var kahvaltı yapmıyo benim cadıda aman bi düzelselerde herşey yoluna girse ama her dişte bu olaylar tekrarlıyo doktorumuzda yapacak bişey yok maleseff dişler bitene kadar böyle diyo benim kızımda hiç almadı emzik ben çok severim aslında elleriyle falan oynarlarya emzikleriyle çok hoşuma gider ama benim cadı almadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…