ne olmuş miniklerin hepsine böyle yaa.. hepsine acil şifalar kızlar, insallah kısa zamanda atlatırlar bu sıkıntılarını...
elvin hanımı soranlara da kısa bi özet yapayım hazır fırsat bulmuşken. cuma günü çocuk doktoru ve nörologla randevumuz vardı. ikiside gelişimini güzel buldular, nörolog eeg de çıkan durum için muayene de bişey görünmüo, yanlış yorumlanmış olabilir dedi. önümüzdeki ay kendi çekecek bi eeg daha. ama düşüncesine göre bişey yokmuş. çok şüphelenirsek mr çekeriz biraz daha ileride dedi.
evdeki durumumuz da şükür şimdilik bi sıkıntı yok. son iki gündür beslenmeden sona ıhh ıhh diye kıvranıo ayağa kaldırıo bizi, aslında gazını da çıkarıo kabızlığımızda yok öyle ama anlamadık. doktorumuzla bu cuma da görüşeceğiz bakalım. bizden haberler bu kadar hanımlar.:)
evet mehtap ya iyileşsin artık kuzularımız kahvaltısını ağzına sürmüyo yapmadığım kalmadı ama yemiyo ağzında en az 10 dk bekletiyo sonra ya hapşırıyo hepsi benim üzerime yada öksürüyo bi şekilde çıkarıyo ilk defa dün ne zamandan beri mama içti hep 30 cc içiyodu hasta olduğundan beri bebelac aldım 70 cc içte ona bile sevindim
Bizimki de pek yemiyor canım. İyice kilo kaybedecek kuzucuğum. Bu arada mecbue eeg gününüz yaklaşıyor değil mi. İnşallah iyi sonuçlar gelir ondan da.
yok canim ne alakasi var zaten turkiyede evlendim bosanma islemler turkiyede olacak mecburen
ama tabiki siz bilirsiniz oyle dusunuyorsan kalsin kimseye rahatsizlik vermek istemiyorum kesinlikle
ayy bir gireyim dedim Ata mızmızlandı..
akşam gireceğim..inşallah buralarda olursunuz kızlar..
Mehtap canım arkadaşım sormuşsun teşekkür ederim...
soraya cnm benim çok üzüldüm neden böle bi karar aldın çok tatlı bebişlerin var maşallah babası onlardan ayrılmaya nası dayansınbilmiyorumkismile cnm türkiyeye gelirsen haberimiz olsun yinede her türlü yardıma hazırız cnmmehtapcim cok tesekkur ederim gercekten beni misafir edermisinopuyorumnanaktan
yaa sorun iste esimle bosanmaya karar verdim ama babamlar sanirim karsi cikacaklar biraz citlatmistim babama olmaz sakin filan gibi birseyler soyledi en iyisi kendi basima bosanmak ve annemede yasamaya devam etmek yani ben oyle dusunuyorum
ama once turkiyeye gelip braz tatil yapmak istiyorum biraz kafa dinlemek istiyorumm hem sizinle de tanismak istiyorum ondan sonra daha guclu hayatima devam ederim hemen okula kayt olurum iste boyle kabul ederseniz....:)
Merak ettik nınım seni. Ata seni çok yoruyor sanırım. Nasılsın neler yapıyorsun?
atada mı başladı mızmızlanmaya ayy bu bebekler bi düzelse hayırlısıyla havalarda açılsa onları çıkarsak dışarı iyice yorulup uyusalar
evet canım ya sorma..
yemek de yemiyor..
diş geliyor sanırım..
evet bu hafta sonu güzel olacakmış havalar...
diş den dolayı yalancı memeyide bıraktı oğlum..(buna sevindim walla)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?