süt bildiğimiz süt değilmi
Günaydın kızlar..
herkese güzel hafta sonu diliyorum..
Eşimin yarın sınavı var..bugün ders çalışacak..
Bizde oğlum ve ben hava çokkk güzel olduğu için dışarı çıkacağız...
Bu güzel havayı değerlendirmek lazım...
Eşine başarılar. Size de iyi eğlenceler canım. Hava çok güzel gerçekten değerlendirin. Artık bahar geldi bahçedeki kayısı ağacı tomurcuk vermiş çok güzel..Günaydın kızlar..
herkese güzel hafta sonu diliyorum..
Eşimin yarın sınavı var..bugün ders çalışacak..
Bizde oğlum ve ben hava çokkk güzel olduğu için dışarı çıkacağız...
Bu güzel havayı değerlendirmek lazım...
Evet canım devam ediyor. Sadece annem ve babam bizimle olabilecek galiba ama olsun. Yarın olacak. Eşim yaprak sarması yapıyor şimdi:))mehtapcım parti hazırlıkları devam ediyo galiba bugünmüydü yarınmı:)
Eşine başarılar. Size de iyi eğlenceler canım. Hava çok güzel gerçekten değerlendirin. Artık bahar geldi bahçedeki kayısı ağacı tomurcuk vermiş çok güzel..
Evet canım devam ediyor. Sadece annem ve babam bizimle olabilecek galiba ama olsun. Yarın olacak. Eşim yaprak sarması yapıyor şimdi:))
kaydirigubbakcemile3gerçektenmi benim eşimde ancak evde gezinip evin altını üstüne getirir benide deli eder ama onu seviyorum genedeopuyorumnanaktanayy güldürdün beni mehtap yanlış anlama lütfen ama sarma sarıyo diyince şimdiden hayırlı olsun berkayın dişleri
Canım benim eşim kimya mühendisi. Mesleği gereği sanırım böyle mutfakta yemekle ilgili deneyler yapmayı da seviyor:)) Güzel salatalar falan becerikli de bu konuda. Ama sarmayı çok güzel yaptığı için görev ona düştü.
çok iyi yaa gerçekten sonuçta sen çalışan bi bayansın ona deney yapması için bol bol malzeme ver sen:)şimdiden afiyet olsun size sarmalar yarın afiyetle mideye incek:)ayy bende yapsammı ki yapmaktan deyil çok yemekten korkuyorum bide ben baya yağlı seviyorum pulbiberi kızdırıyorum tam piştikten sonra üzerine gezdiriyorum bi 10dk öyle pişiriyorum çok lezztli oluyo ama şimdi yapmasam daha iyi
Çok teşekkürler canım eminim çok güzel yapıyorsundur sen de ama yapma sakın kesin bozarsın rejimi:)) Sonra nınım da sana kızar alsanaalsanasmile
Ben senin yerine de yerim söz bak)) cokacimcoook
ohhh ne güzel yaaa Mehtap , şimdiden eline sağlık eşinin...
size yarın için afiyet olsun...
dileğin için teşekkür ederim..
Mecbue ilk adım sütüyle deniyeyim...
Bugün misafirliğe Ata'yı dünyaya getiren arkadaşıma gitik :))))
Ata orda mercimekli köfte yediiiiiiii kızlarrr
gerçekten çok lezzetliydi..
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım. Maşallah Ata'ya afiyet olsun. Köfteyi elinle ufalayarak mı verdin canım. Ben bütün eline vermeye çekiniyorum hala.ohhh ne güzel yaaa Mehtap , şimdiden eline sağlık eşinin...
size yarın için afiyet olsun...
dileğin için teşekkür ederim..
Mecbue ilk adım sütüyle deniyeyim...
Bugün misafirliğe Ata'yı dünyaya getiren arkadaşıma gitik :))))
Ata orda mercimekli köfte yediiiiiiii kızlarrr
gerçekten çok lezzetliydi..
Ah mecbue vallahi senin için en çok sarma yedim:))tamam ama az yeme olurmu:)))
Mehtap canım nasıl geçti parti???????
selam kızlar nasılsınız?yavrucuklarımız nasıllar ?dietleriniz nasıl gidiyor
mehtapcığım ilk partiniz nasılgeçti berkayımız eğlenmiştir umarım.
Atamızda inşallah en kısa zamanda dişini çıkartırda sağlıkla nınım ne güzel sigarayı bırakmışsın umarım birdaha başlamazsın.
bu hafta memleketten anneannemle dedem vardı onlar ve berrakla ilgilenmekten nete giremedim fazla sürekli hastenedeydik birgün dedemi birgün anneannemi birgün berrak için nasıl geçti bu hafta anlamadım...synagis aşısı için rapor çıkartıtdık hastaneye kalsa karşılamıyor biraz ortalığı karıştırdım raporu çıkartırdım umarım bugün karşılayacak sabahtan aşıyı yaptırmaya gideceğiz umarım sorun çıkmaz ....berrakta huysuz öksürmeye başladı 3-4 gündür iştahı kesildi sürekli uyuyor yarın drunada muayne ettireceğim çokmu erken bilmiyorum ama bu gece 10cc kadar ıhlamur vermeye çalıştım ama içmedi beğenmedi görseniz nasıl iğrilti hareketler yaptı yaramaz bende zorlamadım:)))))druna soracağım zararı olurmu acaba tecrübeli annelerimiz siz nedersiniz hasta olmasa vermezdim ama zararı varmıdır?birde hırıltısı çok diye dün az birşey göğsüne vicks sürdüm umarım onunda zararı yoktur onun öksürmesi içimi parçaladı dayanamadım ne yapacağımı şaşırdım drumuzada ulaşamyaınca bildiğim şeyleri uyguladım şimdilik bi yan etki reaksiyon göstermedi ama :))))))kızımı iyi edeyim derken umarım ona zarar vermemişimdir.....
güzel geçmesine ve özellikkle çokkkkkkkk sarma yemene çokkkkkkkk sevindim mehtapcım tekrar hayırlı olsun berkaycımızın dişleri:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?