Tacımızı beğendiğine çok sevindim canım. Teşekkür ederim.
Oto koltuğu 1 yaşına kadar ters duruyor diye biliyorum ama yine de bir doktora sormak lazım. Bizim oto koltuğumuz yok canım. Hiç eşimden arabayla biryere çıkmadım Berkayla tek başıma. Biryere gideceğimiz zaman eşimin arabasıyla gidiyoruz o kullanıyor ben arkada Berkay kucağımda. Böylesi hiç sağlıklı değil ama biraz büyüyünce ve ben tek başıma Berkay'la çıkmaya başlayınca alacağım herhalde.
Emziği bırakması çok iyi olmuş bıraktırmak için uraşmana gerek kalmadı artık.
Cezayı bilmiyordum canım. Güvenlik için almak gerekir. Allah korusun bir kaza olduğunda bebeklerin boyunları ve omurgaları daha çok yumuşak olduğu için yaralanma riski çok yüksek. Zaten Berkay'la biryere çıktığımız zaman çok garip bir duygu alıyor beni çok korkuyorum bir kaza olmasından yalnızken öyle değil halbuki garip bir duygu yani.Canım yeni bir ceza çıktı
haberin varmı??
Bebeği olup da kotuğu olmayanlara ceza var...
duymuşsundur...
bu arada biz ilk defa çıktık oğlumla...
eşimin aklı hep biz de idi...
Her dişte böyle olursa yandık demektir. Bakalım biz emziği ne zaman bırakabileceğiz. Berkay uykuya hep emzikle dalıyor:) Önceden yatağına düştüğünde bulamıyordu. Şimdi düşürdüğünde bulup tekrar ağzına alıyor. Bir de bazen çevirip sert tarafıyla dişini kaşıyor. Emziğiyle oynayınca çok sevimli oluyor gerçekten:)ayy geçmiş olsun ataya annesi ama iştahsızlık hepsinde var kahvaltı yapmıyo benim cadıda aman bi düzelselerde herşey yoluna girse ama her dişte bu olaylar tekrarlıyo doktorumuzda yapacak bişey yok maleseff dişler bitene kadar böyle diyo benim kızımda hiç almadı emzik ben çok severim aslında elleriyle falan oynarlarya emzikleriyle çok hoşuma gider ama benim cadı almadı
Cezayı bilmiyordum canım. Güvenlik için almak gerekir. Allah korusun bir kaza olduğunda bebeklerin boyunları ve omurgaları daha çok yumuşak olduğu için yaralanma riski çok yüksek. Zaten Berkay'la biryere çıktığımız zaman çok garip bir duygu alıyor beni çok korkuyorum bir kaza olmasından yalnızken öyle değil halbuki garip bir duygu yani.
Her dişte böyle olursa yandık demektir. Bakalım biz emziği ne zaman bırakabileceğiz. Berkay uykuya hep emzikle dalıyor:) Önceden yatağına düştüğünde bulamıyordu. Şimdi düşürdüğünde bulup tekrar ağzına alıyor. Bir de bazen çevirip sert tarafıyla dişini kaşıyor. Emziğiyle oynayınca çok sevimli oluyor gerçekten:)
bu arada mecbue ve ninim siz diyet yapiyorsunuz ben zayifliyorum sizden geciyor herhalde bana:)
49 kiloya dusmusum 3 gunde 3 kilo verdim nasil oluyor anlamiyorum?
ayy geçmiş olsun ataya annesi ama iştahsızlık hepsinde var kahvaltı yapmıyo benim cadıda aman bi düzelselerde herşey yoluna girse ama her dişte bu olaylar tekrarlıyo doktorumuzda yapacak bişey yok maleseff dişler bitene kadar böyle diyo benim kızımda hiç almadı emzik ben çok severim aslında elleriyle falan oynarlarya emzikleriyle çok hoşuma gider ama benim cadı almadı
bu arada mecbue ve ninim siz diyet yapiyorsunuz ben zayifliyorum sizden geciyor herhalde bana:)
49 kiloya dusmusum 3 gunde 3 kilo verdim nasil oluyor anlamiyorum?
Peki taksilerde ne yapacaklarmış.
Canım çok sağol...
ne varsem reddediyor..
bir tek devam sütünü güzel içiyor...
:1shok: neee diş olayı bitene kadar devammı iştahsızlık ve huzursuzluk anammm...
bizde bu ay konrole gittiğizde sorayım ...
bizimkide ağzına koyuyorum emziği o alıp çıkarı uzağa atıyor :roflol:
ne yapalım olsun hem ileride bırakmaları zor oluyormuş bazı bebeklerin...
Mecbue kızın büyüyor ne güzel 1 yaşına girecek
Mehtap günlerce haberler de bangır bangır konuşuldu bu ceza olayı..
aman dikkat canım...
Mecbue sende...
öyle yapıyorum canım..
önce yemeğini bir kaç kaşık alırsa kar yani..
arkasından devam sütünü veriyorum içiyor kuzum...
hiç zahmet olurmu yeterki yesin bu tospikler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?