Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Mehtap canım ben henüz eline birşey vermiyorum Pırasanın dışında..
elimle çimdikleyerek veriyorum :)))
bizim yardımcı kadın eline veriyo ekmek kenarını walla gözüm hep üstünde oluyor Ata'nın
napim boğazına kaçacak diye çok korkuyorum..

Seher geçmiş olsun canım..
Vicks ben eskiden beri bilirim pek sakıncası olacağını sanmıyorum..,
Ama ıhlamuru bilmiyorum kk daki anneler çok veriyor topiklerden okuduğum kadarı ile...
ben bugüne kadar bitki kullanmadım..
doktoruna sor öyle ver canım..
Biliyorsun bizim uşaklar normal doğmadılarki..

Kızlar hepinize selam.. önceden elvinle ilgilenmekten giremiyordum internete, tam artık hatun biraz düzene girdi rahatladım derken bu seferde eşimin laptop gümlediği için benimkine el koydu bu ara artık iki saat dil döküp öle alabiliyorum elinden...
mehtapcım parti yapmışsınız ve güzel geçmiş sevindim. tekrar hayırlı olsun incileriniz:)
nınımcım atacığın ağzının tadı süpermiş mercimekli köfte ohh ohh... zaten bundan önceki sayfada sarma konusu burada meercimekli köfte, bu ara seyrek girmem iyi oluo heralde yoksa bende diyet miyet kalmaz:))
Kızlar cuma günü kontrolümüz vardı, kilomuz 2280 olmuştu kilo alımımız için çok iyi dedi doktorumuz. bu arada hatuncum eve geleli bende 3 kg verdim:) birimiz alıo birimiz verio evimizde hareket iyi yani:) neysem bunun dışında genel durumu için iyi dedi doktorumuz. şmdi eoprotinimiz bitmek üzere unuttum onu sormayı doktorumuza bi kutu daha kullanabilir miyim diye. sizler kaç kg olana kadar kullanmıştınız bu mamayı. ben bi kutu daha alsam 3 kg olana kadar kullansam mı die düşünüyorum da...

Canım Elvin de sende iyisin
kızımız kilo alsında annesi sen ver :))
bize doktorumuz 3 kilo olana kadar eoprotini kullanacağımızı söylemişti
biz 4 kilo olana kadar kullandık elimizde vardı bitirelim demiştik..
Canım sen meme veriyormusun ???
süt durumun nasıl ??

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah sen de burada prensesimizin diş çıkardığı haberlerini paylaşırsın. Sen de benim gibi olacaksın anlaşılan. Berkay eve geldikten sonra koşturmacadan daha hızlı kilo vermiştim. Genel durumu hep daha da iyiye gider inşallah. Eoprotinin fazla kullanımı ilerde obezite ve metabolik rahatsızlıklara yol açabiliyormuş canım. İstersen bunu doktoruna bir sor bazı doktorlar uzun süre kullandırıyor bizim doktorumuz 2200de bıraktırmıştı eoprotini. Eoprotinle ilgili yapılan bir araştırma sonucunu link olarak ekliyorum bir göz at istersen.
http://www.guncelpediatri.com/eng/yazilar.asp?yaziid=695&sayiid=17

Soraya nerelerdesin? Kaç gündür foruma girmiyorsun. Herşey yolundadır inşallah.

maşallah elvine kornelyacım ne güzel yaa sen ver o alsın bende o kadar koşturdum ama banamısın demedi :)))))halada koşturuyorum fakat faydası yok:))))

kızlar bu arada yarın eegye gidiyoruz kısmetse bize dua edin olurmu

Unutturmam ona göre:))

Canım inşallah iyi sonuçlar alacaksın merak etme hem de için çok rahat edecek artık. Dualarımız sizinle korkma annesi..

iki gündür sinirliyim nedenini bilmiyorum desemde buna bağlı olduğunu biliyorum bide sonuç için kaç gün bekleyecez bakalım inş sonuç iyi çıksında içim bi rahat etsin ohh deyim

Mecbuee canım eminim sonuç iyi çıkacak..
sıkma bu kadar kendini ..
bak Ecrin'e de yansıyor senin sıkıntın..
onlar anlıyor walla...
Dualarımız tabiki sizinle canım...

iki gündür sinirliyim nedenini bilmiyorum desemde buna bağlı olduğunu biliyorum bide sonuç için kaç gün bekleyecez bakalım inş sonuç iyi çıksında içim bi rahat etsin ohh deyim

Evet canım beklemesi kötü oluyor gerçekten. İnşallah aynı gün söylerler. Raporu alamasan da eegyi çeken kişiye sor geç vereceklerse de en azından sonucun iyi olduğunu söylerler sen de merakla beklemezsin.

Evet canım beklemesi kötü oluyor gerçekten. İnşallah aynı gün söylerler. Raporu alamasan da eegyi çeken kişiye sor geç vereceklerse de en azından sonucun iyi olduğunu söylerler sen de merakla beklemezsin.

inş unutmadan sorarım heyecan yapınca unutuyorum aklımdaki sorularıda eşime diyorum sorcaz unutma diye ama bendende heyecan yapıyo ben çok yapınca o çaktırmıyo

Mecbuee canım eminim sonuç iyi çıkacak..
sıkma bu kadar kendini ..
bak Ecrin'e de yansıyor senin sıkıntın..
onlar anlıyor walla...
Dualarımız tabiki sizinle canım...

inş şunuda atlatsak bi kardiyolodta yaptım bu gerginliği bide bunda ayy saolun dualarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…