ama mehtapcım eşim tam yağlı peynir seviyo ondan var şimdi bende lıght peynir yiyodum kaç gündür
Nasıl yaptın canım dolmayı yine elinle mi verdin? Sor canım sor bize de anlatırsın.Ben eminim bir sorun çıkmayacak eeg de..
Ben bugün kabak dolması verdim Ata'ya.. yarısını yedi...yoğurtla...
ilk defa verdim dolma..
elimdeki listeye göre (dr'un verdiği) artık dolma yemesi gerekiyor...
zaten bu cumartesi Ata'nın doktoruna davetliyiz..
şöyle iyice kadınıda bunaltmadan kafama takılanları sorayım...
özellikle diş konusunu...
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm kızlar sabah 6 dan beri yeni oturuyorum inanın ecin 5 buçuıkta uyandı bende heyecandan uyuyamadfım sonra 8 buçuk gibi gttik hastaneye burda uyuyacak uyut dediler zaten ecrinin uykusu yok günüdzleri arabasını çıkardık odada bi o yana bi bu yana yok battaniyede salladık yok sonra çıktım yatağa ayağıma yatırdım uyudu seslendik onlar başka bi hasta almışlar onun eegsi çekilene kadar bizimki uyandı bide hatun beni azarlar gibi konuşuyo neden 6 gibi uyandırdın 4 gibi uyandırman lazımdı diye neyse sonra ben salladım ama sinirlerim hat safada artık dedim ben wc gidiyorum sen salla eşim çıktı yatağın tepesine o başladı sallamaya:)sonra ben devraldım derken uyudu odaya götürdük bi tarafına taktılar aparatları diyer tarafını çevirmeye çalıştı kız uyandı tabi bizimki sonra bi sinir ve hışımla söktü götür uyut dedi öğlenden sonra çekeriz dedi ben tabi o uyuyuncada siz başka hasta aldınız dedim neyse arabaya indik sabah kahvaltıda yapmamıştım ellerim titremeye başladı eşimde tost yiyceksin diyet falan yapıyorum deme dedi neyse 1 gibi gittik bu arada ilk gidince bi ilaç verdiler bebek daha derin uyuyyacak diye ecrine sökermi hava aldı biraz bişeyler yedi sonra başladım gene sallamaya sonra uyudu içeri aldık ışığı falan kapattılar yüzünü battaniyeyle örttük çekildi şükür:)))pazartesi 3 gibi çıkacak sonuçlar uzun oldu ama 8 buçukta girdik hastaneye 2 gibi çıktık inanın ayaklarım ağrıyo geldim şampuan bitmiş ecrinin koştur markete sonra eşime yemek derken vallahi canım çıktı amma yazdım:)))))))))))))))))))
Mecbue canım geçmiş olsun..bitti artık..sonuçlarda güzel çıkacak zaten..
Mehtap çatalla ezdim dolmayı
kaşıkla verdim..bir dolma bir yoğurt..
4 defa çekilmiş yağsız kıyma, çok az zeytinyağ, pirinç,dere otu 1 dal, nane, yarım küçük domates
ve suyuna çay kaşığı ucu ile salça..
zaten 4 adet dolma oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?