''Bizim Masalımız''

amanda amannnn maşallah yaaa sayılı günler tez geçer inşallahh...böylesini yaşamak herkese nasip olmuyor gerçekten..hep hayalimde ama artık gerçekleşmeyecek bişiy( insanın çocukluk aşkıyla,ilk tanıdığı erkekle ruhunu,canını birleştirmesii...herşey gönlünüzce olsun inşallah bundan sonrada..:asigim:

saol canım
Allah razı olsun
Siz de cok mutlu olun ınsallah... a.s.

allah en kısa zamnda gelmeyi ve yuvanızı kurmayı nasip etsin inş ne güzel hayt arkadaşını 15 yaşında buluosun ve o günden bu yana sevginiz hiç bitmemiş allah seven isteyen herkese sizin gibi güzel bi sevgi nasip etsen (tabiii banada dua edin kızlar

allah tez zamanda kavuştursun bidaha da hiç ayırmasın inşallah
gözlerim doldu okurken
maşallah allahım nazarlarsan saklasın böyle aşları..

hatcik boyle guzel duaya ne denır kı :Saruboceq: amin amin amin
Rabbım sana da hayırlısını nasıp etsın ınsallah

allah tez zamanda kavuştursun bidaha da hiç ayırmasın inşallah
gözlerim doldu okurken
maşallah allahım nazarlarsan saklasın böyle aşları..

Allah razı olsun ogecım
Herkese güzel gunler nasıp etsın ınsallah a.s.

ay ne güzel yazmışsın. duygulandım şimdi. Allah tez günde kavuştursun sizi:teselli:

cnm çok güzel yazmışsın inşallah en kısa zamanda kavuşun allah mutluluğunuzu daim etsin hiç ayrılmayın

Ne kadar icten yazmisin,okurken sizi tanimadigim halde askinizin büyüklügüne inandim.
ALLAH kavustursun ve sevdigin döndügünde güzel bir yuva kurmayi nasip etsin...

cnm çok güzel yazmışsın inşallah en kısa zamanda kavuşun allah mutluluğunuzu daim etsin hiç ayrılmayın

gelin adayı tatlım Allah sizi de kavustursun

pazar gunu ızne geldı bı hafta kaldı gıttı

cok ozlemişim

3 ay daha sabır

ama ya sonra :gitme:

Ne kadar icten yazmisin,okurken sizi tanimadigim halde askinizin büyüklügüne inandim.
ALLAH kavustursun ve sevdigin döndügünde güzel bir yuva kurmayi nasip etsin...

Amin amin
güzel duaların dönsun senı de bulsuın ınsallah
gıttıgı gun hatta o yoldayken yazmıstım
okadar duygu yukluydum kı :gitme: :gitme:

6 ay geçmiişşş...alkisalkisalkis kavuştursun rabbim dicektimmm yinede diyim dmi :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…