- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
de de
bizim hasretımız bıtmıyor kı
sen de yıne :roflol:
11 ay var cunku kavusmamıza mafoldumben
DİYİM BARİ..ALLAH TEZ YAKIN ZAMANDA KAVUŞTRUR İŞALLAAHHH..:1hug:
SİZİN EVLENDİĞİNİZ GÜNÜ ÇOK MERAK EDİYORUM
BİRBİRİNİZİE SARILMAKTAN CANINIZI ÇIKARIRSINIZ HERALDEaklinialirimsmilesositosositosositosositokaydirigubbakcemile
senağlama NEDEN 11 AY VAR??
evet güzel bi öyküydü bende bi kısmını yaşadım sadece ama bitti şimdi :gitme: ama allah ii yazılar yazsın herkese...
Allah iyiliğinizi versin çok güldürdünüz beni :roflol:
Kavuşalım yazarım sana aklinialirimsmile
Nişanlımla farklı şehirlerdeyiz ve işi dolayısıyla gelemiyor, 11 ay sonra evlenince kavuşacaz inşallah :Saruboceq:
ya cnm ailenle tanıştırırken yani ailene böyle biri olduğunu nasıl anlatın?aynen anlattın mı önce tel'de konuştuğunuzu 15 yaşındayken başaldığını?
allah ömür boyu mutlu etsin inşallah sizi
nazar değmesin
son ayrılığınız olsun bi daha hiç ayrılmayın inş
Allah hayırlı teskereler nasip etsin inşallah.Hiç bitmez inşallah bu güzel sevginiz mutluluğunuz.
Bende asker yolu bekledim bi an bizim ayrılış anımız aklıma geldiama teskereyi alıp geldiğinde diosun ne kadar çabuk geçti onsuzluğa ağladığın günleri onsuz geçen her günü unutveriyosun sanki hiç ayrılmamışınız gibi oluveriyor allah sizede nasip etsin o güzel günü inşallah.
Denecek söz yok valla çok sabırlıymışınız allahtan.Umarım son ayrılığınız olur :)
Rabbim herkesi kavuştursun inşallah...
Bu konuyu yazarken ayrılığımızın bu denli uzayacağını ikimizde hesaba katmamıştık belki de...
Askerlik çoktan bitmişti bu başka bir eğitim aylığımızdı, onu da bitirdik...
Üstüne görev icabı 5 ay ayrılığı daha yedik, şimdi 8 ay kaldı nasipse...
Ay yazarken bile yoruldum
Masalını daha önce okumuş yorumda yazmıştım şimdi bi konuyu okurken dikkatimi çekti yazdıkların profiline bakarken hatırladım 650 tl maaşla çeyizini mi yaptın sen yahu dondum kaldım.nasıl becerdin onu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?