''Bizim Masalımız''

benim arkadaşlarımda var sizin gibi çok mutlular...Sizde yuvanızda bir ömür boyu sağlık ,mutluluk, huzur içinde yaşayın inşallahhh...

duygulandımçok tatlı çok güzel bir aşk hikayesi Allah kavuştursun ben de yaşar mıyım ki böyle bi şey diye düşünmeden edemedim doğrusu

Ne kadar güzel bir masal bu
Duygulandım...
Allah bir ömür mutluluk,huzur versin size
Sizi hiç ayırmasın inşallah...

benim arkadaşlarımda var sizin gibi çok mutlular...Sizde yuvanızda bir ömür boyu sağlık ,mutluluk, huzur içinde yaşayın inşallahhh..

[video=youtube;ZG8Kgt_2OxM]http://www.youtube.com/watch?v=ZG8Kgt_2OxM[/video]

Hepınızden Allah razı olsun arkadaslar...
Masalımıza yenı bır kahraman eklenıyor ınsallah
Hamıleyım

Hamıleyım
Yakışırrr canımcım...hamileliğinin tadını çıkar... hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah...sağlıklı güzel günler...

[video=youtube;05vBBKraJx8]http://www.youtube.com/watch?v=05vBBKraJx8[/video]

Son düzenleme:
Hamıleyım

güzel arkadasim yasadiklarinz bizim hikayemize cok benziyor 2000 yilinda da biz tanistk. suan nisanlim asker. sonumuzda benzer olur umarm. mutlulugun daim olsun

Darısı bizim başımıza. :)
15 yaşımdayken tanışmıştık bizde. :)
Mutluluklar*

BU NASIL BİR SEVGİDİR ALLAHIM AĞLAdım cnm allahım size uzun ömürler versin o kadar güzel özetlemişsinki hikayenizi çok çok güzel allah kavuştursun :)

Çok güzel bi hikaye ya bizimki de size benziyo bizde 16 yaşından beri çıkıyoruz şu an 19 oldum inş.Allahım bizede sizin gibi sözlenip evlenmeyi nasip eder:)

Allah ım zaman ne hızlı gecıyor
Bu konuyu açalı 7 sene olacak neredeyse
Ailemizin kucuk uyesı aramıza katılalı 3.5 sene olmuş
Allah ım sevenleri bir ömür ayırmasın
Çok duygulandım eskılere gidince...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…