Normalde cok guzel ben onun hakkindan gelirim ama hamileligim cok iyi gitmiyor o yuzden cok buyuk kavgalar cikaramiyorum, sakince halletmek zorundayim. Bi dogursam 9 ayin faturasini odeticem ben onlara.kaynana konusunda iki yol vardır ilki seni ezdirmeyecek adam gibi adam bir kocan olacak ikincisi de sende erkek gibi olup kendini ezdirmeyeceksin tek bir lafınla kaynanayı k....n üstüne oturtacaksın sana laf diyemezler. sonrada hamileliğinin tadını çıkaracaksın
Yazlik kismini biliyorlar teyze evi kismini bilmiyorlar onu soylesem mi, haklisiniz belirsiz tutmusum.Annemleri arıyor yazmışsınız
Sonra da aileme söylesem mi yazmışsınız
Anlamadım
kımse hesabını vermeyecek olan sana ve bebegıne olacak...dk lar bıle onemlıyken okdar yol çekilmez...eşine soyle o konuşşsun ailesıyle...ben muhatap olmazdım sahsen..hayır de bıtsınnnnCok haklisiniz, evet ilk bebegim. Zaten zor bi hamilelik geciriyorum hem psikolojik hem fiziksel, arabayla yol 8 saate yakin ama araba karni burnunda bi hamile var, dusurecek hizi oldu mu size 15 saat bir sey. Yolda sancilansam ne olacak? Kim vercek hesabini?
Valla olabilir neden olmasin. Benim baska cocuk istemedigimi biliyor,bebege bir sey olursa ileride bi daha hamile kalacagim belki o oglan olur diye dusunuyorsa kendine olumlerden olum begensin.Benim aklima baska birsey geliyor. Bu kadar israr etmesi garip ya hani. Kiz torun istemiyordu bu yuzden hayalkirikligina ugramisti. Acaba yollarda (Allah korusun) bebege birsey olmasini istiyor olabilir mi? Yoksa yakinlarinda hastane olmayan bir yere kim gelinini doguma cagirir? Niyeti kesinlikle kotu bu kadinin.
Haklisiniz, dogurmayacagim zaten orada falan, annen cok merakliysa bi daha hamile kalsin yazlikta kendi kendine dogursun dedim. Benim canim yok mu, karnimdaki cuval mi yastik mi, insan evladı o da. Evimin rahati duzeni varken. Bi de isimiz yok oraya besikti bezdi vs bi nakliye esya goturecektik, oldu.şaka mı bu
hani kendi evi orda olsa da gel bende doğur ben bakarım dese yine anlarım da
gidip elalemin evinde doğurulur mu
ben Amerika'da doğuranı bile anlamam hala, ABD vatandaşı olacak diye
sizinkinde doğum yeri o şehir yazsa kaç yazar, yazmasa kaç yazar
nüfusa kayıtlı olduğu yer orası yazacak zaten
gerekirse çıngar çıkar ama evimden başka yerde doğurmam
kv ve annen de orada imiş
kim girerse araya girsin vallahi feriştahı gelse de gitmem yani
en iyi doktoru eve getirseler de olmazz
ay bir de ne bu memleket takıntısı yani neresi memleket
annem farklı yerde doğmuş babam farklı yerde
ben farklı yerde doğdum
şimdi de farklı bir şehirde yaşıyorum
eeee bizim çocuk nereli
Nere olacak, ismini vermeyeyim de Ege'de bir sehir iste. Cok da severim mumkun oldugunca gitmeye calisirim, insani da cok iyi ama dogum icin olmaz cok zorlanirim.Bu mühim memleket neresi peki? Çok merak ettik yaaa
Yazik tabii.Komsusu da boyle egoist,benim gelinim sozumden cikamaz her dedigimi yapar dedikce bu da gaza geliyo ondan boyle simdi.Ego yapti o komsuya git gel. Kendi ailemin evine bile gitmek istemiyorum dogumdan sonra. Nerede kaldi elin kadınının evi.canım, çocuk senin çocuğun. nerde istersen orda doğurursun. kaynana istedi diye gidip elin evinde ne işin var çoluğu var çocuğu var. kütükte ora yazmış bura yazmış. kim açıpta bakıyo çocuğun kütüğüne. bak biz evleniyoruz kocamızın kütüğü yazıyo. ayrıyetten sen orda teyzeninde düzenini bozacaksın. yazık değil mi. hem teyzeye hemde sana. ne egolu bir kadın yav. ben ne istersem o olcak. hayır işte. sen ne istersen o olsun.
Kolumdan tutup zorla goturemeyecegine gore pasa pasa sesini kesmek zorunda.Dikkat et ailenin gazina gelmeye basladin, meydani cok bos buldunuz stres bana yasak diye tehdit ettim insallah anlamistir.Kayınvalidenin telefonlarına doğuma kadar cevap verme. Dikkat et ama kocan başlamış oradaki poliklinik falan diye. Saçma sapan konuşmasınlar. Kadın doğumcu bulup güvenmişsin işte tanımadığın kadın doğumcuyla ne işin var. Bu saçma sapan muhabbet için gelenlerin de kalbini kır gerekirse.
Kv zaten yasakli, yatiya gelemeyecek cunku bebegime kiz diye burun kivirdi. Dogumdan sonra en ufak bi olaylarinda babasindan baska kimse esikten iceri giremeyecek. Zaten gelecegini sanmam boyle olay cikariyor da cocuk dogunca yuzune bakmayacak kiz diye.hadi kaynanayı geçtim.. belli ki aklı selim biri değil..ama eşini ne akla hizmet yazlıkta doğurmanızı öneriyor..memlekette kendilerine ait evleri olsa bile neden kendi evinizi bırakıpta orada doğum yapıcaksınız ki.. valla hamilelik kısmı daha fragman asıl şamata doğumdan sonra başlayacak..bebeğinizinde herşeyine karışıp burnunuzdan getirmesini istemiyorsanız önce eşinizin sonrada kayınvalidenizin hakkından gelmeye bakın biran evvel..
Esim ilk defa boyle garip bisey yapti, normalde her seyin kararini bana birakan biridir.Gaza geldi simdi ben baba oluyorum, cocugum bizim sehirde dogsun tum akrabalar gorsun diye de yemezler. Esimin baski yapmasi soz konusu bile degil, her seyimi alir babamin evine donerim orada dogururum, evimize anca mahkeme celbi gider.Tuhaf bir aile.Kv yi gectim esin de bi tuhaf.Zorla evde dogum yap diye ugrasiyorlar gibi.Hastane olmayan bir yerde niye dogum yapasin ya da niye zorlarlar ki.Ben yerinde olsam bir gun bir dellenirim esin de dahil olmak uzere bir guzel paylarim ki bir daha agzini acamasinlar.Ne curetle bunu teklif edebiliyorlar gunlerini gosterirdim.Ay cok sinirlendim bak simdi.
Valla olabilir neden olmasin. Benim baska cocuk istemedigimi biliyor,bebege bir sey olursa ileride bi daha hamile kalacagim belki o oglan olur diye dusunuyorsa kendine olumlerden olum begensin.
İsim konusunda bir şey diyor mu ya da der miKolumdan tutup zorla goturemeyecegine gore pasa pasa sesini kesmek zorunda.Dikkat et ailenin gazina gelmeye basladin, meydani cok bos buldunuz stres bana yasak diye tehdit ettim insallah anlamistir.
Ah bilseydim.Tedavi olmasi gerek zaten kayinpederim dedi psikolojik rahatsizliklari var.Dedim esime uzgunum seni de cok seviyorum aileni de ama bebegimle bas basa birakamam anneni ilaclarini kullanmiyor.Bisey demedi Allahtan inlsallah yalniz birakmak zorunda kalacagim bi durum olmaz.Keske baska cocuk istemediginizi soylemeseydiniz. Korkulur cunku bu kadindan.
Kv demisti susturduk,kızımın ismini biz sectik beraber.Ama ilk basta bana birakmisti,ben ortak secelim dedim.İkimizin de icine sinen bi isim cok sukur.İsim konusunda bir şey diyor mu ya da der mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?