Bizim memlekette dogur diye tutturan kv

Normalde cok guzel ben onun hakkindan gelirim ama hamileligim cok iyi gitmiyor o yuzden cok buyuk kavgalar cikaramiyorum, sakince halletmek zorundayim. Bi dogursam 9 ayin faturasini odeticem ben onlara.
 
Ay sanki herkes de milletin kimligini alıp da doğdugu yere bakıyo çok da önemli sanki ne saçma bi ısrar bu ne saçma bi tutturmadır Allah akıl fikir versin yaw.

Hayır hayır hayır diyeceksin başka bir şey demeyeceksin açıklama yapmak zorunda da değilsin hayır de ağla fenalaş yerlere düş abart bi daha sesini çıkaramasın böyleleri bundan anlar.
 
missburc esin sacma sapan konusuyosa cocuguma bir sey olursa bu evlilik biterde orda dogurmuyacam evliligin bitme bahasinade
 
kımse hesabını vermeyecek olan sana ve bebegıne olacak...dk lar bıle onemlıyken okdar yol çekilmez...eşine soyle o konuşşsun ailesıyle...ben muhatap olmazdım sahsen..hayır de bıtsınnnn
 
Valla olabilir neden olmasin. Benim baska cocuk istemedigimi biliyor,bebege bir sey olursa ileride bi daha hamile kalacagim belki o oglan olur diye dusunuyorsa kendine olumlerden olum begensin.
 
Haklisiniz, dogurmayacagim zaten orada falan, annen cok merakliysa bi daha hamile kalsin yazlikta kendi kendine dogursun dedim. Benim canim yok mu, karnimdaki cuval mi yastik mi, insan evladı o da. Evimin rahati duzeni varken. Bi de isimiz yok oraya besikti bezdi vs bi nakliye esya goturecektik, oldu.
 
Yazik tabii.Komsusu da boyle egoist,benim gelinim sozumden cikamaz her dedigimi yapar dedikce bu da gaza geliyo ondan boyle simdi.Ego yapti o komsuya git gel. Kendi ailemin evine bile gitmek istemiyorum dogumdan sonra. Nerede kaldi elin kadınının evi.
 
hadi kaynanayı geçtim.. belli ki aklı selim biri değil..ama eşini ne akla hizmet yazlıkta doğurmanızı öneriyor..memlekette kendilerine ait evleri olsa bile neden kendi evinizi bırakıpta orada doğum yapıcaksınız ki.. valla hamilelik kısmı daha fragman asıl şamata doğumdan sonra başlayacak..bebeğinizinde herşeyine karışıp burnunuzdan getirmesini istemiyorsanız önce eşinizin sonrada kayınvalidenizin hakkından gelmeye bakın biran evvel..
 
Kolumdan tutup zorla goturemeyecegine gore pasa pasa sesini kesmek zorunda.Dikkat et ailenin gazina gelmeye basladin, meydani cok bos buldunuz stres bana yasak diye tehdit ettim insallah anlamistir.
 
Kv zaten yasakli, yatiya gelemeyecek cunku bebegime kiz diye burun kivirdi. Dogumdan sonra en ufak bi olaylarinda babasindan baska kimse esikten iceri giremeyecek. Zaten gelecegini sanmam boyle olay cikariyor da cocuk dogunca yuzune bakmayacak kiz diye.
 
Tuhaf bir aile.Kv yi gectim esin de bi tuhaf.Zorla evde dogum yap diye ugrasiyorlar gibi.Hastane olmayan bir yerde niye dogum yapasin ya da niye zorlarlar ki.Ben yerinde olsam bir gun bir dellenirim esin de dahil olmak uzere bir guzel paylarim ki bir daha agzini acamasinlar.Ne curetle bunu teklif edebiliyorlar gunlerini gosterirdim.Ay cok sinirlendim bak simdi.
 
Esim ilk defa boyle garip bisey yapti, normalde her seyin kararini bana birakan biridir.Gaza geldi simdi ben baba oluyorum, cocugum bizim sehirde dogsun tum akrabalar gorsun diye de yemezler. Esimin baski yapmasi soz konusu bile degil, her seyimi alir babamin evine donerim orada dogururum, evimize anca mahkeme celbi gider.
 
Valla olabilir neden olmasin. Benim baska cocuk istemedigimi biliyor,bebege bir sey olursa ileride bi daha hamile kalacagim belki o oglan olur diye dusunuyorsa kendine olumlerden olum begensin.

Keske baska cocuk istemediginizi soylemeseydiniz. Korkulur cunku bu kadindan.
 
Keske baska cocuk istemediginizi soylemeseydiniz. Korkulur cunku bu kadindan.
Ah bilseydim.Tedavi olmasi gerek zaten kayinpederim dedi psikolojik rahatsizliklari var.Dedim esime uzgunum seni de cok seviyorum aileni de ama bebegimle bas basa birakamam anneni ilaclarini kullanmiyor.Bisey demedi Allahtan inlsallah yalniz birakmak zorunda kalacagim bi durum olmaz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…