Bizim memlekette dogur diye tutturan kv

Doğum yeri neresi olursa olsun kütüğü babanın memleketine kaydolur.
Kayınvalidenize söyleyin de rahatlasın.
Ve ayrıca nerede doğum yapacağınıza, lohusalık dönemini nerede geçireceğinize kararı siz ve eşiniz verirsiniz.
Başkasına laf düşmez.
Evet teklif edilebilir ama bu kadar ısrar rahatsız edici.

Allah yardimcin olsun gerçekten çok zor bole bi insanla uğraşıyor sun hamile hamile. Bence bütün olay eşinde bitiyor. Esin anne saçmalama mantıklı değil vs vs açıklama yapsa kadın bir iki üçüncü de pes eder. Bütün is eşinde. Hatta bence sen hiç Karışma sonra kötü sen olursun . Hakliyken haksız konuma düşme sen eşini at ortaya bırak o ugrassın anasiyla. Eşinde de Afedersin birazcık mantık akıl varsa senin yanında olur zaten.

Saka mi lan bu. Doktoruna doğum yap. Başlarım kütüğüne de ne yazdığına da. Kaynanan bir tane daha dogursun evde çok meraklıysa. Sanki onu hastaneye götüren oldu da o gitmedi. Kıskançlığın da bu kadarı. Sağduyulu olun. Çocuk için en iyisi neyse onu yapın

Tovbe tovbe sizin kv cidden aklindan zorumu var anlamadim, hamile lohusa kadinin en rahat etmesi bebegiyle en cok kendini guvende rahat hissetmesi sakin hzurulu hissetmesi gereken donemde sizi ordan oraya canta gibi elalemin evine yok yazliga goturmeye calismasi akil alir gibi degil. Ailenize konuyu acin dogumunuzuda kendi evinizin oldugu yerde gorustugunuz doktorunuzla yapin illa bakim gerekirse anneniz gelir biraz durur zaten normal dogum yaparsaniz cabuk toparlarsiniz, kimseyede gerek kalmaz kendi evinizde yeni duzeninize alismaya baslarsiniz. yeni dogmus bebekle yeni dogum yapmis kadinin baskasinin evinde ne isi var ya akil alir gibi degil cidden. Sizin kv ve kocaniz bu dogumda gidecek paraya takmis durumdalar bence sizi o yuzden sanki tongaya dusurup dogum aninda son dakkada saglik ocagina koyuverecekler gibi. Sizin kv cidden nasil insanlarin hayatina burnumu sokarim kimi nasil huzursuz ederim diye mi dusunuyor acaba yatip kalkip. Cocuk sizin gebelik sizin nerde nasil doguracaginiza kim ne karisir. Neden insanlarda saygi diye haddini bilmek diye ozel hayat kavrami diye birsey yok yaa anlamis degilim.

Siz de bunu ciddiye alıp dert mi ediniyorsunuz? Ne münasebet deyip duymazdan gelin. Israr edince azarlayın olsun bitsin.
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış unutmayın. Hamile hamile herkese dert mi anlatacaksınız?

Çocuk zaten anne babanın kütüğüne kayıtlı olmuyor mu? Sadece doğum yeri o il görünüyor.

Bizimkilerde gel yanımızda doğur dediler bende o kadar erkeğin içinde rahat kalamam (ki evleri misafir dolu kayınlarım kp evde) dedim biley diyemediler eşimde orda doğurmamı istedi ama ben ne yapıp edip gitmedim. Bide benim sezaryen olacaktı kv tutturdu normal doğuracan diye bebeğinde hayati riski vardı. Bu kv ne biçim bi kafa var hiç anlamadım bide doğumdan sonra bana demez mi sen çok ultrasona girdinde ondan bu bebek çok ağlıyor halbuki benim oğlum kolik ondan ağlıyor

Hayretler içinde okudum.
Allah kv akıl versin
Onun sözüne uyup sizi ikna etmeye çalışanlara fikir versin
Böyle bir saçmalığı benim aklım almıyor
Ailenize söyleyince birşey değişecekse söyleyinde bitsin bu sit com

Sacma sapan seyler. Esime bi carladim kendine geldi zaten. Onca yol gidicez yolda dogum baslasa nolcak, hastaneye yetisemesek o uzun yolda araba bozulsa,kucucuk hastanede mi dogum yapicam bi terslik gitse beni baska hastaneye nakil edene kadar olur muyuz kalir miyiz belli degil diye tatli tatli konustum az once. Ozur bile diledi hatta kendini affettirmeye bi tatlici bulmaya gitti dondurma falan alacakmis, allahim... Ama kayinvalidemi arayip kesin bi dille konusucam kocami ikna etmeye calisma bosuna dicem.

Benimki elinde olsa ultrasona girmemi istemicek, allah korusun down sendromu falan icin testler yapilmisti ne gerek var her sey allahtan ciksa aldiracak miydin sanki demisti.

Zaten gitmem, benim doktorum belli, hastane belli dogum odam hep ayirtildi. Tabi kiskancliktan catliyor onun zamaninda ozel hastane ozel dogum odasi falan yoktu ki, ebe kadin bakmis normal dogurabilirsin diye kayinpederim de evde rahat rahat dogursun o zaman demis evde dogurmus. Zaten boyle bi kiskancligi varsa kp gelir soyler yakin zamanda.

Esim allaha sukur parasinda degil hatta bana ayirttigi dogum odası ve yaptigi hastane masraflariyla araba alinir ama o memleket diye ozendi bi an, konustum onunla carladim biraz cark etti hemen yine de cok kizginim tabi. Kayinvalidem bi uyenin dedigi gibi kiskancligindan yapiyor o evde dogurmus kimse etrafinda pervane olmamis. Bi gun cok agrim olmustu doktoruma gitmistik, ben iki tane erkek dogurmama ragmen kimse boyle ilgilenip doktora goturmedi, naz yapma gecer o agrilar demisti. Kadin her seyimi nazlanma olarak goruyor.

Amin canim sagol. Ben konusucam yarın kv ile esimi de konusturucam, bundan sonra telini acmicam ne istiyosa esimi arasin soylesin.

tam bi saçmalık... 9 ay kontrolunuzu yapan doktorda ve güvendiğinz hastanede yapın doğumunuzu... sağlıkla bebişinizi kucağınıza alın inşAllah... ben buyuk kızıma hamileyken eşim eğitimde olduğu için lohusalığım babaevinde geçti.orda bile keşke kendi evimde olsaydım dedim ki bir dediğimi iki etmedikleri ve evde yabancı olmadığı halde

Kaynanalardan daha neler duyacaz
Her an her seyi duyabiliriz ben iyi kaynana olduguna inanmiyorum ben gebe kalana kadar cok iyiydi aramiz sevgi saygi vardi ama geciciymis meger o erkek torun icin bana iyi davranip yolunu yapiyomus bunlarin hepsi kocasina olan aski yuzunden onun soyunu dusunuyormus soyadinin yurumesini istiyormus, kadin zir deli zaten ilaclarini almiyor.

Tabi herkesin kendi evi...annemler teklif etti gel bizim yanimizda yap ben bakarim sana diye ama istemedim. Tesekkur ederim amin, Allah kizlarimizin yuzune baksin... (benim de bebisim kiz) :)

bu kadın için canınızı sıkmaya değmez

boş verin he deyin geçin gerekirse eşinize de hasta olduğunu annesinin ve onun dediği hiçbir şeyi normal insanların yapmayacağını arada kibarca hatırlatın

Tipik gerizekalı insan modeli....
Eşine de pes...
Ben senin yerinde olsam doğumdan sonra inadına annemin evine giderdim

Ben ona pabucunu giydirecem az kaldi, komsumuzun kizi gibi sacindan tutup duvara vura vura kapi onune koyacagim bi daha geldiginde. Resmen gel beni oldur diyor yani.

Komşunuzun kızına helal olsun

Bu arada zorla kolundan tutup götüremez ya
Ya çok sinir oldum nolur gitmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…