Bizim memlekette dogur diye tutturan kv

ay insan kendi evinde bile gelen gidenden rahat edemiyor elin evinde doğum mu olurmuş.. bide evde doğur demiş ..
hayır deyin bitsin gitsin takmayın kafanıza normal değil belli..
Soyledim zaten dogum yapinca eve hicbir erkegi istemiyorum yatiya, kendi annem de yatiya 1 hafta kalicak sadece sonra gidecek.

Olsa kosa kosa gidip dogurayim ama degil yani. İsterse Londra olsun Paris olsun bi dogum icin o yol cekilir mi?

O kadın bunu hesapladıysa şeytana pabucunu ters giydirir.

Konu sahibi, hiç mücadele etme boşuna bu kadınla

Tamam tamam de agzini kapat. O istesin siz yapmadiginiz surece sikinti ne?

Cok haklisiniz, evet ilk bebegim. Zaten zor bi hamilelik geciriyorum hem psikolojik hem fiziksel, arabayla yol 8 saate yakin ama araba karni burnunda bi hamile var, dusurecek hizi oldu mu size 15 saat bir sey. Yolda sancilansam ne olacak? Kim vercek hesabini?

tutup mantıklı sebepler sunmayın eşinize ve kayınvalidenize. tututn ki teyze bekar olsun evde enişte ve çocuklar olmasın o zaman gidip doğuracak mısınız ?

araya kimi sokarsa soksun benim bir evim var bir doktorum var ve doğum yapacağım hastane de belli nokta diyin.

kimseye bu konuyu açtırmayın. açıklama yapıp ikna etmeyede çalışmayın.

gerekirse sertçe uyarın bu konunun bir daha açılmasını istemiyorum diyin ve kestirip atın.

öyle saçmalık mı olurmuş ya. tutun ki kayınvalidenizin bile evi olsa memlekette niye orada doğurasınız ki?

hadi diyelim köyde görev yapan biri olursunuz veya çok küçük bir ilçede görev yapan memur felan olursunuz kayınvalidenizin yaşadığı yer daha gelişmiş olur anlarım bir nebzede. tutup yakınlarda hastane bile olmayan bir yazlıkta doğumu teklif etmekte ne demektir.

konuyu kafanıza takmayın eşiniz dahil kimseye açıklama yapmayın. olmaz diyip kestirip atın.

başka yolu yok bunun.

kaynana konusunda iki yol vardır ilki seni ezdirmeyecek adam gibi adam bir kocan olacak ikincisi de sende erkek gibi olup kendini ezdirmeyeceksin tek bir lafınla kaynanayı k....n üstüne oturtacaksın sana laf diyemezler. sonrada hamileliğinin tadını çıkaracaksın

O kadın bunu hesapladıysa şeytana pabucunu ters giydirir.

Konu sahibi, hiç mücadele etme boşuna bu kadınla
Ben ona pabucunu giydirecem az kaldi, komsumuzun kizi gibi sacindan tutup duvara vura vura kapi onune koyacagim bi daha geldiginde. Resmen gel beni oldur diyor yani.

Kv denize Hayır deyin gerekirse kendi ailenizede söyleyin onlarda ağırlığını koysun.
Eşinize de erken doğum olursa bebek de ya da bende sorun olursa küçük bir poliklinik de müdahale yapamazlar diye söyle. Ayrıca eşinize doğum yapınca bebeğinizi ilk kendi evinize getirmek istediğinizi söyleyin.

O bîlmiş kayınvalide seni otobanda doğurtur merak etme

Aman ya bu insanlarida anlamak ne zor .. Kiz kontrol ooldugu guvendigi dr.u birakicak memlekete gidip dr.lu yada doktirsuz dogum yapacak .. Peki ya cocuk sarilik olursa kuvezde kalamsi gerekse napicak ? Dogumdan sonra yatmasi lazim nasil emziricek o kadar kisinin icinde ?pansumanini nasil yapicak ? Daha neleer neler.. Bebek gece agliycak demicekler mi bi sustur uyuyalum. Kendi anan degil ki ceksin.. Kv. Bunlarida anlat belki anlar

Benim aklima baska birsey geliyor. Bu kadar israr etmesi garip ya hani. Kiz torun istemiyordu bu yuzden hayalkirikligina ugramisti. Acaba yollarda (Allah korusun) bebege birsey olmasini istiyor olabilir mi? Yoksa yakinlarinda hastane olmayan bir yere kim gelinini doguma cagirir? Niyeti kesinlikle kotu bu kadinin.

Ay şöyle insanlara bir de açıklama yapıyorsunuz ya valla hayran kalıyorum size ya, hayır deyin geçsin siz hamile halinizle sinir olacağına onlar sinir olsun.Nasıl yüz bulmuş da böyle rahat konuşabiliyor.Mübarek gün sinir oldum bak.

Kayinvalideniz tam tedavi gerektiren cinsden hic kimse kusura bakmasin

Bu nasıl bir kafa anlayan beri gelsin

neymiş efendim memlekette doğursun muşta nüfusta orası yazsınmış

allah akıl fikir versin kv dene ve tabi ki uyma

Eşin de saçmalamış yani sana destek olacağına böyle saçma sapan bir istek de arkanda duracağına ben de isterim demiş.Sizin memlekette doğra ne olur ya, orada doğanlar daha mı akıllı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…