Olur mu canim oyle sey gider miyim hic? Tabi ki gitmicem ben burada dogurup kendi evimize gelicem. Esimi bi azarladim ama burada unuttum sanmasin. Kayinvalidem normal bi insan degil zaten. Kimin kv normal ki? kisilik bozuklugu mu ne varmis bi de obk gibi bisey, saplantili ayni zamanda. Wolfrog arkadasin bi teorisi var acaba bebek kiz diye bisey olsun diye ugrasiyor olabilir mi cunku aciklanamaz bi erkek torun takintisi var eltimin cocugu olmuyor cunku. Eltim de ayri kiskaniyor o da diyor bebek erkegin memleketinde dogar bence git orda dogur diye.. burda bi insan değil iki insanın hayatlari soz konusu, minicik bi bebek, el insaf diyorum.Komşunuzun kızına helal olsun
Bu arada zorla kolundan tutup götüremez ya
Ya çok sinir oldum nolur gitmeyin
Yok canim, milyon dolarlar verseler gidip kalamam o evde, tam tesekkullu bi hastaneye gitmek uzun surer ve suyum gelmisken alamam uzun yola dusme riskini. Ayrica ucaga binemem bi yerden sonra, arabayla da bi sancim tutsa napicam otobanda mi dogurucam?Hani kocan senden " askim dusunsene kizimiz bizim memlekette dogmus,guzel olmazmi?" Dese olasi bisy benim icin( hastanenin uzakligi onemli).
O zmn belki ortak kararla giderim yazlik evlerinde kalirim( asla onlarin o kadar adamin oldugu evde degil).
Ama burda benim gozume batan sey su olurdu: kocam kvnin biyerinden uydurdugu seyi yapmaya beni ne hakla zorlar?
Kocana sert bi sekilde izah et. Seni asla panikletmek istemem, hamilesin. Oyle bi olasilik cok az Allahin izniyle. Ama doguma giderken ölen annelerden bahset kocana. Hastaneler cok uzak oldugu icin yetisemeyen annelerden. Ac berivanim turkusunu dinlet, o klibi her gordugumde duygulanirim.
Canim zorlamalarindan bi sonuc cikmayacak cirpiniyo sadece kv. İstiyo ki hamileligim dogumum lohusaligim rahat gecmesin, kendisininki gecmemis cunkuu. Karnimdan sivi aldilar zihinsel hastalik var mi diye test yaptilar ne gerek var ki bu testlere, ayrica zirt pirt doktora gidip durma naz yapiyosun diyen bi insan...Şakamı ya. Ulan daha neler görücek okuycak bu gözler. Yaaaaahu okadar yol gidebilsende, evlerinin dibinde tam teşekküllü hastane olsa da kime ne. Ne demek başkasının evinde hele de istemediğin biyerde doğurmak. Kim nasıl zorlayabilir aklım almıyo. Gelmiyorum gelmiycem ısrar ederseniz de artık kalbinizi kırarım de kendilerine gelsinler. Saçmalığa bak. Ne dengesiiz insanlar var ya sabıııır
Boşver hiç takma onları sen bildiğini yap kendi evinde doğur oda napıyosa yapsın. Hamile halinle bide onu düşünme ayrıca tavsiye ararsada pek öyle cevap verme uyuyodum evi süpürüyodum duymadım bazen telefonu kapat ay şarj bitmişdi falan de pek öyle konuşup canını sıkmasına izin verme. Baktın canını sıkacak şeylermi söylüyo ay anne kapı çaldı ay şarjım bitiyo falan de ve kapat hiç bişey için canını sıkma bebişini düşün.Benimki elinde olsa ultrasona girmemi istemicek, allah korusun down sendromu falan icin testler yapilmisti ne gerek var her sey allahtan ciksa aldiracak miydin sanki demisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?