Bizim Yenge Kanal D

“Bizim Yenge” artık Cumartesi akşamları ekranda!3 Eylül Cumartesi 20:00 Başrollerini Şebnem Bozoklu, İlker Aksum, Tülin Özen, Yetkin Dikinciler ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun paylaştıkları sevilen komedi dizisi “Bizim Yenge” 3 Eylül'den itibaren artık Cumartesi akşamları ekrana gelecek. Filiz fikrini değiştirmez, ayrı eve çıkmak istemektedir. Bahri’yi harekete geçirmek için türlü numaralar yapar. Bahri’nin derdi ise bunu annesine nasıl kabul ettireceğidir. Annesi ile konuşmamak için bin bir dereden su getirir. Bahri için sırat köprüsü; bir tarafta karısı bir tarafta annesi, geçerse cennet, geçemezse hayat cehennemdir. Filiz’in de baskısıyla daha iyi bir iş bulup eve çıkma konusunda elini güçlendirmek için kolları sıvar. Aklına gelen her yolu dener, türlü yere girip çıkar ama başına gelmeyen de kalmaz. Ev meselesini öğrenen Mehpare Hanım’ın ise oğlunu bırakmaya hiç niyeti yoktur. Filiz ile iyiden iyiye çekişmeye başlarlar. Topu çocuklara atar, onların da olurunun alınması gerektiğini söyler. Ne de olsa annelerinin bir dediğini iki etmezler diye düşünür. Sonuçta evde bir oylama yapılmasına karar verilir. Ve eğlenceli koşuşturmaca da böylece başlar. Mehpare Hanım da Filiz de altın değerindeki her bir oyu almak için yapmadıklarını bırakmazlar. Rüşvetler, şantajlar havada uçuşur. Filiz, bir yandan da Adem’i ikna etmesi için Zeyno’ya güvenir. Zeyno ile Adem arasında ise raflar dolaplar derken başka bir çekişme sürüp gider. Bu sırada Filiz ile Zeyno, Adem ile ilgili çok önemli bir sırrı öğreneceklerdir. Kararların sürekli değiştiği bu oylama sürecinin galibi acaba km olcaktır

akıllı davrandılar bence.muhteşem yüzyıl varken izlenmezdi çünkü çarşamba günleri

tamda diyodum bunun gününü değiştirsinler yoksa kurban gidebilir .başka bişey deseymişim keşke olcakmış :)

çok iyi olmuş ya çok isabetli bi karar cumartesi akşamları bişey yoktu zaten gününü değiştirmeseler bu hafta bayram diye vermiyeceklerdi tam oldu yani tam çifte kavrulmuş

Yapımcılar burayı okuyolar galiba

Yapımcılar burayı okuyolar galiba

okusalar accık akıllanırlar seyirciyi salak yerine koyan o senaristlerle bir daha iş yapmazlar

yada dizi oyuncularını seçerken beyinlerini biraz daha kullanırlar.burdaki anketlerde bile daha iyi seçim yapılıyor oyuncu konusunda yahu

bunları bizim yenge için demiyorum.içim dolmuş taşmışta biraz

bugün tekrarı vardı sonlarına yetiştim gerçi...ilk bölümü de yarım izlemiştim ,ne çabuk evlenmişler yahu ,olaylar yeni başalaycak tabi :)
hepsi çok başarılı cumartesi olması da iyi olmuş .

Cumartesi gününe alınmasının nedeni inşallah reyting oranlarının düşük olması değildir.. Genelde bir çok dizinin yok oluş süreci hep böyle başlıyorda..

Bana Muhteşem Yüzyıl başlayacak çarşambaları ondan gününü değiştirdiler gibi geldi iyi de oldu. İkisini de rahat rahat izleyebilirim.

yetkin dikincileri çok sevmeme rağmen
süper rol yaptığı için olsa gerek
adem karekterine ifrit oluyorum
çok anlayışsız ve asabi
ama zeynoyla olan atışmalarına da bayılıyorum

gelin o evden çıkmak istiyor izizn vermiyorlar
yarın birgün diğerleri evlenecek hepiniz mi? o evde oturacaksınız
elbet ki bir yerden başlanmalı
ilk gelin yaa yıpranacak

Sırf konu olsun diye oylama meselesini çok sündürmüşler gibi geldi bana, hepsini izleyemedim sıktı...

Bu sezonun en izlenilebilir dizilerinden biri.Oyuncular,dizinin samimi konusu hepsi çok iyi bence,keyifle izliyorum..

Son düzenleme:
Kadro muhteşem fakat senaryo zayıf
İlerleyen haftalarda umarım rating kurbanı olmaz:18:

Kadro muhteşem fakat senaryo zayıf
İlerleyen haftalarda umarım rating kurbanı olmaz:18:

Olma ihtimali yüksek
Çünkü hikaye çok kısır
Şöyle zengin insanların,malikanelerin olmadığı belki de tek dizi
Halk dizisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…