Bizim Yenge Kanal D

Dizi güzel hoştu ama şimdi düşününce biraz konu sıkıntısı olacak gibi geldi bana. Yani ilk bölümden belli kayınvalide ile problem yaşayacak, kayınlarının hiç bitmeyen işlerini yapacak, babasının adamları Filiz'e ve Bahri'ye rahat vermeyecek,yetkin dikiciler kuaför kıza aşık olacak...

çokhızlı ilerledi yaa ilk bölümde evlendiler bundan sonra kaynanyla problemlerini mi gösterecekler hep:26:bide bi anda o kadar kardeş çıkması falan...bi kaç bölüme yaysalardı keşke.ama yinede oyuncular çok güzel,izlenir

çok çok çok güzel bir dizi bayıldım izlerken gülmekten kendimi alamadım şebnem bozoklu ve halim ikiside süper yapıyorlar rollerini tutacak bu dizi kesin çok güzel ben çok beğendim

çok çok çok güzel bir dizi bayıldım izlerken gülmekten kendimi alamadım şebnem bozoklu ve halim ikiside süper yapıyorlar rollerini tutacak bu dizi kesin çok güzel ben çok beğendim

Halim diil ayol Bahri Bahri..

izliyen yokmu yaa süper bir dizi tam bir komedi Çok beğendim :

çoktandır böyle gülmüyordum ,Allahım çok güzel ya izlemeyen çok şey kaçırırvalla

kopuyorum şuannnn

Adem'in twitlerine çok güldüm. Her canlı ölümü tadacaktır falan

Bi daha başlıyo... Başını kaçırmıştım, şimdi izleyeyim bari...

benim babamlarda 10 kardes :)))
sanirim ilk amcam evlendiginde geneli bekardi digerleri cocuktu
bizim bayramlarimz filan cok cok kalabalik olur ama bu kadar yemek yapma seyini görmedim cidden cok güzel
birde insan icinde olunca hic farketmiyor aslinda söyle disardan bakinca vicir gicir ayy bu nee

yazık ya çok üzüldüm bu filizin haline nede güzel giymişti geceliğini falan,bence yine olmayacak onların iş o evde biraz zor,çok beğendim diziyi ama tek endişem çarşambaları muhteşem yüzyıl oynayacak acaba dizinin günü değişirmiki yoksa izleyemem üzülürüm valla çünkü çok sevdim diziyi

Dizinin gününü de artık aynı diziyi aynı güne koyanlar düşünsün..

Her dakika tekrarları var,olmazsa netten seyrederiz,olmazsa kaydeder öyle izleriz her halükarda izleriz

Seyirciyi kendileri bölüyorlar

Çarşamba günleri izleyecek birşey yoktu
Smdi netten seyrediyorum cok güzel olmus dizi, bayıldım

çok güzeldi dün izledim bu diziyi tuttum ben
zaten yetkin dikinciler varsa o dizi güzeldir adem favorim

dün akşam çok iyiyidi yine
daddi maddi yok bahri
bncede o evde zor olur biraz o iş
birde çocukların annesine olan saygıya hayran kaldım
kadın süper otorite

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…