• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim zamanimiz da boylemiydi?

Yavrusunun yavrusu olacak kiyamiyorsa tursusunu kursaymis. Koskoca yaşa gelmis adama sanki bu kız baskasinin yavrusu değil tavırları. Bence hic pollyanna olmaya gerek yok
Yavrunun yavrusu meselesinde evlat öndedir torunu bilmiyordur veya önde tutuyordur oğlunun turşu meselesi olmazki oğlu evlenmiş yuva kurmuş kızla ne alaka oğlu akşama kadar çalışıp yoruluyor ona can dayanmaz yorgun diye gelinle oğlu biz istiyoruz dese sorun bitecek polyannacilk degilde illaki çemkirerek sorun çözmeye gerek yok

Annem.beni hastanede doğurmuş 34 yil önce (evin en büyük cocuguyum) üstelik o zamanlar.maddi.durumlari da cok iyi değilmiş
Bir sekilde yetistirmisler, o zamanki kısıtlı imkanlarla.
Simdi de siz evde mi doguracaksiniz teknoloji bu kadar ilerideyken? Kv sacmalamis
O zaman öyleymiş bu zamanda böyle.
Bir arkadasim bulundugumuz yerde özel hastane olmadigi icin devlette normal.dogum yaptı ama ceyizinden bebek esyasina herseyini en iyi markalardan aldı.
Siz araştırın istediğinizi alın, onlar ne derse desin he he deyip gecin, bildiğinizi yapın.
O çocuğu yetistirecek olan sizsiniz, evladınız icin imkanınız ölçüsünde en iyisini yapmak istersiniz. Esiniz de ailesi icin calisiyor sonucta, maksat cocuk dogurmak değil onu iyi ve saglikli yetiştirmek, elinden geleni yapabilmek.

Bi tane reklam var ya onların söyleyecekleri varsa seninde gülüşün var diye. Ben böyle istiyorum de gülümse geç

Hamileyim dogumumu ozek hastanede yapicam kontrollere devlet hastanesine gidiyorum.kayinvalidem ozelde dogum yapicagmi duyunca biz hastaneye bile gitmezdik evde dogum yapardik demeye basladi.esime kiyamiyor cok calisiyor yoruluyor diye devamli acima halinde,oyle oluncada biseyleri almak vermek bile mesele oluyor herseyi kendi yapmak istiyor.bende gönlüme gore almak istiyorum,gorumceler de kaliteli bebek cildine uyumlu kiyafet ve bebek icin cam biberon markali emzik alisimi garipsiyor.bizde büyüttük hesabi oluyor dikkat etmedik bisey olmadi durumu.bende herseyi arastiriyorum okuyorum en iyisi olsun diye ugrasiyorum ne cevap verecegmi sasiriyorum cahillik bilgisizlik patavatsiz diz boyu her seyi demeye yorum yapmaya cekinmiyorlar karismalarina nasil engel olabilirim sesiz kalarakmi bilemiyorum.
Her şeyin en iyisini yapıp onlara da cevabını vererek mesela sizin zamanınızda öyleymiş şimdi kimse devlet hastanesine sumugunu bile atmıyor diyerek

Sizin zamanınızda da kv görümce geri kafalıymıl sizde de genetik ağır bastı herhal deyiver sussunlar. Ay kızıyorum ben ya yenş gelinler yeni anneleri üzenlere ağzına 45 numara ayakkabı ile vur ki kendine gelsinler o derece

Ay bak aklıma geldi benim görümcem de alınanlara ay hep askılı giysi almışsınız ne kadar verdiniz kimbilir bunlara demişti 🤣😂 kıh kıh güldüm sustu askılı giysi ney ya

Hiç cevap vermeyin, hıhı haklısın annecim diyin, heves işte diyin.. böyle yapanlar hep mutlu :KK70:
Ben olsam dayanamam, var ki alıyorum kimseyi ilgilendirmez, derim. ama başıma da iş alırım...
Nişanlıyken kayınvalidem arkamdan, gelin temizlik yapmayı beceremez demiş, söylediği kişi de pat diye yüzüme karşı söylemişti.
Kayınvalideme döndüm, gülümsedim, haklısın anne beceremem, senin kadar iyi temizlik yapamam dedim. :)))))
Ortamdaki herkesin içinden kahkaha attığına yemin edebilirim ama ispatlayamam. :D

Yavrunun yavrusu meselesinde evlat öndedir torunu bilmiyordur veya önde tutuyordur oğlunun turşu meselesi olmazki oğlu evlenmiş yuva kurmuş kızla ne alaka oğlu akşama kadar çalışıp yoruluyor ona can dayanmaz yorgun diye gelinle oğlu biz istiyoruz dese sorun bitecek polyannacilk degilde illaki çemkirerek sorun çözmeye gerek yok
Sizinki cemkirme davasi değil pollyanna davası cok belli. Burnunu sokmasin onlarnda bebeği olacak istedgini yapar. Turşu meselesi gayette olurdu böyle ikide bir karisacaksa tursusunu kursaydi işte. Gelinle oglunun biz istiyoruz demesine gerek mi var? Aliniyorsa yapiliyorsa istendiği zaten belli bunu belirtince ne fark edecek? Kizla ne alaka mi? Kiz bebeğin annesi onunda en kiymetlisi bebegi sonuçta. Cok alaka yani

Valla ne derlerse desınler bu zamanda doğum özel hastanede olmalı tabıkı maddıyatın varaa eger maddı durumun el vermiyorsa devlette muhakkak oneri üzerine bır doktor secilmeli.hı su bızım zamanımız cumlelerını duyduğum zaman verdıgım cevp ben bu zamanın cocuguyum artık o şartlar İle bu şartlar aynı degıl diyıp gecıyorum.

Nişanlıyken kayınvalidem arkamdan, gelin temizlik yapmayı beceremez demiş, söylediği kişi de pat diye yüzüme karşı söylemişti.
Kayınvalideme döndüm, gülümsedim, haklısın anne beceremem, senin kadar iyi temizlik yapamam dedim. :)))))
Ortamdaki herkesin içinden kahkaha attığına yemin edebilirim ama ispatlayamam. :KK70:
Emin ol bir gram anlamamis hatta totosu kalkmistir millet içinde onun kadar iyi olamayacagini soyledigin için.

Sorma, çok da tın, madem benim temizliğimi beğenmiyor, kendisi temizlesin evi, ki öyle de oldu. :)) içi öyle rahat edermiş, ben de tamam dedim. :)))
Artık evlendiysen asla izin verme bence herkes kendi kümesinde. Benim başkası temizleyijce icime sinmez anne bazi detaylar var benim için dersin sende. 😃

Artık evlendiysen asla izin verme bence herkes kendi kümesinde. Benim başkası temizleyijce icime sinmez anne bazi detaylar var benim için dersin sende. 😃
Bir o gün temizliğe geldi, bir de nikah günü bir saat gelip oturdu. Onun dışında aylardır uğramadı. :))
Biricik oğluşunun yaşadığı evi ben temizliyorum hergün, pislikten ölmedik çok şükür. :D

Back
X