Bizimde artik bir evimiz var :P

güle güle oturmayi nasip etsin ALLAHIM,güzel ve zevkli bi ev,,bütün yorumlari okuyamadim ama evimizin bazi yerleri benziyo daha dogrusu duvar kagitlarimiz falan,zevklerimiz aynimi ne
bide mutfakta amc caydanligini görünce dedim kesin gurbetci,almanyadanmisiniz?

çok modern ve sık bı ev . Duvar kağıtları hem guzel hemde baya degısık bı dekor olmus her koseye bayıldım esyalrınıza da oleee hem sade hem modern gule gule oturun Allah sevdıceğımle bana da nasıp etsın ınsallah

gerçekten bütününde çok güzel bir modern ev örneği olmuş,zevkinize sağlık...
ancak evde kullanılmış yapı malzemelerini bizzat mı seçtiniz bilmiyorum ama böyle bir evi seçmeniz bile sahip olduğunuz ince zevki gösteriyor,çoğunluk gibi duvar kağıtları bencede biraz karışıklık vermiş,ama dekoratif objeleriniz ve mobilyalarınız çok güzel,eminim perdelerle dahada dolu ve güzel olacaktır,güle güle oturun...

çokkkk ozenle ve uğraşılmış bır ev maşallahh.. cok guzel
tam ıstedıgım tarzda .. yalnızca duvar kagıtların dıger bej ve kahvelerle bıraz zıt olmuş.. ama evın cok ferah esyaların bı harıka
zevkıne dıyecek soz yok.. o ıstanbul yazan tabloyu nerden aldın bende o tazr bısey arastırıyorum bulamadımm

huzurla sağlıkla oturun inşallah.çok güzel şık bir eviniz var.istanbuldamısınız ne güzel bir yer burası bayıldım valla istanbul da neredesiniz?

Katalogdan fırlamış gibi tam hayalimdeki sadelik ve şıklığı yakalamışsın çok güzel kombinler mutlulukla oturun yalnızca siyah çiçekli beyaz duvar kağıdı ve perdelerden pek hoşlanmadım bunuda demeden geçemicem onun haricinde herşeye güzel kelimesi az kalır mükemmel

çok şık ve modern bir ev güle güle mutlulukla oturun
oturma odasına perde dikilince daha bir hoş olmuş

bayıldım inan ki :) darısı biz bekarların basına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…