Bizimde artik bir evimiz var :P

güle güle kullanın arkadaşım.en güzel günleriniz evinizde yaşansın inşallah.
ben dublex evleri pek beğenmiyorum soğuk oluyor diyorlar bir de ben bebek ya da çocuklar için tehlikeli buluyorum.bu arada mutfağın amerikan mutfak sanırım yoksa ben mi yanlış gördüm.
duvarlar keşke biraz daha açık renk olsaymış çok aşırı koyu geldi gözüme.tabi zevk meselesi.banyon çok hoşuma gitti ayrıca belirtmek isterim.

evinize bayıldım güle güle oturun inşallah.

Duvar kağıtlarınıza ayrıca bayıldım nerden aldığınızı lutfen öğrenebilirmiyim.

ayrıca canım portmanto ikeadan herhalde, nedir modeli acaba , bu cumartesi ikeaya gideceğim,portmanto arıyorum, kullanışlımı canım bide paltoları nereye asıyorsun.Cevap verirsen çok yardımcı olursun canım.

Tekrar huzurla mutlulukla oturmanızı dilerim

Son düzenleyen: Moderatör:
çok çok güzel sade ve şık bir ev
perde demişler ama bu şekilde bile sevimli ve sıcak duruyor
Allah huzurla oturmayı nasip etsin

A dan Z ye çok güzel, güle güle oturun. Ben hiç cesaret edemedim desenli duvar kağıtlarına, ama siz çok güzel yakıştırmışsınız, son derece hoşuma gitti. :nazar::nazar:

Merdivendeki lambayı soracağım ben de, nereden aldınız?

Bir de mutfaktaki, buzdolabının yanındaki boy dolaplar, ikisi ayrı ayrı mı duruyor, bana mı öyle geldi? Bu ara mutfak yaptırtacağım da öyle, olur olmaz herşeyi merak ediyorum :53:

Çok farklı ve soft bir ev olmuş çok hoş,ağız tadıyla oturun inş.mutluluklar dilerim.Çok beğendimm:61:

Herkese cok coooooooooooook tsk ederim, begenmenize cok sevindim.
Hatta evimizin bahceside bitti, onuda hafta sonu ekleyebilirim :69:
Allah evi olmayanlara daha güzelini nasip etsin.

sahiii perdeler nerede?

Perdeler daha alinmadi cnm :27:

ev cok güzel ona söyleyecek birsey yok gercekten...
ama benim dikkatimi havlulardaki etiketler cekti...
havlulari etiketlerini cikarmadan kullanmiyorsundur heralde...

Sagolun kizceler, begenmenize sevindim :69:

ÇOK TARZ,çok şık bir ev ama banada havlulardaki etiket acaba dedirtti neden hala etiketleri ile duruyorlar.

Havlulara gelince, ilk gün cektim resimleri, esimde o gün havlu bulunca öyle kullanmis hahahaha :60:
Tabbisi öyle kullanmiyoruz, :27:

cnm evin nerde olduğunu merak ettim ? çok güzel çok zevklisin güle güle otur.

Almanya cnm

güle güle kullanın arkadaşım.en güzel günleriniz evinizde yaşansın inşallah.
ben dublex evleri pek beğenmiyorum soğuk oluyor diyorlar bir de ben bebek ya da çocuklar için tehlikeli buluyorum.bu arada mutfağın amerikan mutfak sanırım yoksa ben mi yanlış gördüm.
duvarlar keşke biraz daha açık renk olsaymış çok aşırı koyu geldi gözüme.tabi zevk meselesi.banyon çok hoşuma gitti ayrıca belirtmek isterim.

Evet canim dogru görmüssün, amerikan mutfagi :69:

evinize bayıldım güle güle oturun inşallah.

Duvar kağıtlarınıza ayrıca bayıldım nerden aldığınızı lutfen öğrenebilirmiyim.

ayrıca canım portmanto ikeadan herhalde, nedir modeli acaba , bu cumartesi ikeaya gideceğim,portmanto arıyorum, kullanışlımı canım bide paltoları nereye asıyorsun.Cevap verirsen çok yardımcı olursun canım.

Tekrar huzurla mutlulukla oturmanızı dilerim

Almanyadan aldim duvar kagitlarini canim.
Portmantonun adi HEMNES canim.

A dan Z ye çok güzel, güle güle oturun. Ben hiç cesaret edemedim desenli duvar kağıtlarına, ama siz çok güzel yakıştırmışsınız, son derece hoşuma gitti. :nazar::nazar:

Merdivendeki lambayı soracağım ben de, nereden aldınız?

Bir de mutfaktaki, buzdolabının yanındaki boy dolaplar, ikisi ayrı ayrı mı duruyor, bana mı öyle geldi? Bu ara mutfak yaptırtacağım da öyle, olur olmaz herşeyi merak ediyorum :53:

Lamba Ikeadan canim, hatta kirmizimsi olani vardi, daha coik hosuma gitmisti, ama ben almak istedigim zaman kalmamisti :59:

Boy dolaplarin arasinda mesafe var cnm. Bizim mutfak cok kücük. Böyle olmasi, mutfagi cok bogmadi bence.

cok güzel, degisik bi ev olmus. burda ki alisilmisin disinda.
mutfagin cok güzel, banyonun mosaiklerine bayildim,
yatak örtün tam benim tarzim (nerden acaba)
Istanbulda yasiyorsun sanirim ama bizim buranin (almanya) evlerini cok animsatti bana .

ALLAH huzurla oturmayi nasip etsin insallah

Çok beğendim maşallah hatta bayıldım :53: bu sitedeki en güzel döşenmiş evlerden :nazar: huzurla yaşayın inşallah. Çooooook güzel çok :69:

Bu ev cidden sizin mi?
Sanki Homeart dergisinde yayınlanmış bir ev gibi güle güle oturun:71:
Yanlız havlulardaki etiketler dikkatimi çekti kapı üstlerindeki havluların bile etiketleri duruyor:26:

sanki bir dergiden alıntı gibi ne güzel Allah herkese nasip etsin .o havlu etiketlerine benimde gözüm takıldı :)))

Back
X