Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sahiii perdeler nerede?
ev cok güzel ona söyleyecek birsey yok gercekten...
ama benim dikkatimi havlulardaki etiketler cekti...
havlulari etiketlerini cikarmadan kullanmiyorsundur heralde...
ÇOK TARZ,çok şık bir ev ama banada havlulardaki etiket acaba dedirtti neden hala etiketleri ile duruyorlar.
cnm evin nerde olduğunu merak ettim ? çok güzel çok zevklisin güle güle otur.
güle güle kullanın arkadaşım.en güzel günleriniz evinizde yaşansın inşallah.
ben dublex evleri pek beğenmiyorum soğuk oluyor diyorlar bir de ben bebek ya da çocuklar için tehlikeli buluyorum.bu arada mutfağın amerikan mutfak sanırım yoksa ben mi yanlış gördüm.
duvarlar keşke biraz daha açık renk olsaymış çok aşırı koyu geldi gözüme.tabi zevk meselesi.banyon çok hoşuma gitti ayrıca belirtmek isterim.
evinize bayıldım güle güle oturun inşallah.
Duvar kağıtlarınıza ayrıca bayıldım nerden aldığınızı lutfen öğrenebilirmiyim.
ayrıca canım portmanto ikeadan herhalde, nedir modeli acaba , bu cumartesi ikeaya gideceğim,portmanto arıyorum, kullanışlımı canım bide paltoları nereye asıyorsun.Cevap verirsen çok yardımcı olursun canım.
Tekrar huzurla mutlulukla oturmanızı dilerim
A dan Z ye çok güzel, güle güle oturun. Ben hiç cesaret edemedim desenli duvar kağıtlarına, ama siz çok güzel yakıştırmışsınız, son derece hoşuma gitti.
Merdivendeki lambayı soracağım ben de, nereden aldınız?
Bir de mutfaktaki, buzdolabının yanındaki boy dolaplar, ikisi ayrı ayrı mı duruyor, bana mı öyle geldi? Bu ara mutfak yaptırtacağım da öyle, olur olmaz herşeyi merak ediyorum![]()
Çok farklı ve soft bir ev olmuş çok hoş,ağız tadıyla oturun inş.mutluluklar dilerim.Çok beğendimm![]()