• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizimde artik bir evimiz var :P

eviniz çok özenle döşenmiş allah huzurlu oturmayı nasip etsin .. çok zevkliymişsiniz :)

mutfaktaki tabloya bayıldım . nerden aldınız acaba ?

eviniz çok güzel olmuş, Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin

Eviniz gerçekten çok güzel olmuş Allah sağlıkla ve huzurla oturmayı nasip etsin inşallah olmayanlara da versin:10::10::21:aminnn:66:

bazı arkadaşlar ev küçük ve şirin demiş.ama bence ev çok geniş çok büyük çokta güzel..bahcee cok hoş bayıldım..inşallah bir ömür boyu mutlulukla oturursunuz..:nazar:

şuana kadar burada gördügüm ve benim tarzıma yakın tek ev bu galiba :) güle güle huzurla oturun canım yerdeki uzun siyah döşemelerini çok begendim benim dugune kadar baska bisey cıkmazsa bende bole yapıcam mutfak banyo ve antre mi :61:

çok şık çok modern bir ev olmuş güzel günlerde sağlıklı mutlu huzurlu oturun canım :71:

herşey çok güzel çok zevklisiniz.mutfaktaki büyük aşçıya bayıldım.yurt dışındamı yaşıyosunuz.neresi acaba bu aşçıdan çok istiyorum.nerde bulabilirim.lütfen yardımcı olunda benimde bir aşçım olsun.:43:

Coook sagolun kizceler :69:
Tüm güzel yorumlariniz icin :69:

herşey çok güzel çok zevklisiniz.mutfaktaki büyük aşçıya bayıldım.yurt dışındamı yaşıyosunuz.neresi acaba bu aşçıdan çok istiyorum.nerde bulabilirim.lütfen yardımcı olunda benimde bir aşçım olsun.:43:

Cok sagol canim benim, yurt disinda yasiyoruz, evet ama asciyi Istanbuldan aldik, ISTOC'dan.
Umarim yardimci olabildim ve seninde bir ascin olabilir :54:

aaa yurtdısındamı yasıyorsunuz , umarım bende Türkiye de o uzun siyah döşemelerden bulabilirim :50:

siyah granit benim hep aklımdaydı canım ama burada buyuk karo seklinde olanları gordum hep boyle uzun uzun denk gelmedim hiç, yoksa bile 2 seneye kesin gelir zaten :1:
sizde tekrar güle güle oturun güzel evinizde :71:

Ama benim soruma cevap vermemissinizzz :5:

Ben mutfaktaki fincanlı tUalı nerden aldınız diye sormuştum .... çok güzellll

üsüllldümm simdiii benim yeni evimdede olsun ondan :(

Son düzenleme:
Ama benim soruma cevap vermemissinizzz :5:

Ben mutfaktaki fincanlı tUalı nerden aldınız diye sormuştum .... çok güzellll

üsüllldümm simdiii benim yeni evimdede olsun ondan :(

Ay cnm coook özür dilerim :26:
Ben yurt disinda yasadigim icin, bunuda burdan aldim, bir mobilya firmasindan :78:

zevkli kizin evi de böyle olur. Güle güle oturun agiz tadiyla insallah.

Back
X