• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizimde artik bir evimiz var :P

beyazın saflıgında, siyahın asaletinde, kahverenginin sukunetini barındıran evinizde mutluluk eksilmesin.

CANIM BANYODAKİ TAŞLAR MUHTEŞEM
bahçe çok şirin
evinin düzeni,harika
uzun zamandır bukadar uyum görmemiştim
mutlulukla otur

canım sana bir sorum daha olacak...

simdi dikkat ettim mutfak tezgahın ahsap gibi gorunuyor?

gercek ahsap mı yoksa aksap gorunumu verilmiş baska bir malzememi?

tezgaı bu sekilde olan bir mutfak begendik ama kullanısı acısından cekincelerimiz var... ahsap tarzı biseyse su dokulurse ne olur tarzı ki mutfak yani illaki su dokulcek oraya :26:

sen memnunmusun ? kullaımı nasıl?

çok şık , bayıldım.. modern tarzda tam benim istediğim şekilde çok çok güzel. huzurla oturmanızı Allah nasip etsin.

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş. Huzurunuz, mutluluğunuz daim olsun canım .çok güzel herşey :) :79:

merhaba canım evin çok şık güle güle sağlıkla oturun

mutfak ocağının markası nedir canım ve kullanışlı mı memnun musun

evin cok guzel canim ALLAH AGIZ TADIYLA OTURMAYI NASIP ETSIN...AMIN:nazar:

Super!! Canym dekorayonla hep sen mi ugrastin? Duvar kagitlarinin desenleri cok yakisti !harika gorunuyor! banyo da muthis!! Gule Gule oturun!! cok guzel dosemissin!!!

Cok cok tesekür ederim kizlar :54:
Evet cnm, dekorasyonla ben ugrastim, gerci oturma odasindaki yastiklari filan degistirdim, tekrar cekip ekleyebilirim.

Abartıdan uzak sade ama bi okadar güzel hayat dolu bi ev ben şahsen çok beğendim güle güle otur duvar kağıtların da harika naçizane sorsam ki duvar kağıtların ne marka ve de deri koltuğun da şahane onun da markasını sorsam teşekkür ederim canım

Back
X