Doğuma Hazırlık Bizimde oğlumuz oluyor. Yaşadığım belirtiler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İlk aylarda kilo vermek dışında DİĞERLERİ hep aynı. benimde oğlum olacak inşallah. özellikle 15. aftaya kadar hep ekşi istedi canım ekşi şeyler yedim limon falan şimdi ise tatlı çekiyor canım genelde tatlı şeylere yöneliyorum. Göğüslerim büyüdü. Bir de benim tüylerim çok hızlı uzamaya başladı...

Ben ilk iki bebeğim 3 ayda 10 kilo verdim hep. Kusma seslerimden komsularim kapi kaptirlarmis sonradan soylediler hatta birgün arka komsum olan teyze oturup balkona aglamis bu kiz ne olacak boyle diye yemek yemezdim göğüslerimin ucu karardi ama dolgunlasmadi. Ve ilk iki hamileligim erkekti. Simdi gene hamileyim kusma yok göğüslerim inadina büyüdü kararma yok uclarinda tüy olayina ogullarimda bakmadim ama bunda uzama yok geceleri ruyamda hep erkek görüyorum. Poposunu temizliyorum falan. Meyve aseriyorjm fazlasiyla tüketiyorum ve ekşi tatliya deliren ben eksi tuzlu şeyler tuketmeye başladım cinsiyetini bilmiyorum hayirlisi inşallah

Bende rüyamda hep kız görüyordum hatta en son kız bebeğinin Altını değiştiğimi gördüm ama tersi çıktı :) bekliyoruz cinsiyetini Hayırlısı olur inşallah

Benim de oglum olacak nasipse.. Ilk uc ay hep kustum. Hala da cok yiyemiyorum. 5 kg kaybettim. Hic asermedim. Cok bitkin ve halsizim. Uyku da yok ama cok uyuyamiyorum. :) Baska belirti yasamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…