Bktm artk varlndan

• Konu Sahibi Konu Sahibi acilikiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kusura bakma ama baştan sona yanlışsın yan-lış-sıııın tüm konularını da okudum

biliyorum hala bu çocuğu kafaya takmak çok gereksiz hiç tanımamış gibi

davranman lazımken.....seni msn ye ekliyor ve sende kabul ediyorsun saçmalığa

bak senin hakkında konuşuyormuş konuşsun dursun kime ne sen artık onu

tanımıyorsun bu kadar basit.....bi insan nasıl bu kadar zayıf olabilir karşı

durmadığına göre demekki sende istiyosun o zaman neden şikayet ediyosun

bunun sonu ne ?? Annen ne zamana kadar erkek arkadaşlarını fırçalıycak

anne saçımı çekti der gibi anne kızarken oh canıma değsinde çekin bari

ya erkek arkadaşın olması için küçüksün yada

kendini idare edecek kadar olgun değilsin

sen kendine yardım etmek istemediğin için kimse sana yardım edemez

kusura bakma ama bunlar acı gerçekler...tavsiyem önce kendini tanı

kişiliğini tanımla sonra eşini seç ve onu tanımaya çalış...sevgiler

tek anlamadığım birsey var neden süreklı o haklı çıkıyor ve sen bunu kabul edıyorsun
hadı etmıyorsun diyelim ozamn nedne haklı çıkmasına izin veriyorsun
ilginç geldı ...

hee bu arada msnde ekledi diyorsun demkkı sende onu kabul etmişssin ki konusmussunz
istemeyen adam kabulde etmez
arkadaslık sitesinden nasıl sana ulaşıyr mesaj atıyor taviz taviz doğurur güzelım sende hata var
muhattap olmasan rahat edersin iyi edersin....

Hem beni uzaklaştırmaya çalışıyo kendinden hem yanaşmaya çalışıyo :S

Sen izin vermedikçe nasıl yaklaşabilir bir insan sana ? Kesinlikle muhattap bile olmaman lazım.Gel git,oyuncak etmiş elinde seni,buna göz yumma..

ay bu ne yaa. buna mı sinir oldun adam öldürüyon ... az büyü gülüm geçer:hulya:

arkadasim hem seni aldattigini soyluyosun hem dinliyosun hemde tekrar konusuyosun olmaz boyle...bence sen kendini uzaklastir bu sahistan...mumkunse hicte muhattap olma..
ya kabul ediyosan konus..yada kabul etmiyosan muhattap bile olma kararini iyi ver uzulme sonra

Canim simdi burda herkes cocugu salla felan demis ama senin yaptigin hatalarda vardir belki him?
Olur normaldir, zaman zaman bizde hata yapiyoruz sevdiklerimize karsi.
Bu gel gitleri elbetteki hos birsey degil, niye böyle yaptiginada anlam veremedim.
Benim merak ettigim, seni nasil sikayet etmis annene, sen ne yapmissin?

ay bu ne yaa. buna mı sinir oldun adam öldürüyon ... az büyü gülüm geçer:hulya:

Sizede hersey tuhaf geliyor. Diger konulardaki mesajlarinizda baktimda, hep böyle bi tepkilisiniz.
Herkes sizin sinir oldugunuz seyelere sinir olmak ve ya mutluluk duydugunuz seylerden mutlu olmak zorunda degil ki.
Evet belki buna sinir oldu arkadasimiz. Olamaz mi yani?
Ne demek büyüde gel?
Bence siz biraz büyüyünde, sonra insanlarin actiklari konulara yorum yazin.

Annemi aradı, yani evi aradı. Anne şu kızına bişey söyle beni çok sinir ediyo, çok üstüme geliyo felan dedi :S Annemde bugün onun kafası pek yerinde değil ben de anlayamadım onu öyle gülüp duruyo herşeye dedi. Sonra benim halime benimkide güldü ve gülmesiyle hıçkıra hıçkıra ağlaması bir oldu.

acilikiz canim, bu adam senle dalga geciyor bence. bende bi kac konunu okudum.
yasiya yasiya ögreniceksin olgunlasicaksin.
bayanlar sizde fazla üstüne gitmeyin. genc napsin kaniveriyor, bizde öle hatalar yaptik.
canim bide SEN KENDIN TEKRAR OKU YAZDIGIN KONULARI. kendi kendine diceksin, APTALMIYIM BEN diceksin,. oku canim..
birak hic cvp verme.

Ya çok kötüyüm intihar edicem artık mafoldumben mafoldumben mafoldumben her an başka oluyo bu adam. Gene 3 gündür peşimde dört dönen adam yok karşımda kızlar. Gene başkası var vs vs dedi mafoldumben mafoldumben HANGİSİ DOĞRU BIKTIM ARTIK YA. YA DA NEDEN AİLESİ BUNU PSİKİYATRİYE GÖTÜRMÜYO BU RESMEN ŞİZOFREN YAA

İntihar etmek yerine kendi hayatına baksan daha iyi olur..
Yaşını bilmiyorum..
Epeyce küçük görünüyorsun şu yazdıklarından..
Otur derslerine çalış,kurslara git,kendini geliştir..
İleride başını çok vuracaksın taşlara bu boş işlerin sana getirisi olmadığını görünce..

A be kızım aklına başına toplasana artık. Annene de söyle muhattap olmasın kendi kızından değerli mi. Vıcık vıcık olmuş ilişkiniz ne bu yaa

valla çekiyosun bi zaman sonra tak ediyo insana.. aşk filan bi zaman sonra palavra oluyo.. ama insan sevince iki güzel sözede kanıyo.. nefret ediyorum bu huyumdan tamamen bi karar verip bitti diyemiyorum kahretsin..

canım belliki ötekinle kavga ediyor sana dönüyor barışıyor sana başkası var diyor
niye konuşuyorsunki hala msn de falan bırak sil adresini onla niye uğraşıon hala
aldatmış seni nasıl hazmedilirki bu

Koy tekmeyi,plakası olsun arkasında ayak izin.
Mazgal izi gibi iz kalsın yüreğinde.
Dengesiz insanlara yer vermeyeceksin hayatında,dengenle oynarlar.
Sanırım sen de hafif dengeni yitirmeye başlamışsın ki bu çocuğu pelesenk etmişsin diline.
Yollaaaa

sen taviz verdiğin sürece o seni daha çok üzecek.oyun oynuyo resmen ne demek yani hayatımda biri var çık sonrada gelsin hayatımda biri yok çocuk oyuncağımı bu ? sen neden seninle bu kadar oynamasına izin veriyosun ki

Kızlar öyle mutluyum ki anlatamam size. 4 aydır süren kabus dün öyle bir mutlu sonla bittiki yaşadığım sevinci tahmin edemezsiniz. Bu seviyorum dediğim adam(cık) Meğerse herkese şunu diyormuş: Ben acilikizi bıraktım ama düşmüyor yakamdan, bune böle yahu söyleyin ona istemiyorum artık onu defolsun gitsin başımdan. Bunlarıda şu şekilde öğrendim kızlar. Bana yapılan bir küfür olmuştu. Ve benimki 2 gün önce bana küfür eden kişiye benim yanımda ( ama o kişinin haberi olmadan) çok ağır küfürler etmişti. Anasını bacısını herşeyini katmıştı ama yinede ben susturmuştum onu. Ertesi gün, yani dün bana küfür eden kişin nişanlısıda tacizlerine devam etti ve bende dedim ki al bak arkadaşların hala küfüre devam ediyo. Uyar dedim. Uyarmak şöle dursun çıkmış ne dese beğenirsiniz? Ben istemiyorum artık acilikizi şöle böle. Kızlar ben de elimde ne kadar delil varsa karşımdakine gösterdim. Benimkinin gerçek yüzünü herkese gösterdim. Bütün arkadaş çevresi artık onun nasıl birisi oldunu biliyor. Ve evimi aramaya başladı bu şahıs. ( yani benimki) Tutturdu Acilikiz sözlerini geri al nolursun, ne istersen yaparım, herkese çık ben yalan söledim onu çok seviyordum ondan böle yalan söledim de. Öyle bir şok oldum ki... Beni inandırması gereken yerde, o arkadaşlarının derdine düştü. Bu şahıs öyle bir gurur kırıklığı yaşıyor ki kızlar, millete gidip bakın bu kızı ben bıraktım diye olmadık yalanlar söleyebiliyor. Dün bi şekilde benim mailime girdi ve herkese mail attı o lafları ben sölemedim diye. Bende bunu abisine şikayet ettim. Kardeşini al artık başımdan ben sözleniyorum dedim ( halbuki yalan) orda burda hakkımda yalan yanlış konuşup duruyo beni tehtit ediyo dedim kızlar bana bir yalvardı ama görmlisiniz. Kulun köğeişim olayım nolursun yapma seni hala çok seviyorum ama sen beni sevmiyosun belliki bilmem ne zırvalar işte. Artık ondan kurtuldum ve kurutulurkende aslında benim peşimd dolananın o oldunu herkese gösterdim. Konuşma kayıtlarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…