Bktm artk varlndan

• Konu Sahibi Konu Sahibi acilikiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

acilikiz

Ziyaretçi
Ya kızlar inanın sinirden çok zor nefes alabiliyorum ve buraya nasıl yazıyorum bilmiyorum. Artık kafayı yemek üzereyim. Ya ben öldürülücem ya da öldürüp ondan tamamen kurtulucam klava: klava: klava: Beyfendi benden ayrılırken başka biri var diyo ayrılıyo bi kaç gün sonra karşıma geçmiş kendini temize çıukartıyo tam başkası olmadığına emin olucam ki, çıkıyo tekrar başkası var diyo tamam o zaman diyorum herkes kendi yoluna arama sorma bidaha beni.. Tamam diyo çok güzel gidiyo herşey ben kendi halimde o kendi halinde yaşayıp gitmeye çalışıyoruz ( bu yaşayıp gidiyoruz dediğim süre en fazla 3 gün kızlar ) Ben nereye takılıyosam pat diye geliyo orda saçma sapan konuşup gidiyo. Dün böle oldu mesela :S Geldi benim takıldığım bi siteye yok efendim şöle yok efendim böle bilmem ne zırvalar işte klava: klava: klava: Msn ye ekledi ordan konuştuk bir süre. Artık onu istemediğimi, hayatımdan defolup gitmesini söledim bu seferde gene kendini temize çıkarttı beyfendi. Ama beni bi görseniz.. Sanki 15 gündür içime atığım ne kadar çok sinir, üzüntü, intikam hırsı varsa hepsi, hepsi bir anda çıkıverdi. Ve öyle kısada sürmedi bu olay. Bana yakup ekinden yıkılsın dünya şarkısını yolladı bir de güzel yazı ayzdı ki sormayın.. Sen tek sevdiğimsin, bir seni seviyorum hayatımda kimse yok, bir daha başkası var deme nolur vs vs.. Bu beni deli etti diye bende gittim bunların sitede benimkini rezil edicek bir sürü şey yaptım. Gözüm döndü çünkü. Bana mail attı bak annemi arar seni sölerim diye.. Tam o anda zırt diye ev telefonu çaldı. Baktık o. Annemle konuşurken annem bunu uyardı. Acilikizdan uzak dur bugün sinirleri boşandı onun diye. Benimki bi ağladı kızlar annemin önünde. Anne bu kızın niye böle yapıyo diye. Söyleyin kızlar haksız mıyım? Herşeyi başlatan, beni o acılara mahkum eden o susyaım ediyim diyorum gene susturmayan o, çıkmış emrah moduna giren gene o. Napıcam ben kızlar ya

ne yapıcan arama sorma, bir süre evdende çıkma.telefonlarına çıkma.yanında kimse olmadan da çıkma dışarı.böyleleri zarar verir valla.dikkat et. karakola suç duyurusunda da bulunabilirsin.

Annen ne alaka anlamadım. Annenle ne konuşuyor ki. Kafam karıştı.

araları çok iyi annemle cnm benim. Güyya benim yaptıklarımı şikayet edicekti

salla bunu yaa manyağın teki.. kaç kere üzücek seni ve sen daha nekadar kanacaksın bu adama..

tatlım aklını başına al bekarsın bekarlığının kıymetini bil böyle dengesizlerle takılma

acılıkız bu kişinin sana daha fazla zarar vermesine izin verme
görmemezlikten gel
o sitelere girme
msn adresini değiş
muhattap olma

canım kusura bakma ama açtığın konulara baktım

hep bu adamdan şikayet etmişsin. seni aldatmış daha biiiirrrrrr sürü şey

valla bu adam senle oynuyor sende ona oyuncak oluyorsun

sonra erkekler kadınların arkasından saf olduklarını söyleyip gülüyorlar...

bizi saf durumuna düşürme şu adamdan kurtul..

ayrıca yaşını öğrenebilirmiyim.

Annenle arası ne kadar iyi olursa olsun anneni arayıp ağlaması falan garip geldi bana. Benim anam olacak benim de onun da gözlerini oyardı valla. Bence bundan sonra hayatına girecek kişiyi muhattap etme o kadar ailenle. Bunu da at hayatından bak keyfine. Artık suyu çıkmış.

konu sahibi burda değilsin sanırım, yorumlara bir şey yazacakmısın

Canım bu ne ya çocuk gibi bırak gitsin yahu annenede söyle tavrını koy hiç bi şekilde iyi veya kötü cevap verme görüşme oda zamanla anlıcaktır ama sen her seferinde başa dönüp tekrarlarsan barışma, küsme, yaptıklarına göz yumma, affetme vb. gibi olmazzbenneyaptımki Kesin tavırlı ol

Aramızda barışma olayı felan yok kızlar. Ama bu tavırlarından bıktım. Çekip gidiyo neden başkası var diyo, sonra neden düzeltiyo

şimdide msj atmış iyimisin cansu diyo ya utanmadan

canım bu böyle gitmez. seni aldattığı anda bitip gitmeliydi. sakın ki muhattab olma artık... yani benim önerim sadece...

Aramızda barışma olayı felan yok kızlar. Ama bu tavırlarından bıktım. Çekip gidiyo neden başkası var diyo, sonra neden düzeltiyo

Fırıldak gibi ne tarafa döndüğü belli değil, sende bıkmışın artık cevap verme sakın boşver süprizzzzz

off canım yaa kendini o küçük beyinli dengesiz çocuk için niye yıpratıyorsun...
dengesizin önde gideni resmen...
hiç muhatap olma,bu böyle nereye kadar gidecek ki..
gerekirse telini değiştir,msn adresini değiştir...
annen de biliyormuş bak ewi aradığında da annen yok desin,istemiyor desin.daha da uğraşırsa yine polise başwur....
insanların seni bu kadar üzmesine izin werme lütfen...
zaten bu ilişkinin sonu yok,en iyisi biran önce herşeyi bitirmek...

Aldatılmadım ama benim ondan soğumam için böyle bir yalan uydurdu bana. Bunu demesi bile bendeki sevgisini yok etti. Msjına cevap vermedim. Vermemde asla. Değecek bir insan değil

şimdide msj atmış iyimisin cansu diyo ya utanmadan

bu adam seni deli etmeye çalışıyor

ciddi manada "deli" den bahsediyorumkafamçokkarıştı

tüm ulaşım yollarını kes

aynı şehirde değildiniz hatırladıgım kadarıyla

telefon numaranı değiştir, annene de bu durumu söyle ki ararsa konuşmasın

Birincisi hayatımda baskası var diyorsa bir gelip bir gidiyorsa sevgi mevgi yoktur ortada ve döktüğü de timsah yaşıdır bunu biliniz....
ikincisi evli bir bayan oldugum halde eşimle tartışsam da ailemi devreye sokmam ilişki iki kişidedir ki ortada fol yok yumurta yok annenizin erkek arkadasınızla bu derece samimi olması da ayrı bir hata...
sizi msn ye eklediginde konuşmak istemiyorsanız neden kabul ettiniz ki sonra da peşimi bırakmıyor diyorsunuz ben istemesem benimle asla konuşamaz muattap bile olmam....
bence siz de ne istediginizden emin degilsiniz ama bilin ki bu adamla evlenseniz de aynı kalır zaten şimdiden yüzgöz olunmuş..

ben adını bile anma yokmuş gibi davran bırak gitsin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…