- Konu Sahibi karlarperisi
-
bende böle düsünen kadinlari anlamiyorum ya...sana tokat atiyo ve sen hala esimi seviyorum diyosun....!!!
kimsenin gözüne girmek için iş güç yapmayın kimsenin hizmetçisi değilsiniz.Ayrıca sizi olduğunuz gibi kabul etsinler noktayı koymanızı tavsiye ederim....
kimsenin gözüne girmek için iş güç yapmayın kimsenin hizmetçisi değilsiniz.Ayrıca sizi olduğunuz gibi kabul etsinler noktayı koymanızı tavsiye ederim....
çoğu arkadaş çok büyük konuşmuş bir bayan olarak hemcinslerine değilde tokat atan beyefendiye acımış hayretler içinde okudum o fikirde olan bayanlar siz herhalde hiç ezilmediniz insan olarak evlat olarak değilde hiçmetçi oğlumuzu yetiştirdik verdik (sanki karşı taraf duvardan çıkmış)mecbur iş yapmaya gözüyle bakılmadınız sabır bazen herşeyin ilacı olmuyor insandan çok şey götürüyor en güzel çağlarınızı sıkıntı stres içinde geçiriyorsunuz seneler sonra bozuk bir psikoloji ile kalakalıyorsunuz arkadaşımızın tepkisini şimdiden koymasını destekliyorum ne olacaksa şimdiden olsun herkesi kırsın demiyorum ama kendi sınırlarınıda çizsin nedense kadın doğruları söyleyince hep dırdır oluyor bir arkadaşımız gelin yardımı gözüyle bakıyor evet hasta olur bakarsın ziyaretlerde ıvır zıvıra yardım edersin o ayrı ama sırf gelin olduğun için eli ayağı tutsada evde kızı olsada sana mecbursun yapmaya gözüyle bakılıyor ve hükmediliyor işte burda durup tepkisini koymalı herkes kendimizi sevelim hiç kimse bizi bizim kadar sevemez giden sağlık ve gençlik bir daha gelmez arkadaşımıza son söylemek istediğim tahammülsüz eşinizle yumuşaklıkla orta yolu bulmaya çalışın ama yaranacam diyede ailesine ödün vermeyin kötü olun demiyorum ama kullandırtmayın kendinizi eşiniz sizin başka güzel huylarınızı gördükçe eminim sizi bu konuda olduğunuz gibide kabul edecektir Allah kolaylık versin selamlar
Ailem kötü bir ailede olsa, soframi ve yatagimi paylastigim bir insanin onlar hakkinda kötü konusmasina izin vermezdim diyorsunuz peki sofranızı ve yatağınızı paylaştığınız insan hakkında ailenizin neden konuşmasına kötülemesine izin veriyorsunuz diye sorarlar insana zaten iki tarafında konuşmasına izin verilmese problem çıkmaz bir erkek ailesini sevmeli saymalı ama karısınında bir emanet olduğunu unutmayıp korumalı atmamalı o sabır taşması neden tek gücünün yettiği eşine oluyor bir erkek neden sizi çok seviyorum ama eşimide seviyorum diyemiyor ailesine nasılsa aile bulunmaz eş bulunur düşüncesimi nerde kaldı güven nerde kaldı sevgi bakın bir erkek ailesini bırakmıyor ama kadın herşeyi arkada bırakıp evleniyor neden hizmetçi olmak içinmi eşinin ailesini mutlu etmek içinmi değil mutlu bir yuva kurmak için. Kim ne derse desin bir kadın ve erkek evlilikte aynı haklara sahip olamıyor malesef kaç bayan izinsiz ailesine gidebilir çoğumuz evlenince bir yabancı gibi ailemize gidiyoruz neden soğumaya hakkımız olmuyor biz nasıl bazı şeylerden taviz veriyorsak karşı tarafında vermesi gerektiğine inanıyorum Arkadaşımızın eşi inşallah çok geç olmadan insafa gelir ve kendi ailesinede tavır koyar böylece dırdırda biter (kendi deyişleriyle)huzursuzlukta arada kalmada:)) gülsüm sultan selamlar sevgiler..
tokat olayında özür diledi ama içim hala yanıyor.ve eşim hala bana anne babasını ablasını kabul ettirmeye çalışıyor.edemiyorum artık edebilecegimide zannetmiyorum.bugünde eşimle konuşmuyoruz zaten evde mutluluk denen şey bitti.oysa ne hayallarle evlendim.eşimin ailesi tarafında gelinler resmen birer hizmetci seni oturuyor gördülermi yandın sen.bana iş yaptıramayacagız diye ölüyorlar.oraya gidince oturdugum sandalye bile batıyor.anlatılması mümkün değil rahatsızlıgımın.eşim bunları görmüyormu beni buda düşündürüyor.sırf benimle ailesi içinmi evlendi.onları sevmediğimi biliyor hala neden sevdirmeye çalışıyor.bazen beni sevmediğini düşünüyorum.
Erkeklerin en nefret ettiği sürekli şey dırdır eden kadınlardır. Hangi erkeğe sorarsanız sorun bu böyledir. Sen sürekli eşinin ailesi hakkında, "sevmiyorum, bana şöyle yapıyorlar, sen niye beni savunmuyorsun, annenden babandan ablandan nefret ediyorum, lanet insanlar, Allah belalarını versin vs vs" diye konuşup durursan o evde tatsızlık da olur, mutsuzluk da olur, şiddet de olur.
Adamlara sürekli ailesini kötülemekten vazgeçeceksin bir kere. Çok fazla ağzına almayacaksın. Görmezden geleceksin.
Merak ediyorum naptı bu aile sana bu kadar nefret ettirecek. Cidden merak ediyorum.Derdin sadece oraya gidince hizmet etmekmi.
Bayram günüde madem eşin rahatsızlandı, arayıp söyleseydiniz eşim rahatsız biraz geç gelicez diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?