Mutluluklar toprağım...çok güzel bir gelin olmuşsun.
mutluluklar dilerim bende cerkezkoye gelın geldım öyle gezilip tozulucak yeri yok ama yakın cıvarlara gıdıyoruz
Evet ben orada 1 sene kaldım ilk kızılpınarda oturdum orada yapamayınca yıldızkentte bir eve geçtim.. Benim orada gidebildiğim tek yer lemardı 2 haftada bir de avantaja.. Sen nerden gelin gittin ?
bu arada bebeğini saglıcakla kucağına almayı nasıp etsın allah aramız az olucak senle kız mı erkekmı bebişin
Çok imrendim valla Allah nazardan saklasın. Bende nişanlıyım inş. bende böyle mutlu bir gelin olurum.
Gelinliklerin güzel :) saç modellerinde hoş çok yakışmışsınız Allah mutlu mesut etsin neden vücuduna sim döktün ki biras kötü bi görünüm olmuş :)
çok güzel bi gelin olmuşsun....
hep mutlu kalın böyle
Çok yakışmışsınız maşallah, Allah mutluluğunuzu daim etsin. Sağlıklı bir doğum geçirmenizi ve hayırlı bir evlada sahip olmanızı dilerim. Allah inşallah minik kızınızla birlikte yuvanıza ömür boyu mutluluk ve huzur versin.
Allah'ım çok duygulandım yaa
Allah analı babalı büyütsün ya
Allah huzurunuzu hiç bozmasın inşAllah
mutluluklar ..........maşallah aman nazar değmesin :)
inş. sağlıcakla meleğini kucağına alırsın tatlım bir ömür mutluluklar dilerim kızınızla beraber
mutluluğunuzun devamını dilerim...bebeğinede sağlıklı ömürler.....
cok hos bir gelin olmussun canim allah mutlu mesut eylesin
çokgüzel allah mesut etsin canım mutluluklar bebişinle.
Canım mutluluğun daim olsun :)
çok güzel bir çift olmuşsunuz Allah mesut etsin.bayanssulusmile
allah mutluğunuzu bir ömür boyu daim etsin :)
çok güzel bir gelin olmuşsun tebrikler
Ömür boyu mutluluklar dilerim çok yakışmışsınız birbirinize, Allah nazarlardan korusun sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin :Saruboceq:
canımmmm çok yakışmışsınız bir yastıkta kocayın çok begendimmm:lepi: opuyorumnanaktan
Ayyyy son fotoyu görünce kendi halim geldi aklıma, mutluluktan ağlıodum bende kıyamam. Allah mutluluğunuzu daim etsin çok gzl.
Allah mesut etsin çok hoş görünüyorsunuz
mutluluklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?