Blacksiya'nın Düğünü.. :))

maşallah size şimdi de beişinle taçlandır bakalım bu evliliği canım

allah mesut etsin ...
bebişini de sağsağlim kucağına alırsın inşallah canım çok güzel bir gelin olmuşsun çokta güzel bir anne olucaksın inşallah...
sevgilerle...

maşallah size şimdi de beişinle taçlandır bakalım bu evliliği canım

çok teşekkür ederim canım.. sağlıkla sizin gibi bebişimi alsam kucagıma baska ne isterim ki :)

allah mesut etsin ...
bebişini de sağsağlim kucağına alırsın inşallah canım çok güzel bir gelin olmuşsun çokta güzel bir anne olucaksın inşallah...
sevgilerle...

merhaba canım teşekkür ederim sizlerin güzelliği, inceliği hep..
Allahım herkese tattırsın bu güzellikleri.. kocaman sevgilerimle ;)

birbirinize hem çok benziyorsunuz hem de çok yakışıyorsunuz maşallah :nazar:
sade ve çook güzel bi gelin olmuşsun yaa çok beğendim :nazar:
ama izmirde daha güzelsin :lepi:
Allah mutluluğunuzu daim etsin kızını da hayırlı evlat nasip etsin opuyorumnanaktan

birbirinize hem çok benziyorsunuz hem de çok yakışıyorsunuz maşallah :nazar:
sade ve çook güzel bi gelin olmuşsun yaa çok beğendim :nazar:
ama izmirde daha güzelsin :lepi:
Allah mutluluğunuzu daim etsin kızını da hayırlı evlat nasip etsin opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim sağ olun..

evet yolda yürürken bile bizi durdurup hem benzetip hem evli misiniz diye soranlar oluyor aksine ben benzetemesemde demekki benziyoruz :)))

sanırım sizde 10.10.10 gibi güzel bir tarihte evliler kervanına katılıyorsunuz tarih süper bende 7.7.07 cok istemiştim ama olmadı

şimdiden mutluluklar

canım çok tatlısın maaşallahın var vallahi allah mutlu mesut etsin sizi:nazar:
demek sen bizim tekirdağı begenmeyıp izmire kaçtın tekrar
yerimseniben

canım çok tatlısın maaşallahın var vallahi allah mutlu mesut etsin sizi:nazar:
demek sen bizim tekirdağı begenmeyıp izmire kaçtın tekrar
yerimseniben

canım çok teşekkürler tekirdağ çerkezköy çok güzel oraları biliyorsan yıldızkent evlerinde kaldım o zaman güzeldi ama kızılpınara taşınınca yapamadım

gerçi şimdi oraları bile çokkkkkkk özledim hani bazen pişman olmuyor değilim

sanırım sende tekirdağlısın merkezi mi ç.köy mü?

allah mesut etsın canım...harıkasınız
o gulen yuzunuz hıc solmasın
mınık kızınla,esınle beraber mutlu bır hayat sızın olsun.

Çok yakışmışsınız bribirinize.doğacak bebişinizle mutlu,huzurlu,sağlıklı yıllar sizin olsun.Bende trakyalıyım edirne,manisaya gelin geldim.Bende albüme ve buraya foto ekledim ama küçük görünüyor.eklenti den yaptım.senin eklediğin gibi sayfada büyük görünebilmesi için ne yapmak gerekiyor canım?

Çok yakışmışsınız bribirinize.doğacak bebişinizle mutlu,huzurlu,sağlıklı yıllar sizin olsun.Bende trakyalıyım edirne,manisaya gelin geldim.Bende albüme ve buraya foto ekledim ama küçük görünüyor.eklenti den yaptım.senin eklediğin gibi sayfada büyük görünebilmesi için ne yapmak gerekiyor canım?

merhaba canım çokk teşekkür ederim sizlerin yüreklerinizin güzelliği.. sende benim baba memleketime gelin gitmişsin aslen turgutluluyuz bizde.. güzeldir oralar..
trakyanın yeri de ayrıdır benim için :)

ben bu siteye üyeydim zaten buradan yapıyorum üye olmalısın sende.. fotografı yükledikten sonra IMG ile baslayan kısmı kopyalayıp cevap kısmına yapıstıracaksın.. eğer burası karısık gelirse hızlı resim yükle diye googledan yaz çıkar orada da
linki veriyorum aşagıda..
http://photobucket.com/

Çok duru bi gelin olmuşsun maşallahh..
Allah'ım sağlıkla mutluluk ve huzurla bebişini kucağına almayı nasip etsinn..

Eee gelin dediğin hem ağlar hem de gider zaten (: Rabbim yuvanızı evlatlarınızla beraber daim, huzurlu ve mutlu eylesin. Bebeğini sağlıkla al kucağına inşallah...

Eee gelin dediğin hem ağlar hem de gider zaten (: Rabbim yuvanızı evlatlarınızla beraber daim, huzurlu ve mutlu eylesin. Bebeğini sağlıkla al kucağına inşallah...

Evet çok haklısın hem ağladım hem bayıla bayıla gittim :D :D

Allahım nerde varsa sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin..

çok teşekkür ederim size de.. :)

bende tekirdağ çerkezköylüyüm erkek arkadaşımda izmirli allah izin verirse bizde evlenicez her şey çok güzel olmuş rabbim ağız tadınızı hiç bozmaz inş bir ömür boyu mutlu yaşarsınız..:nazar:

bende tekirdağ çerkezköylüyüm erkek arkadaşımda izmirli allah izin verirse bizde evlenicez her şey çok güzel olmuş rabbim ağız tadınızı hiç bozmaz inş bir ömür boyu mutlu yaşarsınız..:nazar:

canım ne kadar güzel çerkezköylü denince yüreğim titriyor valla :) çok seviyorum oraları Allahım sağlık mutluluk versin İzmirde değilde umarım Tekürdagda yaşarsınız bennn çok özledim oralarıı.. Selamlar :D
teşekkür ederimmmmma.s.

çok güzel bir gelin olmuşsunuz bebeğinizle birlikte size ve eşinize ömür boyu mutluluklar dilerim

Back
X