• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Blastokist koyulup başarıyı yakalayanlar kaç kişi?

sakunya cnm hayırlısı buymuş Allah tarafından be cnm ne edeceksin,bence yılma dene eğer sorununuz çok büyük değilse gerçi sorunumuz hepimizin çok büyükkü tüp bebeğe başvurduk ama napacaksın elden gelen bişi yok yıkılma sakın dünyanın sonu değil.benimde yarın transferimin 10.günü salı günü testim var inşallah rabbim hayırlısını verir diye dua ediyorum hep.
bu arada kızlar benim bu blast embriyo hakkında hiç bi bilgim yok ne oluyo o acaba.???

Benim yine olmadı kızlar. Bu 4. denememdi... Bilmiyorum bundan sonra ne yaparım devam eder miyim, artık bir dur mu derim yoksa. Boşluğa itilmiş gibi hissediyorum :14:

canım seni çok iyi anladığımı düşünüyorum, benimde 4. denemem ve sanırım negatif... bidaha deneme konusunda deniycez tabi, canım bizler özel anne adaylarıyız, Rabbimize hayırlı ve sağlıklısını diliyoruz. çoğunun zevk anında ve habersiz sahip olduğu bebeklere biz canı gönülden dileyerek isteyerek sahip oluyoruz. dolayısı ile Rabbim en hayırlısını en sağlıklsını zamanı gelince verecek, bu da benim tesellim tatlım. üzme kendini ne olur. Sevgilerimle.

Arkadaşım daha öncede okumuştum senin bilgileri.. Bana umut oldun..
Aynı şeyleri yaşıyoruz ilk deneme , tek embr ve blast ...
Transferden sonra neler yaptın , nasıl belirtiler yaşadın biraz payşaır mısın rica etsem ??

çok mutlu oldum birilerine umut olduğuma rabbim yardımcınız olsun inşşş
transferden sonra ilk 3 gün sadece tuvalet ihtiyacı için kalktım yemeğimi yatakta yedim sonra 9. güne kadar çok yavaş hareket ederek günlük yaşantıma döndüm ama kendimi hiç zorlamadım günümün çoğu dinlenerek geçti belirti olarak sadece ksık ağrısı yaşadım ilk 2 gün pek bi belirtim olmadı anllayacağın
%100 nar suyu içtim ve ananas yedim 3 4 dilim günde ceviz fındık yedim ananasın çok faydası var diyolar istersen yiyebilirsin hatırladıklarım bu kadar canım inşşş sağ salim bebişini kucağına alırsın:71:

çok mutlu oldum birilerine umut olduğuma rabbim yardımcınız olsun inşşş
transferden sonra ilk 3 gün sadece tuvalet ihtiyacı için kalktım yemeğimi yatakta yedim sonra 9. güne kadar çok yavaş hareket ederek günlük yaşantıma döndüm ama kendimi hiç zorlamadım günümün çoğu dinlenerek geçti belirti olarak sadece ksık ağrısı yaşadım ilk 2 gün pek bi belirtim olmadı anllayacağın
%100 nar suyu içtim ve ananas yedim 3 4 dilim günde ceviz fındık yedim ananasın çok faydası var diyolar istersen yiyebilirsin hatırladıklarım bu kadar canım inşşş sağ salim bebişini kucağına alırsın:71:

İnş arkadaşım... Verdiğin bilgiler için sağol..
Bugün 4. günüm ama sürekli yatmadım evin içinde dolandım durdum...
Zaten yatmayı becerebilen biri değilim tabi yemek ve temizlikte yapmadım .. Ablam ve annem yaptılar sağolsunlar .. 2 günde bir geliyorlar..
Umarım bende senin gibi gibi mutlu sona ererim.. İsteyen herkes de..

Benim yine olmadı kızlar. Bu 4. denememdi... Bilmiyorum bundan sonra ne yaparım devam eder miyim, artık bir dur mu derim yoksa. Boşluğa itilmiş gibi hissediyorum :14:
canım merhaba...sonucun negatif olmasına çok üzüldüm..herşey nasip öncelikle buna inanmak ve olmadıysa hayırlısı buymuş demek lazım...sonrada kendini toplamaya çalış...kendini iyi hissedeceğin şeylerle uğraş...enerji topla diğer tedavin için.
sana ümit olması dileği ile kendi tedavimi anlatmak istiyorum.
bizim problemimiz kromozom traslokasyonu...böyle bi sorun duydunmu bilmiyorum.
3. güne ulaşan embriyoların içerisinden 1-2 hücre alınır genetik açıdan incelenir sonra 5. güne ulaşırsa trasfer edilir.
benim ilk tedavimde hiç sağlıklı bulunamadı.ikincide ikitane bulundu birisi transfere uygun görüldü ancak tutmadı.üçüncüde yine sağlıklı embriyo bulunamadı.dördüncüde iki sağlıklı embriyo bulundu 5. güne kadar yaşadı rabbimin izni ile çok şükür.şimdi kızlarım 4,5 aylık.bol bol dua et inan inşaallah rabbim senin içinde ol der....sağlıcakla kal...sevgiler...:71:

Back
X