Blastosist Transveri olanlar

Blastosist Transveri sonucu

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .

melisesra

maşallah benim oğluma
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
13.753
14
206
43
İstanbul
merhaba kıslar 5.gun transferı olanlar sonuc ne oldu yardımcı olursanız sevınırım
nelere dıkkat etmelıyım...
anketı cvplayıp acıklamada yazarsanız sevınırım tskler

canım anket felan yok doktorun sana syler kac gün yatıcanı falan canım.. ben bu forumda nicki sece , bzim forumda morgan olan arkadaşımın adını oyluyorum 5.gün transferi yapıldı ona .. ilk 2 ve 3 gün yattı sonra arabayla zonguldaka gitti orada norma hayatına devam etti yeek yaptı ütü yaptı hatta komşusu cay tepsininimi ne üzerine düşürdü ama tuttu bi tane kızı var sude adı

canım bana blast transferi yapıldı ve pozitif sonuç aldım daha sonra dış gebelik gelişti ve malesef bebeğimi kaybettim.daha sonra yine dondurulmuş blastosistlerle transfer yapıldı oda tutmadı malesef.ben her ikisinide oylayacaktım ama tek bir şıkkı işaretleyebiliyormuşuz...

canım sana 2 embriyomu konulcak

Canım çok uzuldum allahım ıhsallah bırdaha yasatmaz
en kısa zamanda gonderır melegını hayırlı saglıklı

seceye hangi morgana 3 tane kondu 1 tuttu

canım 5.gün transferide 3.gün gibi sadece 5.güne kadar yaşadığı kanıtlanmış oluyor .. 5.gündede kaliteleri var ama blastosistin kalite evreleri var onlarıda yazsın arkdaşlar inşallah seninki 1.kalite sanırım blastosistte AA diyolar öyle olur canım

canım banada 5. gün transferi yapıldı sonuç pozitif.3 tane 1. kalite embriyo konuldu ve bir tanesi tutunmuş sadece sen 2 tane isteme hem 3. gün yapılmasını da onlar söylemeden sen isteme.bana dr iyiki 3. gün transfer etmedik dedi çünkü 4. gün embriyolarımın çoğu gelişimini durdurmuştu sadece 5 tanesi 5. güne ulaşmıştı oyüzden sen karışma onlar ne derse uy.inş sende pozitif sonuç alırsın

olabilir sanırım seceyede 2 koymak istemişlerdi 3 istedi sorumluluk benim dedi 3'ü tutarsa birini sonlandırmamız lazım felan demişler
kabul etmişti 3 tane kondu

3.gün istemiyor dogacım 5.günde 3 tane embriyo istiyo canım

buarada nasılsın bebiş nasıl bebişim

Yok dogacım ben hıckarısmadım doktorum kendı dedı 5.gun yapıcaz dıye ben sadece 3 tane ıstedıgımı soylıcem

3.gün istemiyor dogacım 5.günde 3 tane embriyo istiyo canım

buarada nasılsın bebiş nasıl bebişim

hımm anladım ben 3. gün transferi istiyor sandım.ben iyim canım bebişi salı günü gördüm oda iyi şimdilik bakalım haftaya cuma kalp atışı için gitcem inş duyarımda mutluluğum tamamlanır.inş sendende güzel haber duycam öyle hissediyorum hadi bakalım sana bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…