blender seti yardımı-acil

Resimlerini eklediğin blendırları bilemiyorum, ancak markalarına bakınca her ikiside bu sektörde iddaalı isimler. Ben Braun'un [h=2]Multiquick 7 el blendır MQ 785 Patisserie Plus modelini almıştım çeyizime, şu an mutfakta en çok kullandığım eşya diyebilirim. iyi ki almışım muhteşem rahat kullanım, muhteşem performans. Sizin seçeneklerinize bir fikir beyan edemedim ama, bu da sizin için bir seçenek olabilir belki.[/h]

$MQ785-Plus-stabmixer.webp

çok teşekkürler, gönderdiğiniz ürün özelliklerine baktım gayet güzel gözüküyor. o da bir alternatif olabilir,

:129:

Bende barun setini aldı MR 570. Çeyize aldığımdan kullanmadım tabiki, ama araştırmam sonucu KK' da denk gelmiştim en çok barun önerilmiş sonra phihlips, tefal' in de ütüsünden memnun kalmayan çok var. :34:

Son düzenleme:
Bende arzum un blender setini aldım, çeyizde tabi daha kullanmadım. Nasıldır kullanan var mı ki :37:

Bende barun setini aldı MR 570. Çeyize aldığımdan kullanmadım tabiki, ama araştırmam sonucu KK' da denk gelmiştim en çok barun önerilmiş sonra phihlips, tefal' in de ütüsünden memnun kalmayan çok var. :34:

Eki Görüntüle 922530

Ben Tefal'in bu ütüsünü almıştım çeyizime, ütü yapmak insana zevk gelirmi valla gelirmiş :9: Ben böyle bir rahatlık görmedim. Sanırım elektronik ve elektrikli eşya şans işi, bazıları memnun kalıyor bazıları kalmıyor.

Resimlerini eklediğin blendırları bilemiyorum, ancak markalarına bakınca her ikiside bu sektörde iddaalı isimler. Ben Braun'un [h=2]Multiquick 7 el blendır MQ 785 Patisserie Plus modelini almıştım çeyizime, şu an mutfakta en çok kullandığım eşya diyebilirim. iyi ki almışım muhteşem rahat kullanım, muhteşem performans. Sizin seçeneklerinize bir fikir beyan edemedim ama, bu da sizin için bir seçenek olabilir belki.[/h]

Eki Görüntüle 922312

Bende hafta sonu aynısını Çeyizime aldım Hamur bile yoğuruyomuş :46::46::46:

Selam kızlar,

Blender seti seçimi konusunda yardımınıza ihtiyacım var.

Aşağıdaki ürünlerden kullanan var mı? Olumlu olumsuz yorumlarınızı rica ediyorum:

http://www.evim.net/blenderlar/tefal-smart-power-cam-hazneli-blender-seti_p11528?from=homePopular

http://www.evim.net/blenderlar/philips-hr1372-90-el-blender-seti_p111763?from=ViewSuggestions

:26::26::26:

merhaba bende philipsin gösterdiğiniz modelinden aldım 2 aydır kullanıyorum ve çok memnununm diğer büyüklere göre daha pratik

Ben tefali aldım canım aynısını.Henüz kullanmadım çeyizde ama annemde tefal vardı. Çok memnunduk. Ama philips in başka küçük ev aletlerini kullandım, çok çok memnunum. Hangisini alırsan al memnun kalırsın bence. Fiyat ve parça sayısına göre seçim yapmanı öneririm :)

kızlar :) aldım nihayet :)

evim.net sitesinde şu an indirimde..

ürün de BRAUN MR 570

phlips ve tefalden çıktık yola, braun aldık :) hadi hayırlısııııı:52::52::52::52:

kesinlikle braun mq775 veya mq785 modeli serileri aynı sadece arasındaki fark 350 ml dograma kabının fazla olması uzun araştırmalarımdan sonra bende braun mq785 modelini aldım.dogru bi karar vermişim

Back
X