Beledıyede calısıyorım ya ortam dedıkoduya uygun kımseye bellı etmemek içinSizin iradeniz yok mu? Hayatinizda kimi tutacaginiza karar veremiyor musunuz? Arkadas kalalım dediginde gerek yok, bir daha da bana yazma, ulasma deyip engelleyemiyor musunuz?
Amaç ne?
Calıstı ama beceremediAdam sizi kullanmış. Anlamak için ne yapmalı daha?
ISım bıttı hatır sorar gecrr hatam ona guvenıp gorusme oldulütfen kendinizi seçin ve muhatap olmayın. amacı birini bulana kadar sizi yedekte tutmak. ne o yana, ne diğer yana. engelleyin ve yok sayın. sizin davranışlarınız önemli olan. o' nun ne yaptığı değil bence.
Arabada opusurken ustune bosaldi diye sen cikar dedikoduyu ortam senlensin.Beledıyede calısıyorım ya ortam dedıkoduya uygun kımseye bellı etmemek için
amaçne reyis gelmiş hg
Iletısım yok denk gelırse konusıyırum gorusme fln yokiletişimi kes
kafandan da at
Olur gel sen anlatArabada opusurken ustune bosaldi diye sen cikar dedikoduyu ortam senlensin.
Konum atOlur gel sen anlat
Polatlı beledıyesiKonum at
30 saniyede boşaldı bir de beceriksiz desin hatta.Arabada opusurken ustune bosaldi diye sen cikar dedikoduyu ortam senlensin.
30 saniyede boşaldı AMACI NEEEEEE30 saniyede boşaldı bir de beceriksiz desin hatta.
Senle bırlıkte olmak bn ısteöedım o zorladı optü30 saniyede boşaldı AMACI NEEEEEE
Siz neden Türkçe yazamıyorsunuz özel bir sebebi varsa bilmek isterim sadece, başka bir amacım yok.Senle bırlıkte olmak bn ısteöedım o zorladı optü
Sen kendıne bak cıcımSiz neden Türkçe yazamıyorsunuz özel bir sebebi varsa bilmek isterim sadece, başka bir amacım yok.
Kiz adam yanımda çükünü cikarmis oynarken gozunu kapat dese asla kapatmam, ya şöyle olursa:Peki gözünü kapat dedi kapattın mı izledin mi şahsen ben izlerdim aham böyle
Kiz adam yanımda çükünü cikarmis oynarken gozunu kapat dese asla kapatmam, ya şöyle olursa:
Eki Görüntüle 3714759
Sonra da benim arabamda ossbir çekip gözünü kapat dedi amac ne diye konu açsın.senin araban var mıydı konu sahibi sanki bi ara seat leonun vardı? milletin arabasına binme kendi arabana bin
El miKiz adam yanımda çükünü cikarmis oynarken gozunu kapat dese asla kapatmam, ya şöyle olursa:
Eki Görüntüle 3714759
Kendine bakmış ve türkçe yazabildiği için sormuş sana bu soruyu sence amaç nedirSen kendıne bak cıcım
Insan gıbı anlattım ama sızle konusulmazKendine bakmış ve türkçe yazabildiği için sormuş sana bu soruyu sence amaç nedir