saygısızlık başta tabiki.. ben ailemi yok sayıcam ama onun ailesiyle her dakika beraber olucaz.. beni kimse aramayacak.. evden işe işten eve gidicem.. paramı borçlara yatırıcam elektriğim suyum içtiğim sigaram sorun olacak aman saçma sapan şeyler.. haaa tabi ona göre dövmek olarak geçmiyo ama can yakmışlığıda varsempatiksalakcinni
canım sen evini geçindiriyorsan bu adamı niye çekiyorsun ki:umursamaz:
birde severek evlenmiş senle 6 ayda nasıl bu hale gelir ki bir erkek anlamak çok zorfisfisfis
aslında üzülüyo insan bu kadar basit nedenlerden ne hale geldik.. ama asıl korkutan da bu önemsiz konulardan haksızken bana bu şekilde davranabilen bir insan olaki önemli bi sorun yaşansa ne yapar kimbilir.. bir de yalan olduğu zaman ne olursa olsun hiçbişeyine inanasın gelmiyo
Bende anlayamıyorum mihriban ama 6 ayda beni zona ettiler sinirden
al işte olan sadece biz kadınlara oluyo.. erkeklerin umurlarında bile değil hiçbişey..yemeyiz içmeyiz üzülürüz sonrada bi yerimizden patlak verir. geçmiş olsun canım
Saol sedefcim inan insanın içi akşamları eve gitmek bile istemiyor sende yaşıyormuşsun bana yakın sanırım durumun anlatıklarından onu sezinliyorum
ben gitmiyorum artık eve :dance:
Nasıl yani bu gidişle bende gitmeyeceğim sanırım çünkü her gün sorun bıktım artık ya saymakla bitmiyor maddeler inan banakötükedihüso
baktım o gitmedi ben ailemin yanına döndüm canım.. taksitler benim üzerimde eşyalar ona kaldı ama şu an hiçbişey düşünmek istemiyorum..psikolojim o kadar bozuldu ki
Sende benim durumumdasın benim eşya borçlarım bitiyor kendim aldım kendim ödedim bir kerede insan sormaz mı yol paran var mı diye bana para kalmadığını da biliyor hala üzerime hala üzerime geliyor aslında en iyisini yapmışsın
birde erkeklik taslarlar değilmi utanmadan
Evet bomboş ne erkekliği taslayacaklarsa bnm ki diyorki ev kirasını falan düşünemem 300 eve masraf yaparıom yeter dio eeee taksitler kira tek su ne olacak sevda ödesin bir de surat ters davranışlar çok yalnış karar vermişim of arkadaşlar of
geçmişe dönüp değişiklik yapma gibi bir şansımız yok ne yazıkki o yüzden artık ilerisi için ne yapabiliriz diye düşünmeliyiz arkadaşım.. hakkımızda hayırlısı olsun
canım sen evini geçindiriyorsan bu adamı niye çekiyorsun ki:umursamaz:
birde severek evlenmiş senle 6 ayda nasıl bu hale gelir ki bir erkek anlamak çok zorfisfisfis
ben sizden tavsiye ve fikirlerinizi bekliyorum tabiki kimseye kızacak değilim. sizi gönderiyor sizde gidin demişsiniz peki yalnız gidilir mi pikniğe veya tatile? başkalarıyla gitsem de hangi arkadaş dost kardeş eşinin yerini alabilir ki.belki küçük detaylar bunlar dediğin gibi haklısın ama kafaya takmamak da zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?