Boanmal mym? Yorumlarnza ihtiyacm var

canım benim sende nerdeyse tamamen kendimi gördüm.olumsuz etkilemek istemem ama benim eşimde bir anne düşükünü ve ben hrgün değişebileceği umuduyla yaşıyorum. hergün benzeri sebeplerden kavga döğüş.. son 1,5 yılda bizde de şiddet başladı.3,5 yıllık evliyim. ama gördüğüm kadarıyla 5 yılda hiçbir mesafe kaydedemeyişiniz beni dahada umutsuzluğa düşürdü. bende kendi geleceğimde seni görüyorum. insan 7 de neyse 70 de de o..

psikolojik tedavi almayı düşünüyorum çünkü başa çıkamıyorum artık sorunlarla. benim açıkçası kararım boşanmak yönünde ama malesef şim hatalarını bildiği için kabul etmiyor boşanmayı..

daa bizlerde can taşıyoruz, taş değilizki canım.. giden ömür bizden gidiyor iyi gün geçirmeden..:gitme:

benim eşimde ayrılmak istemiyor.bence psikolojik tedaviyi sizin değil eşinizin alması gerekiyor.tedavi gören biri terapiden sonra eve gelip aynı problemi yaşadığı sürece tedaviden hiç bir olumlu sonuç alamaz.bizde eşimle dün konuştuk ama boşanmak istemiyor,ölürüm,öldürürüm yinede boşanmam diyor.dün kavga çıkarmak için elinden geleni yaptı ama ben ruh gibiydim.hiç bir söylediğine karşılık vermedim.daha ne kadar birbirimizi çirkinleştiricez,sen boşanmayı kabul edene kadar burdayım ama ben artık senden ve seni değiştirme mücadelemden vazgeçtim dedim.aslında bugün evden ayrılabilirim ama maalesef işyerim eve annesine akrabalarına çok yakın.işten ayrılmam gerekir.bunu da şu an için yapamam.offff işyerime gelip rezilllik yapıcak,aileme sataşacak,boşanma gününe kadar rahat nefes aldırmıcak.bakacak ki dönüşü yok ondan sonrada duygusal yaklaşıp pişmanlığını dile getirecek.işte bütün ayrılmalarımızda yaşadığımız şeyler.ben artık işyerimdekilere rezil olmak istemiyorum.

Canım ne kadar saf ne kadar temiz bir yüreğin var.Yazdıklarından görebiliyorum bunu.Benim melek anneciğimde aynı senin gibiydi.Ama o babamı sevdiği için değil evlatları için durdu babamın yanında.Babam bizi asla vermezdi,anneciğimde dayanamazdı hasretimize.ınan bunları ağlayarak yazıyorum.Çekme o adamı.Seven insan kıyar mı sevdiğine.Eşimin canı acısa ondan çok canım yanar benim.Bırak o adamı.Şu anda gençsin,içinde birikecek yaşadıkların,sonra o kocan olacak adama hiç bişey olmayacak,olan yine sana olacak.
Benim melek annem 2 defa sinir krizi geçirdi.Doktorlar 3. ye dayanamaz dediler.Ödüm kopuyor bişeye üzülecek diye.Evladın var mı bilmiyorum ama inan evlatlar da çok eziyet çekiyor bu yaşananlardan.

bazen bu hemcinslerime çok şaşırıyorum hakikaten
nasıl yani yaa adam dövüyo sövüyo ama seviyo
yaa bırakın allah aşkına yerim öyle sevgiyi
mümkünse sevmesin beni bana uzak cehenneme direk olsun
nasıl yanında durabiliyosunuz bunların can güvenliğiniz yok ayol
2 gün sonrada bi cinnet anında sıkıverir gırtlağınızı ondan sonrada kocam beni seviyodu dersiniz
aklınızı başınıza toplayın şiddet gören kadınlar

eşin den şiddet görüyosun vır vıırını çekiyosun seviyoruz diyorsun seven insan sevdiğine zarar vermez kaybetmesin die çaba sarfeder 5 yıldır evlisin ama düzelme yok nişanlılıkta neyse bu adam evlendiğinde de bu
şimdi boşanacam diyorsun işyerini basar tehtit eder die boşanmaya bile çekiniyorsun bence kesin kararını ver
bu adam kendine çeki düzen vermicekse her boşanacam dediğinde bir zorbalık yapacak die boşanmayıda erteliceksen bu adama mahkumsun demektir

kimi eşler sevgisini karısını öperek sarılarak ona değer vererek gösterirkeni
eşinin sana sevgi gösterme anlayışı bu demekki..sende madem şiddet görüyorum o halde çoook seviliyorum anlayışına sahipsin herhalde arkadaşım..
bu kadar özveriye rağmen ve daha anlatmadığın bir sürü olumsuz şeylere rağmen katlanabildiğin için arada sevgi olduğuna inandığın için hala sevebildiğin için seni gerçekten tebrik ediyorum

epeydir nete giremiyordum.sizlere son durumdan bahsedeyim.boşanmaya karar verdim.ama bazı hazırlıklar yapmam gerektiğini düşünüyorum.öncelikle işyerimden ayrılmayı planlıyorum.davayı henüz açmadım ama bir kaç gün içinde davayı açıp kısa bir süre sonra işten ayrılıcam.işten ayrılana kadar evden ayrılmayacağım.5 senedir katlanıyorum sanırım kısa bir süre daha katlanabilirim.daha önce hiç planlı ayrılmamıştım ilk defa planlı bir şekilde ayrılıcam.ve bu son ayrılık olacak.maalesef artıkk anladımki eşim beni sevmiyor.sadece ben onun için saplantı olmuşum.bunu onun yüzünede söyledim.sanırım 3 yada 4 aya kadar boşanmış oluruz.o gün geldiğinde hepinizle bunu tekrar paylaşacağım.destekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim.

Bu kararı almakta geç bile kalmışsınız ama sonunda doğru bir karar vermişsiniz.
Yanlız işe en çok ihtiyacınız olacağı dönemde neden işinizi bırakmayı düşünüyorsunuz onu anlayamadım. CADIARZU

Bu kararı almakta geç bile kalmışsınız ama sonunda doğru bir karar vermişsiniz.
Yanlız işe en çok ihtiyacınız olacağı dönemde neden işinizi bırakmayı düşünüyorsunuz onu anlayamadım. CADIARZU

işimi bırakmam gerekiyor çünkü eşim bana işyerinden kolayca ulaşabilir.telefonlarımı kapatmam yada değiştirmem hiç birşey ifade etmiyor.eşim ayrılmak istemiyor ve ben aynı yerde çalıştığım sürece peşimi bırakmayacak.evet işe maddi ve manevi olarak ihtiyacım olacak ama sanırım farklı yerlerde alacağım maaşın ne olduğuna bakmadan bir iş bulabilirim.yeni insanlar yeni yerler bana daha iyi gelecektir.en azından ben öyle umut ediyorum

Back
X