Canım kestirmeden önce ısırgan çayı kürünü yapmanı öneririm saçı onarıp yeni saçlar çıkarıyor daha ilk uygulamada ve dökülmeyi, yağlanmayı uçların kuruyup çatallaşmasını, kepeği her tür defekti gideriyor Bunu yapıp evdeki düzleştiricinle henüz içinde nem varken düzleştir bak belki de kestirmeyeceksin...Bir dene mutlaka çok kolay...
500 ml kaynamış suya bir büyük tutam aktardan aldığın kuru ısırganı at ve french preste veya kabalı kapta en az 20 dk tut ben soğuyana kadar tutuyorum, kaynatma sakın... Sonra bu soğuyunca yapraklarını süzdür ve banyoya da yanında götür banyonu kremsiz tıbbi TRESAN-PROZİNC gibi bir tıbbi şampuanla yapıp sakın krem sürme krem sürmedenbu 500 ml çayı saçına diplerine ve uçlara yedire yedire komple kullan...DRİKSİYON YAP YEDİR FAZLA SUYUNU SIK VE asla durulamadan öylece duştan şık ve DİBİ YASTIKLI TARAKLA saçını ıslakken tara... Bak kardeşim daha ilk uygulamada saçının ne kadar farkettiğini herşeye iyi geldiğini göreceksin.Ama koyu yeşil ve ıslakken ıspanak gibi kokuyor diye SAKIN DURULAMA... kuruduğunda hiçbirşeyden eser kalmıyor kremsiz kremlemiş gibi ama daha sağlıklı güçlü elektriksiz, dibi yağlandırmayan bir bakımdır çok öneriyorum. Saç kestirmekle veya ucundan kırıkları aldırmakla düzelmez daha fazla kırıklanır aksine, bu kuaförlerin bir müşteri çekme yalanıdır bilgin olsun.Kırık olsa benim gibi her ay açıcıyla saçı açılan birinde sarı saçta kırık olurdu bu kürler herşeyi yendim...Yapmalısın...ve kestirme üzülüyorsun sonra....