Saç Kesim Şekilleri bob saç kesim

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

07esra32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
25
0
1
Kızlar merhaba saçlarımı önleri uzun arkası kısa model kestirmek istiyorum fakat cok kararsızım asırı dercede uzun degil ama gene uzun saclarım fakat düzleştirici maşa vs gibi işlemlerden dolayı mahfoldu saçlarım sizce bu modeli kestirmelimiyim :44:

Canım kestirmeden önce ısırgan çayı kürünü yapmanı öneririm saçı onarıp yeni saçlar çıkarıyor daha ilk uygulamada ve dökülmeyi, yağlanmayı uçların kuruyup çatallaşmasını, kepeği her tür defekti gideriyor Bunu yapıp evdeki düzleştiricinle henüz içinde nem varken düzleştir bak belki de kestirmeyeceksin...Bir dene mutlaka çok kolay...

500 ml kaynamış suya bir büyük tutam aktardan aldığın kuru ısırganı at ve french preste veya kabalı kapta en az 20 dk tut ben soğuyana kadar tutuyorum, kaynatma sakın... Sonra bu soğuyunca yapraklarını süzdür ve banyoya da yanında götür banyonu kremsiz tıbbi TRESAN-PROZİNC gibi bir tıbbi şampuanla yapıp sakın krem sürme krem sürmedenbu 500 ml çayı saçına diplerine ve uçlara yedire yedire komple kullan...DRİKSİYON YAP YEDİR FAZLA SUYUNU SIK VE asla durulamadan öylece duştan şık ve DİBİ YASTIKLI TARAKLA saçını ıslakken tara... Bak kardeşim daha ilk uygulamada saçının ne kadar farkettiğini herşeye iyi geldiğini göreceksin.Ama koyu yeşil ve ıslakken ıspanak gibi kokuyor diye SAKIN DURULAMA... kuruduğunda hiçbirşeyden eser kalmıyor kremsiz kremlemiş gibi ama daha sağlıklı güçlü elektriksiz, dibi yağlandırmayan bir bakımdır çok öneriyorum. Saç kestirmekle veya ucundan kırıkları aldırmakla düzelmez daha fazla kırıklanır aksine, bu kuaförlerin bir müşteri çekme yalanıdır bilgin olsun.Kırık olsa benim gibi her ay açıcıyla saçı açılan birinde sarı saçta kırık olurdu bu kürler herşeyi yendim...Yapmalısın...ve kestirme üzülüyorsun sonra....

Son düzenleme:

Aslında hem kırıklar hmde değşiklik için kestirmeyi düşünüyordum ama cok kararsız kaldım smdi cnm t.ederim tarifin için deniycem

canım ben 3 sene önce falan bu dediğin gibi felaket yıpranmıştı saçlarım kırıklar vardı bende dediğin modelde kestirdim bence kestir kafan çok rahatlıyor hem sevimli bir model sportifde duruyor yerine göre şıkta duruyor hem dinlenir saçların uzar sağlıklı değişiklik olur :)Eki Görüntüle 1201577 bak böyle ön tarafı daha uzun sivri durunca çok şık oluyrr

model olarak bnmde çok hoşuma gidiyor ama cok kısa değilde ense cıkcak kadar değilde biraz daha uzununu kestirmek istiyorum olur mu acaba öyle

Aslında hem kırıklar hmde değşiklik için kestirmeyi düşünüyordum ama cok kararsız kaldım smdi cnm t.ederim tarifin için deniycem

Kırık hiçbir zaman kestirmekle gitmez, aksine saç uçları kestirdikçe açılır çatallanır sen fönle görmezsin genelde. Önemli olan saçını ideal nemine ulaştırmaktır... Ha ben bu modeli seviyorum dersen kestir tabii... Ama kırık gitsin diye kestirme ve benim söylediğim bakımı uygula birşey kaybetmez kazanırsın yani saçlarını...

anldm teşekkür ederim

Bende bugün bob modeli kestirdim saçlarım belime yakın uzunluktaydı 40 cm kestirdim saçlarımı nasıl cesaret ettim bilmiyorum :) şuan memnunum yani herkes çok yakıştırdı ilk defa kısa kestirdiğim için baya bi değişiklik olmuş oldu. ama nasıl şekil verebilirim sağlıklı uzarmı falan bilmiyorum şuan. ama tek emin olduğum şey kafam hava aldı resmen rahatladı yani çok yıpranmıştı benimde düzleştiriciden falan o kadar bakım uyguladım yok yani hiç bi faydaları. bende en son kestirmekte çözüm buldum en azından sağlıklı bakımlı görünüyor kırıklarda yokk :)

bende saçlarımı o sekılde kestırmeyı dusunuyorum. ama düzensız bır şekilde olacak. kestır gıtsın kökü sende nasıl olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…