böbreğini vermedi

benbakarimyarina

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2021
43
163
8
26
Merhaba kızlar ,

Ben böbrek nakli bekleyen genç bir kızım. Ailemde annem ve kardeşimin böbreği uymasına rağmen böbreklerini vermek istemediğini söylediler.Kız kardeşim hiç duymamış gibi yaptı ama annem, Hem başımda bekliyor hem yardımcı olmuyor.Vicdan azabı da çekiyorum böyle beklediğim için.Kaç yıl maaşımı ellerine saydım . Ne Yapmalıyım

Güncelleme : Kızlar tüm iyi dilekleriniz için çok tesekkür ederim ....Annemle dün beni aradı ve vermeyi kabul etiiğini söyledi ....Yine beni ortada bırakmasından korktuğum için kesinleşince haber vemek istedim....

Bir ara keşke açmasaydım konuyu diye düşündüm ...Özellikle bir iki kullanıcının yorumu sinirimi çok bozdu ... Demek ki ben de değermişim annemin organ nakline....

Ama çoğunluk o kadar iyiydi ki çok teşekkür ederim ..Belki de sizin evrene gönderdiğiniz pozitif enerji döndü dolaştı annemi buldu :D ....

Ne yazığımı da bilmiyorum şuan o kadar sevinçliyim kiiii...

Kızlar hayat o kadar kısa ki sizi üzen kıran eşiniz . kim olursa olsun mesela ben de( ablami ) kimseyi çekmeye değmez ikinci bir yaşam gibi görüyorum artık anneme dedim sen beni şuan ikinciye doğuruyorsun dedim.......

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ,

Ben böbrek nakli bekleyen genç bir kızım. Ailemde annem ve kardeşimin böbreği uymasına rağmen böbreklerini vermek istemediğini söylediler.Kız kardeşim hiç duymamış gibi yaptı ama annem, Hem başımda bekliyor hem yardımcı olmuyor.Vicdan azabı da çekiyorum böyle beklediğim için.Kaç yıl maaşımı ellerine saydım . Ne Yapmalıyım
Zor bir durum, ama vermek zorunda değiller bunu kabullenmeniz lazım. Sizi sevmediklerinden bunu yaptıklarını sanmam, organını hayattayken paylaşmak kolay bir karar değil, ürkütücü.

Zor bir durum, ama vermek zorunda değiller bunu kabullenmeniz lazım. Sizi sevmediklerinden bunu yaptıklarını sanmam, organını hayattayken paylaşmak kolay bir karar değil, ürkütücü.
Kaç yıl hem okudum hem çalıştım paramı eline alıp sayarken hiç ürkmüyordu ama sinirimden ağlıcam .

Öncelikle çok geçmiş olsun. Seni üzmek istemem ama bir anne nasıl böyle duyarsız olabiliyor anlam veremedim

Kp’im böbrek nakilli. Nakil beklerken bir düğünde karşılaştığı kuzeni haline acıdı ve tereddüt etmeden böbreğini verdi. Kadının fedakarlığını anneler bile yapmıyormuş şuan daha iyi anladım .

Ne yapmalıyım sorusuna çok şaşırdım. Gizlice alamayacaginiza gore bir sey yapamazsiniz. Iyilestikten sonra ben olsam mesafe koyardim. Bir anneden bu davranisi gormek beni cok şaşırttı.
Sizi yalniz birakmaya vicdani el vermiyor ama böbreğini esirgiyor. Nasil oluyor bu?

Kaç yıl hem okudum hem çalıştım paramı eline alıp sayarken hiç ürkmüyordu ama sinirimden ağlıcam .
Öncelikle çok geçmiş olsun. İstediğin çok büyük bir sey. Önce can sonra canan demişler. Böyle bir durumda ilk olarak kendi canlarini düşündükleri için kimseyi suclayamazsin. Belki senin kardeşin olsaydı böbrek bekleyen, sen de çekimser davranacaktin.
Umarım bir an önce nakil gelir,yeniden sağlıklı günlerine kavuşursun. O zaman gelince de paranı kimsenin eline saymayaz, eve gerektiği kadar bir para birakip kalaniyla çeşit çeşit ülkeler görürsün ♥️♥️♥️
Gönlünü karartma lütfen. Her şeyde vardır bir hayır. Belki de nakli yapıp bir ömür boyu bunu başına kakacak- seni sömürmeye bahane olarak kullanacaklardi. Belki de senin de en çok kendini düşünmen için bu hastalık bir bahane olmuştur.. bilemeyiz ki neyin ne sebeple hayatımıza girdiğini...

Ne yapmalıyım sorusuna çok şaşırdım. Gizlice alamayacaginiza gore bir sey yapamazsiniz. Iyilestikten sonra ben olsam mesafe koyardim. Bir anneden bu davranisi gormek beni cok şaşırttı.
Sizi yalniz birakmaya vicdani el vermiyor ama böbreğini esirgiyor. Nasil oluyor bu?
Araba falan çarparsa ne yaparmıs o zaman. Biz ne hallere düşermişiz .babam da rahatsız o ne yaparmış ......Neler düşünüyor ya

Back
X