• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böbreğini vermedi

Çok şaşırdım ve çok üzüldüm. Söylenecek çok söz var da söylemek istemiyorum.
Bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.. Güzel haberlerinizi bekliyorum, burayı güncellemeyi unutmayın sağlığınıza kavuşunca. Allah yardımcınız olsun

beni sağlıklı görmek yerine seneryolar yazıyor onu da anlıyorum ama ben ne yapıcağımı bilmiyorum.... hele bu pandemide listeler uzun adımı aldılar ama beklemek istemiyorum artık.

Annneanne dede yaşıyor mu, yada yakın bir yaşlı akrabanız varsa onlara sormayı denediniz mi

Ablan kaç yaşında. Okuyor mu? Hani ameliyat olursa onlardan geri kalır diye mi düşünüyor acaba
Turp gibi, işi gücü yerinde kendi diş muayenehanesi var .Sadece 10 gün dinlenip kendi işine geri dönücek. Birde üzülmüş rolü yapıyor halime. Merdiven yanında ama çukurda kalmamı seyrediyor.

Çok şaşırtıcı ve incitici . Rabbim kimseyi kimsenin eline düşürmesin . Ahir zaman mı ne bu anlamıyorum . İnşallah kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir böbrek nakil ameliyatı geçirirsiniz . İyileştikten sonra da görüşmeyi minimuma indirmek en sağlıklısı .

Merhaba kızlar ,

Ben böbrek nakli bekleyen genç bir kızım. Ailemde annem ve kardeşimin böbreği uymasına rağmen böbreklerini vermek istemediğini söylediler.Kız kardeşim hiç duymamış gibi yaptı ama annem, Hem başımda bekliyor hem yardımcı olmuyor.Vicdan azabı da çekiyorum böyle beklediğim için.Kaç yıl maaşımı ellerine saydım . Ne Yapmalıyım
Maaşınızi verseniz nolur vermezseniz nolur böyle bir durumda bir anne bunu yaparmi ..aileler böyle zamanlarda birbirinin yanında olacak..benimde evladım var Allah korusun bu durumda lafını bile etmem ..aynı şekilde annem ve babam içinde geçerli ..kesin vermeyeceklermi ? Konustunuzmu?

Çok şaşırtıcı ve incitici . Rabbim kimseyi kimsenin eline düşürmesin . Ahir zaman mı ne bu anlamıyorum . İnşallah kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir böbrek nakil ameliyatı geçirirsiniz . İyileştikten sonra da görüşmeyi minimuma indirmek en sağlıklısı .
Yapmayı düşündüğüm sey o. Dertleşmek içinde açtım konuyu ki kafam dağılsın biraz..

Vermeyecekseniz netlestirin listeye girmek istiyorum de 🙄 çok geçmiş olsun dilerim bir an önce uygun böbrek bulunur :dua:
Gircem ve yanımdan kovucam kimseyi görmek istemiyorum artık ...Her şey boşmuşşşş

Back
X