- 28 Aralık 2016
- 720
- 1.625
- 113
- Konu Sahibi benbakarimyarina
Geçmiş olsun bi anne gerekirse evladı için canını verir ama bu durumda ne diyeceğimi bilemedim Allah yardımcın olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni sağlıklı görmek yerine seneryolar yazıyor onu da anlıyorum ama ben ne yapıcağımı bilmiyorum.... hele bu pandemide listeler uzun adımı aldılar ama beklemek istemiyorum artık.
veremiyorlar yaştanAnnneanne dede yaşıyor mu, yada yakın bir yaşlı akrabanız varsa onlara sormayı denediniz mi
Araba falan çarparsa ne yaparmıs o zaman. Biz ne hallere düşermişiz .babam da rahatsız o ne yaparmış ......Neler düşünüyor ya
Vermeyecekseniz netlestirin listeye girmek istiyorum dedoktor söyledi bir de dua falan ettiler uyması için ama sonra tık yok
Ya sizin dediğiniz gibi bile olsa canı yurekten seven insan ne okulu ne biseyi düşünürAblan kaç yaşında. Okuyor mu? Hani ameliyat olursa onlardan geri kalır diye mi düşünüyor acaba
Turp gibi, işi gücü yerinde kendi diş muayenehanesi var .Sadece 10 gün dinlenip kendi işine geri dönücek. Birde üzülmüş rolü yapıyor halime. Merdiven yanında ama çukurda kalmamı seyrediyor.Ablan kaç yaşında. Okuyor mu? Hani ameliyat olursa onlardan geri kalır diye mi düşünüyor acaba
Maaşınızi verseniz nolur vermezseniz nolur böyle bir durumda bir anne bunu yaparmi ..aileler böyle zamanlarda birbirinin yanında olacak..benimde evladım var Allah korusun bu durumda lafını bile etmem ..aynı şekilde annem ve babam içinde geçerli ..kesin vermeyeceklermi ? Konustunuzmu?Merhaba kızlar ,
Ben böbrek nakli bekleyen genç bir kızım. Ailemde annem ve kardeşimin böbreği uymasına rağmen böbreklerini vermek istemediğini söylediler.Kız kardeşim hiç duymamış gibi yaptı ama annem, Hem başımda bekliyor hem yardımcı olmuyor.Vicdan azabı da çekiyorum böyle beklediğim için.Kaç yıl maaşımı ellerine saydım . Ne Yapmalıyım
Yapmayı düşündüğüm sey o. Dertleşmek içinde açtım konuyu ki kafam dağılsın biraz..Çok şaşırtıcı ve incitici . Rabbim kimseyi kimsenin eline düşürmesin . Ahir zaman mı ne bu anlamıyorum . İnşallah kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir böbrek nakil ameliyatı geçirirsiniz . İyileştikten sonra da görüşmeyi minimuma indirmek en sağlıklısı .
Açıklama gibi birşey yapmadılar mı pekiYapmayı düşündüğüm sey o. Dertleşmek içinde açtım konuyu ki kafam dağılsın biraz..
Gircem ve yanımdan kovucam kimseyi görmek istemiyorum artık ...Her şey boşmuşşşşVermeyecekseniz netlestirin listeye girmek istiyorum deçok geçmiş olsun dilerim bir an önce uygun böbrek bulunur
![]()