• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böbreğini vermedi

Ablanızı anlayabiliyorum çolugu cocugu vardır onları düşünüyor korkuyor olabilir herneyse fakat bir anne olarak anneni asla anlayamadım 😔 Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce saglıgına kavusursun.
bekar, annemi bende anlamadım kovuyorum gitmiyor...

Vermeyeceklerse neden uyup uymadığına baktırdılar?
Belki baştan beri istemiyorlardı. Uyumsuz sonucunu duyup o gerekçeye sığınmak olabilir dertleri. Yani aa tüh bak olmadı olsa verirdim ayakları.

Allah tez zamanda gönlüne göre hayırlısı ile versin.

Test yaparken nasilsa uymaz diye yapmislar simdide korkmuslar.bilmiyorum zor bi karar onlar icinde.sonucta tek bobrek ileride onlarada sikinti yaratabilir.bu konuda cok bilgim yok ama ileride sikinti yaratiyorsa istememislerdir

Çok çok üzüldüm..
Muhtelemen uymaz yinede yaptıralım testi dediler ve uygun oldugu çıkınca vermekten vazgectiler. Cikmasaydi bu bahanenin arkasina saklanacaklardı.
Annenizin vermeme sebebi nedir? Kardeşinizi bir nebze olsun anlayabiliyorum ama annenize çok şaşirdım.
Buarada isminiz hala listede dimi
Umarım en kısa sürede uugun böbrek bulunur 🙏

Belki baştan beri istemiyorlardı. Uyumsuz sonucunu duyup o gerekçeye sığınmak olabilir dertleri. Yani aa tüh bak olmadı olsa verirdim ayakları.

Allah tez zamanda gönlüne göre hayırlısı ile versin.

Haklısınız sanırım öyle düşündüler.
Kardeş hadi neyse de anne beni çok şaşırttı.

Haklısınız sanırım öyle düşündüler.
Kardeş hadi neyse de anne beni çok şaşırttı.
İnanasım gelmedi...
Anne kulak ardı ettikten sonra ablanın zaten umrunda olmaz, deli densiz konuşuyormuş zaten baksana.
Ama anne çok şaşırtıcı, hangi yüzle yanında durup iyi olması için dua ediyor olabilir bir de :/

Nakil listesindesiniz büyük ihtimal En yakın zamanda bulunur inşallah tanıdığım birinin aileside uyduğu halde vermedi kirilmakta haklısınız ama yapacak bişey yok Allah merhamet versin
pandemide organ bağışı çok çok azalmış maalesef.annenin vermesi gerekir.vermiyorsa anne denmez ona.kardeş vermek zorunda değil ama anneye şaştım kaldım

İnanasım gelmedi...
Anne kulak ardı ettikten sonra ablanın zaten umrunda olmaz, deli densiz konuşuyormuş zaten baksana.
Ama anne çok şaşırtıcı, hangi yüzle yanında durup iyi olması için dua ediyor olabilir bir de :/
ben de şal

Back
X