Maaşınızla böbreklerini peşin peşin satın aldığınızı mı düşünüyorsunuz!
Ne kardeşiniz ne anneniz böbreğini vermek zorunda değil. Çok zor durumdasınız ama kimse vücudunun bir parçasını hayati bir organını size vermek zorunda değil. Çok zor durumdasınız ama kimse sizin için hayatını riske atmak zorunda değil. Annem yardımcı olmuyor diyorsunuz,buradaki yardım arkanıza yastık koymak,tuvalete giderken kolunuza girmek filan değil saatler süren bir ameliyata girip herşey yolunda gittiği takdirde tıkır tıkır çalışan bir organını yerinden söktürüp aldırmak,ömrünün sonuna kadar da ilaç kullanıp kalan tek organının sorun çıkarmaması için dua etmek farkında mısınız?
Bu kolay kolay göze alınıp yapılabilecek birşey değil. Bunun sizi sevip sevmemeleriyle de ilgisi yok,sizin için içleri parçalanırken bunu yapmaya cesaret edemeyebilirler yada yapmayı tercih etmezler tamamen onların kararı. Onların ne hissettiğini bilemezsiniz.
Yaşadığınız şey bedenen de ruhen de çok ağır. Ama birileri size böbreğini vermiyor diye şikayet etmek çok büyük bencillik. Sağlık durumunuz kaderiniz onların böbreklerini verip vermemesi ise tercihleri bunu kabullenin.
Durumunuza gerçekten çok üzüldüm,Allah tan biran önce herkes için en sağlıklı en hayırlı şekilde şifa bulmanızı diliyorum.kaç yıl maaşımı ellerine saydım cümlenizi okuyana kadar size merhamet duyuyordum ama bu lafınızı görünce kalbim buz gibi oldu. insanların vücutları organları ruhları satılık değildir hanımefendi,parayla satın alınamayacak kadar değerlidir özeldir. Kaç yıllık maaşla satın alabileceğiniz bir mal değildir.
Ne yapmalıyım sorunuza gelirsek de dua edin,doktorların şuan uyguladıkları tedaviye ve söylediklerine uyun. Umarım biran önce kadavradan gerçekleşecek başarılı bir ameliyatla sağlığınıza kavuşursunuz.