- 15 Haziran 2016
- 7.901
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.036
- 348
- 39
- Konu Sahibi benbakarimyarina
Çok çok geçmiş olsun.umarım hayattaki acı kotanız dolmuştur.babam hep ben ikinci hayatımı yaşıyorum Allah bana ikinci bir hayat hediye etti der.sizinki de öyle.burda yazmayı tercih etmediğim ne acılar yaşadım o dönem ve yaşamaya devam ediyorum bir bilseniz.genelde bana sertsin derler,yaşadıklarımın verdiği bir kabullenmişlik bu aslında.konu sahibi onun durumuna ne kadar üzüldüğümü bir bilse....eşit derecede annesinin durumuna da üzüldüm........ama doğru anlatamıyorum sanırımBu düşüneceğiniz son şey olsun lütfen
Ailenizle yaşıyor olsaydiniz daha büyük bir travma olacakti belki size
Esiniz şu an size kötü mu davraniyor da böyle ya beni birakirsa başıma kakarsa diye dusunuyorsunuz?
Tabii ki sizin yaşadıklarıniz cok ağır ben bir böbrek nakilli olarak yazdım
Sizin yazim tarzınızı normal buldum evet dumduz yazmissiniz ben hic alinmadim ama genel kaniya göre sert geldi o yuzden belirttim.
Nakilin bedensel ve psikolojik sorunlarini ben ve ailem birlikte yasadik, kardeslerime babam bakti sonra annem ayaga kalktı babam benle kaldi sabah ise gitti isten yanima geldi, annem eve gidip kardeslerimle ilgilendi falan. Yani o süreçlerin ne kadar zor olduğunu yasamis biriyim ve inanin sizi cok iyi anliyorum. Üstelik babasinin kanser surecini de yasamis ve yogun bakimdan cenazesini teslim almis bir evladim. Hic bir sey dıştan göründüğü kadar kolay degil elbette ama hayat böyle işte, hep inişli çıkışlı. Hepimiz bir seylerle sinaniyoruz, konu sahibi de ailesinin vefasızlıgi ile sinaniyor belli ki.
Ha evet vermek zorunda değiller onu da yazmistim. Sadece hepimizin yasanmisliklari ve hayata bakisi farklı onu demek istedim.