böbreğini vermedi

Kaç yıl hem okudum hem çalıştım paramı eline alıp sayarken hiç ürkmüyordu ama sinirimden ağlıcam .
Bende böbrek bağışlamayı düşündüm fakat bı yakınlık derecesi lazımmış 8 seneye yakın resimler anılar olması lazımmış yada evli 3 sene dolması felan. Aileden başkası zorlaştırıyor ama isterseniz kadavraya yazılın. Ben öyle korkmam birinin hayatını iylestirceksem sonuçta keşke size bı yaratım dokunabilseydi ama üzülmeyin lütfen

Hüseyin hoca kalp ben 😂😂😂 karşılaşmış mıyızdır acaba?
O kalpten bol bol bende de var😍 Huseyin hocam bitanedir😍tanismis olabiliriz ben her gittiğimde bir sürü insanla.sohbet ediyorum.herkes kendi halindedir genelde ama ben muhabbet edecek insanlar buluyorum ve o bekleme alaninda ne hikayeler duydum

Bende böbrek bağışlamayı düşündüm fakat bı yakınlık derecesi lazımmış 8 seneye yakın resimler anılar olması lazımmış yada evli 3 sene dolması felan. Aileden başkası zorlaştırıyor ama isterseniz kadavraya yazılın. Ben öyle korkmam birinin hayatını iylestirceksem sonuçta keşke size bı yaratım dokunabilseydi ama üzülmeyin lütfen
Arkadaş da olabilirsiniz aile de
Evliyken yil.sarti yok diye biliyorum sonuçta bu gönüllülük esasina dayali bir sey
Ve akraba da verebiliyor

Turp gibi, işi gücü yerinde kendi diş muayenehanesi var .Sadece 10 gün dinlenip kendi işine geri dönücek. Birde üzülmüş rolü yapıyor halime. Merdiven yanında ama çukurda kalmamı seyrediyor.

10 gün değil , en az 3 ay iyileşme süresi. Sonrası da bir yıla yakın enfeksiyonlardan , hastalıklardan uzak duracak.
Vücudun tek organa uyum süresi o kadar kısa değil.

Hatta bazı vericilerle maalesef olumsuz sonuçlar var.

Al gülüm ve gülüm ile olmuyor bu işler.
Evet haklısınız, duygusal olarak düşündüğünüzde hiç düşünmeden vermesi gerekiyor ancak aileniz açısından da değerlendirmeye çalışın. Kolay değil.

Uygun böbrek bekliyorlardır. Belki sonra devreye gireceklerdir.

O kalpten bol bol bende de var😍 Huseyin hocam bitanedir😍tanismis olabiliriz ben her gittiğimde bir sürü insanla.sohbet ediyorum.herkes kendi halindedir genelde ama ben muhabbet edecek insanlar buluyorum ve o bekleme alaninda ne hikayeler duydum
ha ha ha senelerce gidince hastanede herkes bizi tanıyor zaten.bir de beklerken ki hasta hikayeleri hayat hikayeleri .neler neler varr.hayatın değerini sağlığın değerini çok daha iyi anlıyorsun

Haha biz de öyle. Her kontrole giderim ben ablamla. Ne sohbetler döner. Pandemi öncesi içeri girebiliyordum artık almıyorlar. Hocayla güzel sohbet ederdik. Ortalıkta çene yapan iki hatun görürsen gel 😂

Arkadaş da olabilirsiniz aile de
Evliyken yil.sarti yok diye biliyorum sonuçta bu gönüllülük esasina dayali bir sey
Ve akraba da verebiliyor
Ben bı tanıdığıma vericektim fakat önceki zamanlara dayalı görüntüler istediler heyetten geçilmesi lazımmış felan kabul edilmedi keşke olabilse

özel 3 4 hastane çok iyi sadece.onlarda çok pahalı.üniversite hastanesi en iyisi o yüzden haklısın
Başka hastalıklarda özeller de iyidir de böyle kronik ve sürekli takip gereken hatta yeni hastalıklar doğurabilen hastalıklarda üniversite hastaneleri bir numaradır.

Geçenlerde İzmirde ünlü bir özel hastane artık nakilli hastaların kontrollerini ücretsiz yapmayacaklarını açıkladı mesela. Bir sürü insan çaresiz şu an. Üniversiteler yeni hasta kabul etmiyor, özellerde bir kontrol 2500 lira. Telef oldu insancıklar aylardır.

Başka hastalıklarda özeller de iyidir de böyle kronik ve sürekli takip gereken hatta yeni hastalıklar doğurabilen hastalıklarda üniversite hastaneleri bir numaradır.

Geçenlerde İzmirde ünlü bir özel hastane artık nakilli hastaların kontrollerini ücretsiz yapmayacaklarını açıkladı mesela. Bir sürü insan çaresiz şu an. Üniversiteler yeni hasta kabul etmiyor, özellerde bir kontrol 2500 lira. Telef oldu insancıklar aylardır.
ben 3 yılda 500000 verdim hastaneye en az biliyorum.sağlık sigortam olmasa ödeyemezdim.köyden tarla satan traktör satan akrabadan borç alıp küçük yerlerden gelen insanlar gördüm.çok üzücüydü

Back
X