Kalorifer böcekleri de bitiyor canım,hatta şöyle söyleyeyim annem karbonatla bitirdi.Hamam böçeğiyse bitebilir ilaçla .
Kalorifer böceği felan asla bitmiyor .
İlaçlama şirketiyle anlaşın kökten çözüm.
Annem karbonatı mutfak raflarının ve mutfak dolaplarının aralarına serpmişti,bir de düz çay tabaklarına koyup oralara koymuştu. Bitmişti bizde. Karbonatın kokusuna geliyorlarmış,yediklerinde susuz kalıp ölüyorlarmış. Annem internetten öğrenmiş. :)Evet katbonatta ise yariyor diyorlar onuda yatin yapicam. Cephaneleri cogaltayim. Ayy kizlar valla cok uzgunum ve asiri tedirgin oldugum icin telefon calsa yerimden zipliyorum. Hayattan koptum desem yeridir.
Şu bocek tabletleri var ya biz onunla bitirdik baş parmağımiz kadar di boylarıEvet katbonatta ise yariyor diyorlar onuda yatin yapicam. Cephaneleri cogaltayim. Ayy kizlar valla cok uzgunum ve asiri tedirgin oldugum icin telefon calsa yerimden zipliyorum. Hayattan koptum desem yeridir.
İlaçlama şirketi önüne geçemedi ..Kalorifer böcekleri de bitiyor canım,hatta şöyle söyleyeyim annem karbonatla bitirdi.
İlaçlama şirketi önüne geçemedi ..
Karbonatı sirkeyi herşeyi denemiştim zamanında ..
Şirket bile tek seferde 100 kere yumurtluyorlar ilaç yumurtaya işlemiyor demişti ..
Allah hepinizden razi olsun kizlar. Koltuga kus gibi tunedim oturuyorum hala. Arada mutfaga gidio isigi aciyorum ve etrafi gozlerimle oyle bir tariyorum ki. Isin tuhafi suanda buyul hic cikmiyor sadece ufak var dun bir tane buyuk oldurdum ve baskada buyuk gormedim.
Taşındık önüne gecemedik .Nasil bitirdiniz peki yada hala var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?